Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
O sağlık çalışanlarını işten çıkarılmalıdır. Sağlık Bakanlığı olaya el koymalıdır. Ailenin onayı olmadan yapamazlar hele küçücük bebeğe hata yapamazlar
Böyle doktorlar olursa halk doktorlara, Aşıya güvenmez tabii

Tabi ki hata değil kasıtlı.
Bu kişi pfizer'ın fonladığı sözde bilim insanı. Ocak ayında çalışmalara bizzat başlıyorum diye twit atmış.

Valla yetiskinler ister aşı olmayip kaldirimlari yalasın ister bes doz biontech olup ustune sinovac icsin beni ilgilendirmez de ailesinin birak iznini, haberi bile olmadan kucucuk bebeklere caktirmadan aşı yapilmasini kim nasil normal karsilayacak, nasil aklayacak onu bilemiyorum. Gorecegiz bakalim.

Bunu ben de cok merak ediyorum.

Bunu ben de cok merak ediyorum.
Sey derler muhtemelen, "yapilan yanlış, keske olmasaymis ama bakin fena mi oldu, bebeklere yuksek doz yapilsa bile zarari olmadığı ortaya cikti, boyle boyle iste gelisip ogrenecegiz"

Normal bir ulkede meslekten men edilmeye kadar gidecek bir surec, saka degil ailesinden habersiz bebekleri uzerinde tibbi denemeler yapiyorsunuz ama bizde sırtlarını sivazlarlar.

Bir arkadaş göğüslerin büyümesini sağlıyor diye bir bitki kullanmıştı. Sonrasında prolaktin yüksekliği ve sonra hipofiz tümörü. Allahtan sonradan ilaç tedavisiyle düzelmişti. İlacı da bitkiyi de kendi kafamıza göre kullanmamak gerekiyor.

Videodaki konusna aynen boyle zaten.
Artik yanlislikla kac bebege yapildiysa veriler elde etmisler ve ünlü tip dergisinde yayinlayacaklarmis.
Düşündükçe nefes alamıyorum.

adaçayını çok içiyorlar göğüsleri büyütüyor diye.

Videodaki konusna aynen boyle zaten.
Artik yanlislikla kac bebege yapildiysa veriler elde etmisler ve ünlü tip dergisinde yayinlayacaklarmis.
Düşündükçe nefes alamıyorum.
Benim anlamadigim yasal olmayan bir çalışmanın sonucu nasil yayinlanacak.
Sonucta tibbi deney yapmanin proseduru var. Kafasina gore deney yapip sonuclari nasil aciklayacaklar, o zaman her doktor aklina estigi gibi hastasi uzerinde deney yapar

bunu başka hangi ülkeler yapıyor acaba ? sadece burada olduğunu sanmıyorum. ve evet izinsiz yapamazlar kesinlikle. yapıyorlarsa da çok büyük yaptırımı olur.

Bence pfizer araştırma kurulunda olmasının bu işte katkısı var. Muhtemelen onların desteğiyle bu skandal işe kalkıştı.

bunu başka hangi ülkeler yapıyor acaba ? sadece burada olduğunu sanmıyorum. ve evet izinsiz yapamazlar kesinlikle. yapıyorlarsa da çok büyük yaptırımı olur.
Valla kendisi soylemis birçok bebekte "yanlislikla" yapildigini ve asi sonrasi antikor takibi yapildigini, sonuclarini aciklayacaklarini.

Baska ulkeler beni ilgilendirmiyor mesela.
Benim ulkemde bir profun bilgisi dahilinde, ailelerinden habersizce bir aylik bebeklere bile yüksek doz aşı denemesi yapmalari ilgilendiriyor.

Aynı olay baska ilacla yapılsa infial yaratirdi mesela ama simdi "e canim sonuclar iyi cikmis iste" diye gecistirilecek, bilmiyoruz sanki. Adam cikmis ntvde anlatiyor, dergide yayinlayacagiz diyor, yaptirim endisesi nerede burada?

Bence pfizer araştırma kurulunda olmasının bu işte katkısı var. Muhtemelen onların desteğiyle bu skandal işe kalkıştı.
Normal bir duzende arkasinda Amerikan baskaninin kendisi bile olsa bebekler uzerinde izinsiz tıbbi deney yapmasi lisans iptaline kadar gider. Gitmeli de.
Ama burada e canim olur boyle seyler, bak bebeklere zarari olmamis diye ustu kapatilir. Gorecegiz bakalim yaptirim olacak mi, umarim ben haksiz cikarim ama hic sanmiyorum.

hiçbir ilaç firması devletten destek almadan bu kadar büyük işe kalkışamaz.
bu firmanın istanbulun göbeğinde fabrikası var.
bunu kaybetmeyi gözü yemez asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…