Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bugün benim 5. Günüm hastalık belirtisi vereli ama iyileştim gibi duruyor pek bir belirti kalmadı . Bugün evde yapılan antijen testinden yaptık burundan sürüntü ile yapılandan pozitif çıktı. Evdeki testler genelde negatif çıkıyomuş benim belirtilerim geçmesine rağmen neden pozitif çıktı ki yanlış olabilir mi
Evde yapılan testin ülkemizde oldugundan bile haberdar degilim. Varcmi eczanelerde?
Belirtilerin 5.gununde halen pozitif cikmasi normal ama.

Evde yapılan testin ülkemizde oldugundan bile haberdar degilim. Varcmi eczanelerde?
Belirtilerin 5.gununde halen pozitif cikmasi normal ama.
Yok canım almanyadan geldi bize. Annem 15 gün önce belirti vermişti bi ara tat koku kaybı da yaşadı ona da yaptık şimdi o negatif çıktı ben pozitifim. Demekki onda negatife dönmüş çok sevindim ya

Ben de devam edicem...
Ben de:)
Pazar akşamdan beri mide bağırsak şikayetim var.Hala geçmedi.Üşüttüm sanırım
a032.gif

Yok canım almanyadan geldi bize. Annem 15 gün önce belirti vermişti bi ara tat koku kaybı da yaşadı ona da yaptık şimdi o negatif çıktı ben pozitifim. Demekki onda negatife dönmüş çok sevindim ya
Gecen bu topicte biri eczanelerde var dedi ama brn duymadim hic. Gidersem sorucam. Yoksa anneme söyleyeyim yaza gelirken getirsin Almanya'dan.

Şimdi hasta olduğumuzda bağışıklık ne kadar koruyor bizi ?

İlkinde hastahanelik olan kuzenim 2. Ye olmamış keşke antikor testine kolay ulasabilseydik
3 sinovacli tanıdığım sadece burun akıntısı ile atlattı ağır kanser hastası 3 kanser aynı anda yaşıyor. Tamamen bünye ile alakali

İlkinde hastahanelik olan kuzenim 2. Ye olmamış keşke antikor testine kolay ulasabilseydik
3 sinovacli tanıdığım sadece burun akıntısı ile atlattı ağır kanser hastası 3 kanser aynı anda yaşıyor. Tamamen bünye ile alakali
Annem aşısız hafif atlattı şükür 🙏
Antikor sağlayınca bi 3 ay falan koruyor diyorlar ama bilemedim sormak istedim.

X