Etkilenebileceği sahneler var.kardesime test yaptirmak istedik aslinda ama sadece kronik rahatsizligi olan ve cok yaslilara yapilabiliyormus sanirim ilk asamada. boyle ciddi bir konuda da araya tanidik sokmak isimize gelmedi dogrusu. kendim icin de endiseleniyorum atlatmis olsam da sonucta kanser gecmisim var ama babam icin daha cok endiseliyim gercekten.
biz elimizden geleni yapalim, hem kendimizi hem cevreyi tehlikeye atmayalim gerisi icin yapilacak bir sey yok diye dusunuyorum. belgeseli bugun izlemeyi dusunuyorum siz izlediniz sanirim 12 yas icin uygun mu? kardesimle birlikte izleyebilir miyiz yani?
Bağışıklığı mi dusuk acaba?İsviçrede sağlık sorunu olmayan 32 yaşında bir kadın ölmüş
23 yaşında ölen sporcu bir genç kadın da var.Bağışıklığı mi dusuk acaba?
Panik yapmamak lazımKızlar toplu iş yetinde çalışıorum.Haberleri izledikçe resmen alerjik reaksiyonlarım ataga gecti.Alerjik astımım var bu arada.Allah korusun.Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu yıl ne kadar kötü başladı.Doğal afet , hastalık, deprem allah sonumuzu hayır etsin.
Evet tabiki de var elinize yüzünüze surmemeniz lazımİçmedikten sonra da kör olma riski var mıdır?
Bilmediğimden soruyorum.
Zaten bu gidişle cilt hastalığına yakalanacağız
23 yaşında ölen sporcu bir genç kadın da var.
Evet ölüm oranı gençlerde çok çok az ama yok değil.
Virüsün akyuvar yıkımı yapmasıyla, akciğerde toplanan suyun ölümlere yol açtığı söyleniyor.
Her bedenin de böyle bir şoka verdiği tepki aynı değil.
Kan değerleri dusuk de olabilir o halde23 yaşında ölen sporcu bir genç kadın da var.
Virüsün akyuvar yıkımı yapmasıyla, akciğerde toplanan suyun ölümlere yol açtığı söyleniyor.
Sağlık sorunu yokmuş çok tehlikeli ciğere yapılıp nefes aldırmayan bir mikropBağışıklığı mi dusuk acaba?
Hamama gıtsem bişey olurmu23 yaşında ölen sporcu bir genç kadın da var.
Git tabi keyifli bir hamam sefası yapHamama gıtsem bişey olurmu
Hamam nemli ıslak ortamHamama gıtsem bişey olurmu
HarikaYurtdışından geldik 14 gün evdeyiz. Türkiye’ye döndükten sonra yurtiçi gezi planımız vardı iptal edip apar topar evimize döndük kapattık kendimizi. Semptom falan yok ama belli mi olur kimsenin vebalini alamam vallahi. Devletin virüsle ilgili kriz yönetimini de çok başarılı buluyorum. Umarım kayıpsız atlatırız bu süreci.
Ben gitmezdim.Hamama gıtsem bişey olurmu
Uçaktan iner inmez kendini karşılamaya gelen yakınını şapır şupur öpenler vardı. Biz aile fertlerimizi bile başımızla selamlayıp arabaya binip uzaklaştık. Tecrit durumu vatandaşın insafına bırakılmış durumda ne yazık ki. Biz çıkış yaparken olaylar bu noktada değildi, gittiğimiz ülkede kimse maske falan takmıyordu hayat normal şekilde devam ediyordu. Dönüşümüze 2 gün kala birden patladı resmen. Bütün ülkeler tedbirler almaya başladı. Dedik kaldık herhalde burada dönemeyeceğiz. İnince bizi neyin beklediğini bilmiyorduk, karantinaya alınmayı göze almıştık ama hiçbir şey olmadı. Havalimanı ana baba günü ne kontrol yapıldı ne bir şey. Uçaktayken semptom gösteren olmayınca işlem de yapılmıyor sanırım. İnsanların sorumluluk bilinciyle kendini tecrit etmesi gerek. Bilemiyorum ne kadarı yapar.Harika
Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa
Ay evet havuzlar çok tehlikeli ya . Bir spor yapılacaksa açık hava yürüyüşü en ideali bence. Bende havuzdan uçuk kapmıştımBen gitmezdim.
O sıcaklıkta mikrop yaşamasa da şu durumdayken herhangi bir şekilde hasta olabileceğim bir aktivite yapmam.
Mesela hamamdan çıkıp üşütebilirsiniz malum hala havalar soğuk, dolayısıyla hastaneye yolunuz düşecek ya da kendiniz grip semptomları gösterdiğiniz için vicdanınız rahat durmayacak.
Yabancı basında klorlu suda bütün mikroplar ölür bol bol yüzün yazıyordu ama ne derece doğru, bilemiyorum.
Havuz benim çocuklarıma büyüyene kadar yasak, ne zaman girseler virüslü bir hastalık kaptılat.