- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
Siz nasıl. Düşündünüz değerlrinizn oynadığınıÇok geçmiş olsun kan verdiniz mi benim ummadığım degerler çok oynamıştı
Hes koduna çok şaşkın ve üzgünüm
Ölen öldü kalan sağlar bizimdir
Siz nasıl. Düşündünüz değerlrinizn oynadığını
Ikisi farkli varyant olabilir. Veya antikor 3 ay korudu. Her sey muamma. Ve ben acaip sıkıldımBir arkadaşımız izin dönüşü covid oldu Aralık başında . Ara tatilde yine izne gitti geri dönüşte yine pozitif çıktı3 ayda yeniden covid olmuş oldu yani .
Valla oğlum oldu ekimde ,şubatta yine oldu ama ikincisi evde ki teste gore ama oldu . Okulda hep gelecek boyle olursa bisey kalmasa bari, ben buradan bildirim alamıyorum. Hasta olanlara geçmiş olsunIkisi farkli varyant olabilir. Veya antikor 3 ay korudu. Her sey muamma. Ve ben acaip sıkıldım
Benim oglum bu yil ana okulunda. 2 haftada bir hasta. Bugun yine doktora gidicez. Ana okulundan once hasta oldugunu bilmem. Bağışıklık icin bir seyler kullanmam lazim.Valla oğlum oldu ekimde ,şubatta yine oldu ama ikincisi evde ki teste gore ama oldu . Okulda hep gelecek boyle olursa bisey kalmasa bari, ben buradan bildirim alamıyorum. Hasta olanlara geçmiş olsun
Bende evdeki testle pozitif çıktim.belirti olmadi ama sonradan öksürük başladı ve bilqc gun nefesim daraldi gibi oldu.
Maske konusunda benim oğlumda belki sinfita hakkiyla kullanan asla indirmez asansöre bile binmez maskesiz ama çocuk herkese sarılıyor:)Benim oglum bu yil ana okulunda. 2 haftada bir hasta. Bugun yine doktora gidicez. Ana okulundan once hasta oldugunu bilmem. Bağışıklık icin bir seyler kullanmam lazim.
Bu hastaliklar boyle 2 haftada bir geldiğine göre covid de gelebilir.
Bir de benim oglum maske konusunda cok hassas. Öğretmeni yemek disinda asla burnunun altina bile indirmiyor diyor. Ona rağmen bu kadar kapiyor
Biz de omicron olduk diye düşünüyorum agir degildi.Maske konusunda benim oğlumda belki sinfita hakkiyla kullanan asla indirmez asansöre bile binmez maskesiz ama çocuk herkese sarılıyor:)
Ilki deltaydi onda aşırı baş ağrısı oldu, bas dönmesi, vücudunda kabarma oldu ama ikincisi sanirim omicrindu sesi grip oldu okula gondermemistim sonra sınıf kapandi yalniz o zaman evde test var diye yaptım. Yoksa o ara bütün cocuklar aynen böyle hafif ates ve grip oldu. Tabi kimse test yaptirmadi .
Çocuklarda covid ile normal hastalık arasını anlamak bence imkansız . Şahsen benim oğlumda 2 doktor anlayamadı mesela . Biz soğuk algınlığı oldu zannettik oğlum öyle hasta olduktan 3 gün sonra ben hastalanınca olayı fark ettik . 16 şubatta olmuştu zaten ondan önce geceleri çok huzursuzdu şuan hala huzursuz maalesef bir türlü toparlanmıyor sürekli gece uyanıp ağlıyorBenim oglum bu yil ana okulunda. 2 haftada bir hasta. Bugun yine doktora gidicez. Ana okulundan once hasta oldugunu bilmem. Bağışıklık icin bir seyler kullanmam lazim.
Bu hastaliklar boyle 2 haftada bir geldiğine göre covid de gelebilir.
Bir de benim oglum maske konusunda cok hassas. Öğretmeni yemek disinda asla burnunun altina bile indirmiyor diyor. Ona rağmen bu kadar kapiyor
KiyamamÇocuklarda covid ile normal hastalık arasını anlamak bence imkansız . Şahsen benim oğlumda 2 doktor anlayamadı mesela . Biz soğuk algınlığı oldu zannettik oğlum öyle hasta olduktan 3 gün sonra ben hastalanınca olayı fark ettik . 16 şubatta olmuştu zaten ondan önce geceleri çok huzursuzdu şuan hala huzursuz maalesef bir türlü toparlanmıyor sürekli gece uyanıp ağlıyor
Hiç niyeti yok.Bir an once bitse şu illet artik.
