- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
aynısı anneme olmustu hastanede tekerlekli sandalye ile karsılamıslardı allahım kimseye bir daha yasatmasın.. Acil kan nakli istemişlerdi.. kan bankasından bulmustuk cok zordu.. kansızlık cok kötü bir durum
Çok sağolun, evet benim de kolum ağrımaya başladı ama sadece dirsekten yukarısı ağrıyor o da yukarı kaldırdığımda. Amin inşaallah.Sabah 10.30 gibi aşı oldum ilk dozda. Benim yaklaşık 3 saat sonra kolum ağrımaya başladı, giderek arttı. Ertesi gün öğleden sonra azaldı ve ikindiden sonra tamamen geçti.
İkinci dozda ateş, halsizlik ve bulantı da eşlik etti.
Geçmiş olsun, bol antikor olsun inşallah.
Sağolun, kol ağrısı var, zaten bunlara hazırım da işte benim büyük endişem farklı bir allerjik tepki olmasıydı, boğazda şişme ve nefes alamama gibi örneğin, diğer yanetkilere şükredicem yani.Sevketi_Bostan nasılsın varmı yanetki?
Geçmiş olsun, Sinovac oldunuz galiba.Dün oldum 3. Aşımı akşam kol ağrısı başladı bugün bel sırt baş ense ağrıları biraz ateş ve halsizlik iştahsızlık vardı şimdi alabildim teli elime. Yarına geçer umarım
Geçmiş olsun, Sinovac oldunuz galiba
Teşekkür ederim. 2 si sinovac 3. Yü Biontech oldum
Evet video bu:Kızlar NTV canlı yayınından bir video izledim.
Saglik ocaklarinda YANLIŞLIKLA bebeklere covid asisi yapildigindan ve sonuclarinin iyi olduğundan bahsediyor. Asi kartina covid asisi yapildigi yazilan bir asi karti gormustum 1.5 yasinda.
Bir de 6 aylik 1 aylik bebeklerde iyi antikor olustugundan bahsediyor sahis.
Sanirim bebeklere yanlışlıkla yaptiklari covid asilarini yanlışlıkla asi kartina da isleyip oluşan antikoru da yanlışlıkla yaptiklari antikor testi ile olcuyorlar.
Bayilicam artik. Boyle bir sey nasil yapilabilir ya? Neyse ki ulkemize covid asilari gelmeden cocugumun asilari bitmisti. Yoksa suan guvenip olmasi gereken asilarinda yapmaya goturmezdim.Evet video bu:
Şimdi burada tüm küfürler kifayetsiz kalır. Gerçi o ş...... Ocak ayında başlayacağız diye twit atmış.
Çocuk çalışması da ülkemizde, tarafımızdan, yakında başlayacak.
demiş zaten kendi twitinde.
Ve İzmir Çiğli'de yoğun bakıma 2 bebek geldiği söyleniyor.
Evet. İlkokul ve ileri sınıflarda yapılan aşıları da yaptıramam. Çünkü sağlık sistemine ve çalışanlarına tüm güvenim bitti bu haberle. Normal çocukluk aşılarını bile yaptırmaktan imtina edecek çoğu aile. Ya yine yanlışlıkla diğer aşılar çocuklarımızda denenirse?Bayilicam artik. Boyle bir sey nasil yapilabilir ya? Neyse ki ulkemize covid asilari gelmeden cocugumun asilari bitmisti. Yoksa suan guvenip olmasi gereken asilarinda yapmaya goturmezdim.
Haberi duyduğumdan beri uykum kaçtı.Ülke de yenidoğan bebeklerin bile can güvenliği yok.Küçücük bebekleri kıbay yapmışlar. O kadar yanlışlıkla ki ünlü dergi de yayınlanacak. Böyle bilim yerin dibine batsın.Evet. İlkokul ve ileri sınıflarda yapılan aşıları da yaptıramam. Çünkü sağlık sistemine ve çalışanlarına tüm güvenim bitti bu haberle. Normal çocukluk aşılarını bile yaptırmaktan imtina edecek çoğu aile. Ya yine yanlışlıkla diğer aşılar çocuklarımızda denenirse?
Bunun hesabını vermeli Sağlık Bakanlığı ve Fahrettin Koca. Bu adam en ağır cezaları almalı.
İlk karma aşı yani hibrit aşı denemesi (sinovac + biontech) de bizim ülkemizde yapıldı. Fahrettin Koca bunu açıkladığında kimseden ses çıkmadı. Halbuki en başından beri denek biziz. Ülkece kobay faresi yapıldık.
Zaten herif Pfizer'ın maşasıymış. O listede kimler varsa kesinlikle onlara gidilmemesi lazım, güvenilmez o insanlara.Haberi duyduğumdan beri uykum kaçtı.Ülke de yenidoğan bebeklerin bile can güvenliği yok.Küçücük bebekleri kıbay yapmışlar. O kadar yanlışlıkla ki ünlü dergi de yayınlanacak. Böyle bilim yerin dibine batsın.
Bildiklerimize gitmeyiz tabii ki ama ya bilmediklerimiz. Bunu yapan sağlık ocakları aile hekimi, ebeler.En kötü yanı çok kapsamlı maalesef.Zaten herif Pfizer'ın maşasıymış. O listede kimler varsa kesinlikle onlara gidilmemesi lazım, güvenilmez o insanlara.
Maalesef bu haber sağlık sisteminin çöküşüdür. Normal tedaviye bile gitsek bize neler dayatacaklar, serum diye ne verecekler bilemeyeceğiz. İçimizde hep bir şüphe, korku olacak.Bildiklerimize gitmeyiz tabii ki ama ya bilmediklerimiz. Bunu yapan sağlık ocakları aile hekimi, ebeler.En kötü yanı çok kapsamlı maalesef.