Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Vücut ağrısı ateş eklem ağrısı
Sonra öksürük geliyor
5. Güne kdr normal
C vit alın d vit alın mutlaka
Kan sulandırıci iciyormusunuz?
Bacaklarım hatta topuklarım
Bile ağrıyor.Öksürük çok bende.Zaten kronik sinüzitim var.Bir tek kan sulandırıcıyı almıyorum
Evde beklıyor öyle :/
Kulaklarım ,boğazım nasıl yanıyor kaşınıyor anlatamam.Bunlar hafif semptoma mı giriyor ben anlmadım.Bunları yaşamayan çok kişi gördüm.Esas oğlumu düşünüyorum.Siz küçük çocuklarınızı covid ten sonra hangi dr lara götürdünüz

Yok sıfır tedbir ile kaptilar üzülecek bir durumları yoktu herkes kapı dışarı çıkamazken yatili kursta kalıyordu hastalığa inanmıyorlardi
Olsun yine de üzücü bir durum ben hafif geçirdim ona rağmen hayatımın en şiddetli gribiydi kesinlikle. Ağır geçirenleri düşünemiyorum 🥺

Bile ağrıyor.Öksürük çok bende.Zaten kronik sinüzitim var.Bir tek kan sulandırıcıyı almıyorum
Kulaklarım ,boğazım nasıl yanıyor kaşınıyor anlatamam.Bunlar hafif semptoma mı giriyor ben anlmadım.Bunları yaşamayan çok kişi gördüm.Esas oğlumu düşünüyorum.Siz küçük çocuklarınızı covid ten sonra hangi dr lara götürdünüz
Evet bende 5. Günümdeyim aynı böyle oldu ama öksürük yoktu ilk günlerde öksürük dün çoktu bugün azaldı 🙏 limonlu su için. Limon zencefil bal karışımı çay çok iyi geliyor hızlıca topladı beni.

Kan sulandırıcıyı2-3 ay için diyorlar.Kulaktan dolma bilgilerle artık …Ne haliniz varsa görün oldu bu kararlar. :/ o kadar tedbirliydim ki boşunaymış.

Simdi ben bir şekilde ilaca ulaştım ve yeni enfeksiyon vs gelişmesini engelledim karantina bitince de göğüs hast gittim aynı ilaca devam et dedi beni onlar toparladı
Ben yatakta dönecek güç bulamadığımı hatırlıyorum korkmayın ama ya pandemi hastahanesine gidin yada aile hekimine gidin

Kan sulandırıcıyı2-3 ay için diyorlar.Kulaktan dolma bilgilerle artık …Ne haliniz varsa görün oldu bu kararlar. :/ o kadar tedbirliydim ki boşunaymış.

Evet bana herkes onayladı bu durumu
Ztn ilaca rağmen yüksek çıktı çok keyifsiz bir durum
Mide tedavisi görüyordum o Dr bile iç ama şu ilacı bırakma dedi

Alalaa öyle içmek mi gerekiyor ben sadece covid döneminde gerekirse diye biliyorum ama / bilemedim şimdi. Ben hiç kullanmadım kan sulandırıcı

Allah şifa versin yeğenim ateşli soğuk algınlığından 3 gün hastanede yattı biz iyileşince kalp doktorunu aradık profösör dedi eğer covid olduysa getirin yoksa gerek yok dedi sizde ihmal etmeyin Allah korusun 🤲🏼

Simdi ben bir şekilde ilaca ulaştım ve yeni enfeksiyon vs gelişmesini engelledim karantina bitince de göğüs hast gittim aynı ilaca devam et dedi beni onlar toparladı
Ben yatakta dönecek güç bulamadığımı hatırlıyorum korkmayın ama ya pandemi hastahanesine gidin yada aile hekimine gidin
kardeşim aşılı olduğu halde çok ağır geçirdi yatakdan kalkamadı dev gibi çocuk ama evde eşine çocuklara geçmedi virüs valla kime naptığı bellisiz yani en büyük etken ne bu hastalıkda ben çözemedim 😔

kardeşim aşılı olduğu halde çok ağır geçirdi yatakdan kalkamadı dev gibi çocuk ama evde eşine çocuklara geçmedi virüs valla kime naptığı bellisiz yani en büyük etken ne bu hastalıkda ben çözemedim 😔

Bende hafif diyemem hatta bir gün yarım saat iyi olsam namaz kilayim diye düşünmüştüm eşim geride çok üzülür diye sessizce yattım
Ama beni ilaçlar kurtardı yoksa zatürree gelişecekti garip bir sistem uzmana en ihtiyaç duyduğumuz zaman ulaşamıyoruz

Benim covid damak, bogaz ve kulak ici kaşıntısı ile başladı. Ben alerjik nezle zannettim hatta. Kasimaktan damaklarim yara oldu.

Antikor sadece ayni varyanta karsi koruyor. Omicron oldum delta olmam diye bir sey yok malesef. O yuzden hic olmamis gibi kendimizi korumaya devam etmemiz gerekiyor.
Bir arkadaşımız izin dönüşü covid oldu Aralık başında . Ara tatilde yine izne gitti geri dönüşte yine pozitif çıktı 🤦🏻‍♀️ 3 ayda yeniden covid olmuş oldu yani .

X