Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
aşısız hafifmi geçirdin geçmiş olsun offf benide korkutup duruyolar aşı ol aşı ol kovid geçirirsen yoğun bakıma düşersin diye sizin yaşınız kaç
Ben de asisiz hafif gecirenlerdenim. Ayni sekilde esim de... O zamaninda tütün ürünü kullandigindan az da olsa nefes darlığı yasadi. Bende olmadi...
Her asisiz yogun bakıma mi dusecekmis? Hic kulak asmıyorum artik. Cevremde asili olup hafif gecirdim diyen olmadi hic.

Teşekkür ederim. Test yaptırmadım ama temaslıydım belirtiler başladı 3 gündür gerek görmedim teste belli zaten ne olduğu. Uyurken falan düşüktü 70 civarındaydı. Ne oluyorsa sadece ilk uykudan uyandığım dakikalarda oluyor. Bu beni korkuttu uyanır uyanmaz o yüksek nabzı hissetmek çok kötü . Bu sabah yanarak uyandım ateşimi ölçtüm 37 idi çok yüksek değildi ama işte o yüksek nabız fenaydı neyseki 5 10 dakika içinde düştü ateş de nabız da anlayamadım uykuda dinlenmem iyi olmam gerekirken kötü oluyorum.

Temasli ve belirti veriyorsaniz yuksek ihtimalle pozitifsiniz. Kan sulandırıcı kullanin isterseniz doktorunuza danışıp.
37 yuksek ates degil. Benim 38i gecmisti bir gece. Umarim kolayca atlatırsınız.
Stres ve panik de nabzi arttırıyor bu arada. Ustune bir de enfeksiyon eklenince...

Evet belki de stres oldum . Ya aslında baya stres oldum. Biraz kalabalığa girmiştim kendimi suçladım kendime sinirlendim korktum . Ondan da nabzım yükselmiş olabilir tabi

benim doktorum saat doğruluğu yok dedi ben artık kullanmıyorum o yönünü saatin psikoloji bozuyo devamlı yüksek gösteriyo çünkü

sağol cevabın için geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın

benim doktorum saat doğruluğu yok dedi ben artık kullanmıyorum o yönünü saatin psikoloji bozuyo devamlı yüksek gösteriyo çünkü
Hangi marka kullaniyordunuz? Benim devamli yuksek göstermiyor. Hareket halinde dogal olarak yükseliyor.
Ben ayriyetten tansiyon aleti ve oksimetre ile de teyit ettim saatle ayni çıkıyor.

Hangi marka kullaniyordunuz? Benim devamli yuksek göstermiyor. Hareket halinde dogal olarak yükseliyor.
Ben ayriyetten tansiyon aleti ve oksimetre ile de teyit ettim saatle ayni çıkıyor.
apple watch kullanıyorum benimde devamlı yüksek çıkmıyo ama doğruluğu yokmuş zaten mantıklı düşününce hastaneye gidiyoruz ekg çekiyolar holter takıyolar sadece bilekden bi saatle bu ölçümün yapılması nekadar doğru olabilirki sadece psikoloji bozuyo bunlara itimat etmeyin bence bizmi bilicez kockoca profösör doktormu bilicek dimi

Benim aksine psikolojim düzeliyor
Oksijenimi %99 gorunce heh iyiyim sorun yok diyorum. Suan nabiz da 84. Benden iyisi yok.

Kazen abi siz yine de dikkatli davranın sonra olan size olur şiddetin her türlüsüne karşıyız tabi ama böylede olmaz ki çok geçmiş olsun rabbim babanızı size bağışlasın inşaallah

geçmiş olsun, çok üzüldüm.

Hala yoğun bakımda ama durumu iyi Allaha şükür. Covid testi pozitif çıktı yeniden.
Masallah,daha da iyi olacaktir Kazen,annemin de durumu iyiye gittigi halde uzun sure pozitif cikmisti.
Simdi turp gibi masallah.
Kimisinde nedense kolay negatife donmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…