- 5 Mayıs 2013
- 33.828
- 41.244
- 798
Kapali alanda burnu disarda olanlar vardi ama genelde takiliyordu burada. Ama acik alanda takanlar sayılıydı.Kapalı alanda da takan görmez olmuştum ben bırak açık alanı . Dışarda bile maske takarken kaptık artık bundan sonra allaha emanet olduk .
Karantina bitti artık kimse evde durmayacak . Zaten nasıl durulsun ki kim denetleyecekti . Kafama takmak istemiyorum ya valla şuan herkes ne hali varsa görsün modundayım. Covid bana tükenmişlik hissi bıraktı . Çocuğa bez bile sipariş verecek gücüm yokKapali alanda burnu disarda olanlar vardi ama genelde takiliyordu burada. Ama acik alanda takanlar sayılıydı.
Hes kodu kalkmasini hic mantikli bulmadim.
Hes koduna ragmen denetim olmadigindan pozitifler cikiyordu disariya. Artik kimse kimseyi evde de tutamaz....
Herkes ne hali varsa gorsun tabi ama olan yine biz dikkat edenlere olacakKarantina bitti artık kimse evde durmayacak . Zaten nasıl durulsun ki kim denetleyecekti . Kafama takmak istemiyorum ya valla şuan herkes ne hali varsa görsün modundayım. Covid bana tükenmişlik hissi bıraktı . Çocuğa bez bile sipariş verecek gücüm yokOğlum desen covid olduğu hafta sürekli uyanmaya başladı 15 gün oldu uyuduğumuz gece yok resmen
Olacak tabi ki korkuyorum yaaa öyle olup hemen gitti diye birşey yok yemin ediyorum yapışıyor bizeHerkes ne hali varsa gorsun tabi ama olan yine biz dikkat edenlere olacak
Cok gecmis olsun. Ben de covidken asiri halsiz ve enerjisiz kaldim. 1 ay oldu yeni yeni toparlıyorum.
Herkes ne hali varsa gorsun tabi ama olan yine biz dikkat edenlere olacak
Cok gecmis olsun. Ben de covidken asiri halsiz ve enerjisiz kaldim. 1 ay oldu yeni yeni toparlıyorum.
Arkadaşlar bu covid 4. 5. Gününde sadece öksürüğe dönüyor mu ?
Bende 2 gündür kuru bir öksürük var başka bir belirti kalmadı öksürük uzun sürebiliyor diyorlar bazen de hapşurma geliyor5. Gün zirve yapmıştı ama ben öncesinde 36 saate yakın uyumadım eşim hastalanınca korktum sonra pozitif olduğumuzu öğrendik o yüzden fenalaşmis olabilirim ama 6. Gün sabah çok iyi uyandım
Bende 2 gündür kuru bir öksürük var başka bir belirti kalmadı öksürük uzun sürebiliyor diyorlar bazen de hapşurma geliyor
Benim o derece değil de daha çok boğaz gıcıklanması gibiEvet ben 15.gundeyim hala öksürüyorum ilaç kullanıyorum çünkü ne gece uyuttu ne gündüz rahat verdi daha iyiyim en azından dışarı çıkabilirim tikanmiyorum
Evet benimde öyle olmuştu 5. Günde halsizlik mide bulantısı öksürük kaldı akşamları başım ağrıyordu amaArkadaşlar bu covid 4. 5. Gününde sadece öksürüğe dönüyor mu ?
Hayir kan vermedim. 11 martta randevum var o zaman baktiricam tum degerlere.Çok geçmiş olsun kan verdiniz mi benim ummadığım degerler çok oynamıştı
Hes koduna çok şaşkın ve üzgünüm
Ölen öldü kalan sağlar bizimdir
Bende 5.gunde gece 38 ustu ates ve halsizlik vardi. Öksürük kuru olmadi bende. Balgamli öksürük vardi.Arkadaşlar bu covid 4. 5. Gününde sadece öksürüğe dönüyor mu ?
ben bide açık kapalı alan fark etniyo çift maske takıyorum ve eldiven kullanıyorumNe söyleyecek sözüm var, ne de yazmaya gücüm.
İnsanlar el yıkamayı yeniden öğrenmişti...
Ben maske takmaya devam edeceğim ...
Ben de devam edicem...Ne söyleyecek sözüm var, ne de yazmaya gücüm.
İnsanlar el yıkamayı yeniden öğrenmişti...
Ben maske takmaya devam edeceğim ...
Bugün benim 5. Günüm hastalık belirtisi vereli ama iyileştim gibi duruyor pek bir belirti kalmadı . Bugün evde yapılan antijen testinden yaptık burundan sürüntü ile yapılandan pozitif çıktı. Evdeki testler genelde negatif çıkıyomuş benim belirtilerim geçmesine rağmen neden pozitif çıktı ki yanlış olabilir miBende 5.gunde gece 38 ustu ates ve halsizlik vardi. Öksürük kuru olmadi bende. Balgamli öksürük vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?