Tat koku kaybı artık sadece aşısızlarda oluyor sanırım. Annem aşısızdı onda tat koku kaybı oldu ama ben aşılıyım bende olmadı çevremde son zamanlarda olanlarda aşılılarda olmadı tat koku kaybı. Aşının omicrondaki farkı tat koku kaybı herhaldeKiyamam
Zaten anlasilmiyor fark. Ben kendimde bile koku kaybini sinuzit ve burun spreyine bagladim. Daha once de yasadigim icin. Tat da tamamen gidince suphelenebildim ancak ki tat koku kaybi iyilesme evresinin basinda oluyormus. Sonra ds toparlamaya basladik zaten.
Bir an once bitse şu illet artik.
bayağı azaldı ama verilere göre vaka sayıları benim umudum varHiç niyeti yok.
Yok zannetmiyorum. Esimle ben asisiziz bizde oldu ama 2 eltim, 2 kaynim, kayinvalidem asili onlarda da oldu. 4-5 gun ara ile olduk covid.Tat koku kaybı artık sadece aşısızlarda oluyor sanırım. Annem aşısızdı onda tat koku kaybı oldu ama ben aşılıyım bende olmadı çevremde son zamanlarda olanlarda aşılılarda olmadı tat koku kaybı. Aşının omicrondaki farkı tat koku kaybı herhalde
bayağı azaldı ama verilere göre vaka sayıları benim umudum var
Rakamlara asla inanmıyorum, insanlar artık test yaptırmıyor. Babam, bugün tam 3. haftası covid sebebi ile yoğun bakımda bende nereden kaptım bilemiyorum ama omicron denen illeti kaptım sanırım ve test yaptırıyorum. Test yaptırsam ne olacaktım tedbirler kalktı, eğer 3 aşınız varsa ve temasli iseniz sizi karantinaya bile almıyorlar. Bir tedavi uygulanmıyor, maske zorunlu değil....
İnsanlarda saldı evde 1 aylık bebeğim var kendimi bir odaya kısmen kapadım o acı öksürük ile oturuyorum 3 gündür boğaz ile başlayan ağrı bu gece itibari ile soluk borusu ve ciğerlerime indi. Geçen sefer hastaneye yatırılmıştım şimdi saldım çayıra mevlam kayıra.
Test yaptırmaya gitsem 250 tl
2 yi daha zor geçirenler oluyo abi sen yine git hastaneye gecikmeden. Amcaya acil şifa diliyorum durumu nasıl?
Bu sefer çok kötüyüm hastane ne yapacak servisler dolu, uygulanan bir tedavi yok ki hani vaka sayıları düşmüş ya...
Babam stabil haftada 2 kez bilgi veriyorlar 3 haftadır hiç göremedik. Doktorlar ne ilerleme ne gerileme yok dedi kendi besleniyor, bilinci açık buna da şükür.
İkinci kez oldunuz degil mi? Size de babaniza da acil sifalar diliyorum. Babaniz daha iyidir insallah.Rakamlara asla inanmıyorum, insanlar artık test yaptırmıyor. Babam, bugün tam 3. haftası covid sebebi ile yoğun bakımda bende nereden kaptım bilemiyorum ama omicron denen illeti kaptım sanırım ve test yaptırıyorum. Test yaptırsam ne olacaktım tedbirler kalktı, eğer 3 aşınız varsa ve temasli iseniz sizi karantinaya bile almıyorlar. Bir tedavi uygulanmıyor, maske zorunlu değil....
İnsanlarda saldı evde 1 aylık bebeğim var kendimi bir odaya kısmen kapadım o acı öksürük ile oturuyorum 3 gündür boğaz ile başlayan ağrı bu gece itibari ile soluk borusu ve ciğerlerime indi. Geçen sefer hastaneye yatırılmıştım şimdi saldım çayıra mevlam kayıra.
Test yaptırmaya gitsem 250 tl
Evet gercekten pili azalinca sacmaliyor oksimetrem.Oksijen desteği olur yatış olmasa bile evde durma abi. Oksimetre var mı saturasyonu ölçersin en azından. Ben doktora sormuştum doğru ölçerler mi diye pilini sık değişin doğru olur demişti.