kardesim fransadan geldi, okulu tabi ki tatil oldu ve cok zor gelebildi yani o ucaktayken turkiye fransadan gelisleri yasaklamisti. henuz 12 yasinda kucucuk yani yasadigi korkunun haddi hesabi yok. babam da 70 yasinda, kronik kalp rahatsizligi var. kardesimde corona varsa bile endiselenmiyoruz cunku riskli grupta degil. ama 14 gun kuralini uygulayacagiz. kardesim su an benim evimde ve 14 gun boyunca disari cikmayacak, onun icin gereken butun tedbirleri aldim. babamla da gorusecek tabi ki ama sarilmak, opusmek, yan yana oturmak vs yok. uzuluyorum tabi ki kardesim kendini uzgun hissettigi icin ama babamin bu virusu kapmasini hic istemiyorum cunku yasli.
hepimiz kendi acimizdan onlemlerimizi aldiktan sonra bu yaratilan panik havasina anlam veremiyorum. icinizin daralacagi, dunyadan kopacaginiz bir sey yok hanimlar. saglik bakanligi gercekten inanilmaz iyi is cikariyor bu sefer. panik yapip insanlari da ayni sekilde panige suruklemenin kimseye faydasi yok hepimiz bireysel tedbir alalim zaten ise yarayacaktir.