Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kayinvalidem daha iyi. Toparladi baya kendini.
Eltim hala daha agir. Nefes darligi sorunu yaşıyor. Ve kalp sıkışması.

düzenli doktora gider miydi ? belki önceden beri vardı kalp sıkıntısı. yada ailesinde kalp hastası var mı.

kv niz için sevindim, tansiyona şekere rağmen toparlamış. onlara dikkat ederse daha da rahat olur bundan sonra eminim.

Evet giderdi. Oncesinde tespit edilmis bir hastaligi yoktu kalple alakali.
Suanda da tomografisi temiz cikmis ama carpinti ve sıkışma yasiyor. Akciger de temiz cikmis ama nefws alamiyorum diyor. Nefes belki psikolojik olabilir. Benim de kaygi duzeyim yukselince nefes alamiyormusum gibi gelir.

kansızlık varsa o zamanda zor nefes alınıyor. benim kronik demir eksikliğine bağlı anemim var. düştüğü zaman nefeste sıkıntı yaşıyorum çünkü kan az olduğu için kalp pompalamakta zorlanıyor.

Ay evet benim de kansizligim var. Ilaclara ragmen yükselmiyor. Bazen cok dustugu zaman ben de nefes darligi yaşıyorum.
Eltimde de kansizlik vardi sanirim ama once boyle nefes alamama probleminden hic bahsetmedi. Kalp agrisi oldugu zaman ve öksürdüğü zaman nefes darligi olduğunu söyledi.

detaylı tetkiklerden geçsin bence
kansızlık ciddi bir hastalık aslında, hayat kalitesini de düşürüyor çok
belki damardan kan ilacı alması gerekir

detaylı tetkiklerden geçsin bence
kansızlık ciddi bir hastalık aslında, hayat kalitesini de düşürüyor çok
belki damardan kan ilacı alması gerekir
Bence de bi negatif olsun da tetkiklerini yaptirsin.
Benim de detayli baktirmam lazim. Surekli hgb dusuk. Hic normal araliga ulaşmıyor.
Romatoid faktor falan bile bakildi bir sey cikmadi ama o hgb asla yükselmiyor.

Bence de bi negatif olsun da tetkiklerini yaptirsin.
Benim de detayli baktirmam lazim. Surekli hgb dusuk. Hic normal araliga ulaşmıyor.
Romatoid faktor falan bile bakildi bir sey cikmadi ama o hgb asla yükselmiyor.

benim de en fazla alt sınıra geliyor.
sanırım vücutlarımız tükettiğinden fazla üretemiyor.

Benim alt sinira bile hic gelmedi. Hic normal sinirda gormedim onu :)
Demir ilaçlarının yaptigi kabizliktan fenalik geldi.

bana damardan veriyorlar, ferinject diye bir ilaç
2017de ilk ölçtürdüğümde doktor araba kullanma, bir yerini de kesmeden gel hemen demişti
lab.da 2 kere tekrar etmişler bu kadar düşük olamaz diye
hastaneye girdim direkt tekerlekli sandalyeye oturtmuşlardı resmen doktor kapıda karşılatmıştı
çok zordur kansızlık bilirm
bi de benim kanım düşünce çok ödemim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…