Yani en doğru olanı yapmışınız.Can tatlıEvet ya, arkadaşım eski iş yerimden. Bir başka arkadaşım da arayıp geliyorsun dimi düğüne, çok özledim görüşürüz diyor. Nasıl gidelim virüs salgını var diyorum. Kendi babası da kanser hastası arkadaşımın ve aynı evde yaşıyorlar. Yani düğünde toplu taşımada virüs kapıp eve götürdüğünü düşünmek bile istemiyorum. Bence sen de gitme daha sonra durumlar düzelince evine gideriz hayırlı olsuna dedim. Yapacak birşey yok şu an.
Kolonya çantamda hep bulunur. Her girdiğim sınıfta masamı ve oturacağım sandalyenin kollarını kolonya ve ıslak mendille siler öyle otururum. Hele şimdi ekstra dikkat ediyorum.
Sirke de dezenfekte ediyor olabilir ama kullanım kolaylığı açısından insanların kolonyaya hücum etmesini çok normal buluyorum. İş yerinde masamızı sirkeyle silecek halimiz yok ki.
Vallaha alerjik astımım var doktor sirke ile sil dedi masaya sıktım ama mıllet yalandan hastalandı öksürdü flnSilinebilir, 3 4 dk .Sonra uçup gidiyor.
Tamam önceden bende kullanıyordum ancak şu an. Köşe bucak aramaya , fahişe fiyatlar ödemeye gerek yok.
Kimse almazSa düşer fiyat.
Çok guzel düşünmüşsünüzBen acikcasi dun ve bugun aisveris isimi bitirmeyi dusunuyorum. 2 hafta kesinlikle cikmak yok. Bebegim ve annem var cok korkuyorum onlar icin.
Benimkine de çok kalabalığa girme diyorum tamam kızım ben şimdi pazara geldim diyo
İnsanları corona değil bu panik öldürecek zaten
Şu dönem de sosyal medya vs her türlü iletişim aracına kendimi kapatasım var. Herkes panik, herkesin bir teorisi var herkes ülkemiz de virüs hangi ilde çıkmış çook emin, herkesin bir tanıdığı söylemiş ama ne hikmetse hepsi farklı şehirler
Ben durumu ciddiye alanlara çok hak veriyorum,Düne kadar çok paniğim yoktu, öyle alış veriş falanda yapmadım, temizliğe dikkat etmek yeterli geliyordu ancak dün gece tlc de bir belgelesel izledim çinin durumu ile ilgili; kapılarına kaynak yapılan evler, yaka paça yerlerde sürüklenerek karantinaya alınan insanlar, istiflenerek ölüme terk edilenler ... resmen psikolojim bozuldu, durum çok fena
Ekşide bir konu açılmıştı çocuklu insanlara izin verilsin hem anne hem babaya!adamın 3 yaşındaki prensesine eşi tek bakamıyormuş,yaramazmış...bu nedenle bekarlar fazla mesai yapacak fedakarlık yapacakmış çocuklu insanlar izinli olacakmış.anne veya baba birine izin verilmesini anlarımda ikisi birden yok artık sanki bunların canı can bizimki patlıcan.tehlike varsa herkesin canı eşit değerde.çocuğu olanların bir kısmı kendini ve çocuğunu herkesten üstün görüyor.En guzeli ne oldu biliyor musunuz? Cocuklulari koruma altina alip cocuksuz kadinlarin ve erkeklerin is yukunu arttırarak cok rahat geberebilirsiniz burda sizin cok da yasama hakkiniz yok demeleri.. Coronadan cok bu canimi sıkıyor.
O belgesel...Düne kadar çok paniğim yoktu, öyle alış veriş falanda yapmadım, temizliğe dikkat etmek yeterli geliyordu ancak dün gece tlc de bir belgelesel izledim çinin durumu ile ilgili; kapılarına kaynak yapılan evler, yaka paça yerlerde sürüklenerek karantinaya alınan insanlar, istiflenerek ölüme terk edilenler ... resmen psikolojim bozuldu, durum çok fena
En guzeli ne oldu biliyor musunuz? Cocuklulari koruma altina alip cocuksuz kadinlarin ve erkeklerin is yukunu arttırarak cok rahat geberebilirsiniz burda sizin cok da yasama hakkiniz yok demeleri.. Coronadan cok bu canimi sıkıyor.
Bile bile gidenler kalırlar inşallah orada.Arkadaslar gençlerde ölüm riski düşük olabilir ama iyileştiğinde bile akciğer nasıl zarar görecek o kişi hayatına nasıl devam edecek düşündünüz mü?
Ayrıca 60 yaş üstü annelerimiz babalarımız akrabalarımız var .
O yüzden herkes bunu ciddiye almalı
Daha düne kadar tatile gitmişler ya yurtdışına böyle birşey olabilir mi?
Bütün Avrupa da hızla yayılıyor hastalık bu sivri zekalı tatile gidiyor böyle salaklık olmaz
Herkes dikkatli davranmalı kişisel hijyene özen göstermeli
Metil alkol kullanılarak yapılan kolonyalara dikkat edelim öldürücü ve kör edicidir.Fırsatcilar üretime başlayabilir.Her yerden kolonya almayın.