- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Evde yapılan testin ülkemizde oldugundan bile haberdar degilim. Varcmi eczanelerde?Bugün benim 5. Günüm hastalık belirtisi vereli ama iyileştim gibi duruyor pek bir belirti kalmadı . Bugün evde yapılan antijen testinden yaptık burundan sürüntü ile yapılandan pozitif çıktı. Evdeki testler genelde negatif çıkıyomuş benim belirtilerim geçmesine rağmen neden pozitif çıktı ki yanlış olabilir mi
Yok canım almanyadan geldi bize. Annem 15 gün önce belirti vermişti bi ara tat koku kaybı da yaşadı ona da yaptık şimdi o negatif çıktı ben pozitifim. Demekki onda negatife dönmüş çok sevindim yaEvde yapılan testin ülkemizde oldugundan bile haberdar degilim. Varcmi eczanelerde?
Belirtilerin 5.gununde halen pozitif cikmasi normal ama.
Ben de:)Ben de devam edicem...
Oy sağolasın nevroşum:)Geçmiş olsun ablacım
Allah şifa versin canım elifcim probiyotik takviye al çok iyi geliyo böyle dönemlerdeBen de:)
Pazar akşamdan beri mide bağırsak şikayetim var.Hala geçmedi.Üşüttüm sanırım
Sağolasen miniğim:)Allah şifa versin canım elifcim probiyotik takviye al çok iyi geliyo böyle dönemlerde
Gecen bu topicte biri eczanelerde var dedi ama brn duymadim hic. Gidersem sorucam. Yoksa anneme söyleyeyim yaza gelirken getirsin Almanya'dan.Yok canım almanyadan geldi bize. Annem 15 gün önce belirti vermişti bi ara tat koku kaybı da yaşadı ona da yaptık şimdi o negatif çıktı ben pozitifim. Demekki onda negatife dönmüş çok sevindim ya
Abla gecmis olsunBen de:)
Geçmiş olsunBen de:)
Tşk ederim:)Abla gecmis olsun
Tşk ederim:)Geçmiş olsun
Şimdi hasta olduğumuzda bağışıklık ne kadar koruyor bizi ?
Annem aşısız hafif atlattı şükürİlkinde hastahanelik olan kuzenim 2. Ye olmamış keşke antikor testine kolay ulasabilseydik
3 sinovacli tanıdığım sadece burun akıntısı ile atlattı ağır kanser hastası 3 kanser aynı anda yaşıyor. Tamamen bünye ile alakali
Annem aşısız hafif atlattı şükür
Antikor sağlayınca bi 3 ay falan koruyor diyorlar ama bilemedim sormak istedim.
1 yıldır bir daha olmadı dimi ? Benim de olan arkadaşlarım 2. Ye olmadıKuzenim 1 yili gecirdi pardon eksik yazmışım
1 yıldır bir daha olmadı dimi ? Benim de olan arkadaşlarım 2. Ye olmadı
Üzüldüm. Ama neyse ki geçmiş gitmiş.Evet evde 2. Ye geçirenler oldu ama o olmadi.
babası zorla hastahaneye yatirmisti 5 gece kalmıştı en ağır o geçirmişti
Henüz 15yasinda
Yok sıfır tedbir ile kaptilar üzülecek bir durumları yoktu herkes kapı dışarı çıkamazken yatili kursta kalıyordu hastalığa inanmıyorlardiÜzüldüm. Ama neyse ki geçmiş gitmiş.