Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sağlık çalışanlarını işten çıkarılmalıdır. Sağlık Bakanlığı olaya el koymalıdır. Ailenin onayı olmadan yapamazlar hele küçücük bebeğe hata yapamazlarKızlar NTV canlı yayınından bir video izledim.
Saglik ocaklarinda YANLIŞLIKLA bebeklere covid asisi yapildigindan ve sonuclarinin iyi olduğundan bahsediyor. Asi kartina covid asisi yapildigi yazilan bir asi karti gormustum 1.5 yasinda.
Bir de 6 aylik 1 aylik bebeklerde iyi antikor olustugundan bahsediyor sahis.
Sanirim bebeklere yanlışlıkla yaptiklari covid asilarini yanlışlıkla asi kartina da isleyip oluşan antikoru da yanlışlıkla yaptiklari antikor testi ile olcuyorlar.
Tabi ki hata değil kasıtlı.O sağlık çalışanlarını işten çıkarılmalıdır. Sağlık Bakanlığı olaya el koymalıdır. Ailenin onayı olmadan yapamazlar hele küçücük bebeğe hata yapamazlar
Böyle doktorlar olursa halk doktorlara, Aşıya güvenmez tabii
hamileyseniz doktorunuza danışın. gargarasını da yapsanız faydası olur. zarar vermez herhalde gargara ama doktorunuza danışın mutlaka.Kızlar kekik çayı içmem de zarar var mı
Kızlar kekik çayı içmem de zarar var mı
Valla yetiskinler ister aşı olmayip kaldirimlari yalasın ister bes doz biontech olup ustune sinovac icsin beni ilgilendirmez de ailesinin birak iznini, haberi bile olmadan kucucuk bebeklere caktirmadan aşı yapilmasini kim nasil normal karsilayacak, nasil aklayacak onu bilemiyorum. Gorecegiz bakalim.Kızlar NTV canlı yayınından bir video izledim.
Saglik ocaklarinda YANLIŞLIKLA bebeklere covid asisi yapildigindan ve sonuclarinin iyi olduğundan bahsediyor. Asi kartina covid asisi yapildigi yazilan bir asi karti gormustum 1.5 yasinda.
Bir de 6 aylik 1 aylik bebeklerde iyi antikor olustugundan bahsediyor sahis.
Sanirim bebeklere yanlışlıkla yaptiklari covid asilarini yanlışlıkla asi kartina da isleyip oluşan antikoru da yanlışlıkla yaptiklari antikor testi ile olcuyorlar.
Bunu ben de cok merak ediyorum.Valla yetiskinler ister aşı olmayip kaldirimlari yalasın ister bes doz biontech olup ustune sinovac icsin beni ilgilendirmez de ailesinin birak iznini, haberi bile olmadan kucucuk bebeklere caktirmadan aşı yapilmasini kim nasil normal karsilayacak, nasil aklayacak onu bilemiyorum. Gorecegiz bakalim.
Sey derler muhtemelen, "yapilan yanlış, keske olmasaymis ama bakin fena mi oldu, bebeklere yuksek doz yapilsa bile zarari olmadığı ortaya cikti, boyle boyle iste gelisip ogrenecegiz"Bunu ben de cok merak ediyorum.
Bir arkadaş göğüslerin büyümesini sağlıyor diye bir bitki kullanmıştı. Sonrasında prolaktin yüksekliği ve sonra hipofiz tümörü. Allahtan sonradan ilaç tedavisiyle düzelmişti. İlacı da bitkiyi de kendi kafamıza göre kullanmamak gerekiyor.doğal şeyleri tüketmeden önce vücutta ne olup olmadığını iyi bilmek lazım.
mesela kekik çayı içerek yüksek tansiyon sorunu yaşayanlar oldu çevremde.
normalde takip etmiyorlarmış, sanırım kekik tetiklemiş.
Videodaki konusna aynen boyle zaten.Sey derler muhtemelen, "yapilan yanlış, keske olmasaymis ama bakin fena mi oldu, bebeklere yuksek doz yapilsa bile zarari olmadığı ortaya cikti, boyle boyle iste gelisip ogrenecegiz"
Normal bir ulkede meslekten men edilmeye kadar gidecek bir surec, saka degil ailesinden habersiz bebekleri uzerinde tibbi denemeler yapiyorsunuz ama bizde sırtlarını sivazlarlar.
Bir arkadaş göğüslerin büyümesini sağlıyor diye bir bitki kullanmıştı. Sonrasında prolaktin yüksekliği ve sonra hipofiz tümörü. Allahtan sonradan ilaç tedavisiyle düzelmişti. İlacı da bitkiyi de kendi kafamıza göre kullanmamak gerekiyor.
Aynen oydu bahsettiğim, deneyen olur diye yazmamıştım isminiadaçayını çok içiyorlar göğüsleri büyütüyor diye.
Aynen oydu bahsettiğim, deneyen olur diye yazmamıştım ismini
Benim anlamadigim yasal olmayan bir çalışmanın sonucu nasil yayinlanacak.Videodaki konusna aynen boyle zaten.
Artik yanlislikla kac bebege yapildiysa veriler elde etmisler ve ünlü tip dergisinde yayinlayacaklarmis.
Düşündükçe nefes alamıyorum.
Benim anlamadigim yasal olmayan bir çalışmanın sonucu nasil yayinlanacak.
Sonucta tibbi deney yapmanin proseduru var. Kafasina gore deney yapip sonuclari nasil aciklayacaklar, o zaman her doktor aklina estigi gibi hastasi uzerinde deney yapar
Bence pfizer araştırma kurulunda olmasının bu işte katkısı var. Muhtemelen onların desteğiyle bu skandal işe kalkıştı.Benim anlamadigim yasal olmayan bir çalışmanın sonucu nasil yayinlanacak.
Sonucta tibbi deney yapmanin proseduru var. Kafasina gore deney yapip sonuclari nasil aciklayacaklar, o zaman her doktor aklina estigi gibi hastasi uzerinde deney yapar
Valla kendisi soylemis birçok bebekte "yanlislikla" yapildigini ve asi sonrasi antikor takibi yapildigini, sonuclarini aciklayacaklarini.bunu başka hangi ülkeler yapıyor acaba ? sadece burada olduğunu sanmıyorum. ve evet izinsiz yapamazlar kesinlikle. yapıyorlarsa da çok büyük yaptırımı olur.
Normal bir duzende arkasinda Amerikan baskaninin kendisi bile olsa bebekler uzerinde izinsiz tıbbi deney yapmasi lisans iptaline kadar gider. Gitmeli de.Bence pfizer araştırma kurulunda olmasının bu işte katkısı var. Muhtemelen onların desteğiyle bu skandal işe kalkıştı.
Bence pfizer araştırma kurulunda olmasının bu işte katkısı var. Muhtemelen onların desteğiyle bu skandal işe kalkıştı.