- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Hastaneyi arayın. Benim sonucum da yansımadı sisteme. Muayene vardı ama sonuç yoktu. Hastaneyi arayıp sordum, beş dakika sonra da işlediler sisteme.Biraz daha iyiyim ama hala sonuc cikmadi
Hastaneyi arayın. Benim sonucum da yansımadı sisteme. Muayene vardı ama sonuç yoktu. Hastaneyi arayıp sordum, beş dakika sonra da işlediler sisteme.
Tesekkur ederim. Et az tüketmiyorum. Aksine cok sevdigimden fazla tüketiyorum. Ayrintili anemi tetkiki nedir bilemiyorum ama epey tetkik bakildi.Et ürünlerini az mı tuketiyorsunuz?
Ayrıntılı anemi bakıldı mi?
Magnezyum çözeltisi kabızlığa iyi geliyor deneyebilirsiniz.
Bende de parmagimi kipirdatamayacak kadar halsizlik ve ara ara carpinti.bana damardan veriyorlar, ferinject diye bir ilaç
2017de ilk ölçtürdüğümde doktor araba kullanma, bir yerini de kesmeden gel hemen demişti
lab.da 2 kere tekrar etmişler bu kadar düşük olamaz diye
hastaneye girdim direkt tekerlekli sandalyeye oturtmuşlardı resmen doktor kapıda karşılatmıştı
çok zordur kansızlık bilirm
bi de benim kanım düşünce çok ödemim oluyor
Bende de parmagimi kipirdatamayacak kadar halsizlik ve ara ara carpinti.
Peki yukseltebildiniz mi degerleri?
Hemoglobin elektrofezi idi sanırım.Tesekkur ederim. Et az tüketmiyorum. Aksine cok sevdigimden fazla tüketiyorum. Ayrintili anemi tetkiki nedir bilemiyorum ama epey tetkik bakildi.
Bir sonraki sefer onlari da sorarim. Hic hayatimda yuksek olmadi benim hgb.Hemoglobin elektrofezi idi sanırım.
Yanlış bilgi de vermek istemem ancak herşeye rağmen artamayan hgb için bu şekilde ileri tetkik tavsiye ediliyor.
Bir de mide, bağırsak gibi yerlerde gizli kanama var mı diye bakılıyor.
Önceki sayfalarda konuşulmuştu gerçi bu durum.
Yani et de cok tuketiyorum diyorsunuz normalde düzelmesi gerekir.Bir sonraki sefer onlari da sorarim. Hic hayatimda yuksek olmadi benim hgb.
Herkeste olacak diye birşey yok.Selam arkadaşlar, bu bölüme ilk defa yazıyorum, bugün biontech oldum ilk doz, yan etkilerini vurulduktan ne kadar süre sonra yaşadınız, korkuyorum da azıcık
aynısı anneme olmustu hastanede tekerlekli sandalye ile karsılamıslardı allahım kimseye bir daha yasatmasın.. Acil kan nakli istemişlerdi.. kan bankasından bulmustuk cok zordu.. kansızlık cok kötü bir durumbana damardan veriyorlar, ferinject diye bir ilaç
2017de ilk ölçtürdüğümde doktor araba kullanma, bir yerini de kesmeden gel hemen demişti
lab.da 2 kere tekrar etmişler bu kadar düşük olamaz diye
hastaneye girdim direkt tekerlekli sandalyeye oturtmuşlardı resmen doktor kapıda karşılatmıştı
çok zordur kansızlık bilirm
bi de benim kanım düşünce çok ödemim oluyor
Bir buçuk saat kadar oldu vurunalı, bağışıklığım düşük diye tahmin ediyorum ayrıca yoğun demir eksikliğine bağlı kansızlığım var ayriyeten bir alerji hastalığım var, işte bu sebeple tedirgin tedirgin gittim aşımı oldum ama korkuyorum da, öyle ağrıdan ateşten değil de alerjimi tetiklemesinden korkuyorum yaa. Neyse inşaallah hafif atlatırım da buraya yazarım yarın hiç bişeyim yok diye. Teşekkürler :)Herkeste olacak diye birşey yok.
Vuruldugum günün akşamına başladı bende.
İkincisinde pek birşey olmadı kol ağrısı dışında.
Kardeşim 2 dozdada hiç yanetki yaşamadı.Korkma belk olmaz bişiSelam arkadaşlar, bu bölüme ilk defa yazıyorum, bugün biontech oldum ilk doz, yan etkilerini vurulduktan ne kadar süre sonra yaşadınız, korkuyorum da azıcık
Birşey olmaz Allah'ın izniyle rahat olun.:)Bir buçuk saat kadar oldu vurunalı, bağışıklığım düşük diye tahmin ediyorum ayrıca yoğun demir eksikliğine bağlı kansızlığım var ayriyeten bir alerji hastalığım var, işte bu sebeple tedirgin tedirgin gittim aşımı oldum ama korkuyorum da, öyle ağrıdan ateşten değil de alerjimi tetiklemesinden korkuyorum yaa. Neyse inşaallah hafif atlatırım da buraya yazarım yarın hiç bişeyim yok diye. Teşekkürler :)
Hamileligimde 9lara dusmustu. Onun dışında 10.3 civari hep. Cok nadir 3 4 ay ilac kuklanimi sonrasi 11 oldu.Yani et de cok tuketiyorum diyorsunuz normalde düzelmesi gerekir.
Benim hamilelikte düşüyor mesela.
İkisinde de hgb 8 lere kadar düşüyor ilaca rağmen.
Son aylar demir ignesiyle 10a getirip öyle doğuma alıyorlar.
Serumun ucundan dönüyorum.
Ama doğumdan sonra direk normale dönüyor 12 civarına.
Ki bu kadınlar için gayet iyi bir seviye.
Aşırı et de tuketmem.
Mecburi yerim.
Sabah 10.30 gibi aşı oldum ilk dozda. Benim yaklaşık 3 saat sonra kolum ağrımaya başladı, giderek arttı. Ertesi gün öğleden sonra azaldı ve ikindiden sonra tamamen geçti.Selam arkadaşlar, bu bölüme ilk defa yazıyorum, bugün biontech oldum ilk doz, yan etkilerini vurulduktan ne kadar süre sonra yaşadınız, korkuyorum da azıcık
Bunun yanında aşının vuruş şekli de önemliymiş.