Şaşkınlıkla izlemiştim tribünlerde ki maskesiz mesafesiz kalabalığı.
Nasıl yani, virüs nasıl yok edilecek ki başka türlü?Bu arada aşıyı bulan değil virüsü yok eden galip gelecek.
Nasıl yani, virüs nasıl yok edilecek ki başka türlü?
Virüs te yok olmadığına göre Aşıya devam o zamanBu benim kişisel fikrim, virüsü yok ederseniz aşıya gerek kalmaz.
Siz inaniyor musunuz ? Asiyı bulan bir kişi olduğuna ? Ya da virüsü yok eden galip gelecek bir bilim adamı olduğuna ?Bu arada aşıyı bulan değil virüsü yok eden galip gelecek.
Himm peki virüs onu yok ettigimizi bilecek mi?Bu benim kişisel fikrim, virüsü yok ederseniz aşıya gerek kalmaz.
Siz inaniyor musunuz ? Asiyı bulan bir kişi olduğuna ? Ya da virüsü yok eden galip gelecek bir bilim adamı olduğuna ?
2023 e kadar sürecek maalesef sürecek bu bu kötü günler .
Himm peki virüs onu yok ettigimizi bilecek mi?
Evet mutasyona ugraya ugraya agresifligi azalıp bitsin diye bekliyoruz.virüs zaten hayatına devam edebilmek adına mutasyona uğruyor.
şöyle düşünün Zeki Müren bizi görecek mi ?
benzer şeyler yani
Kim dedi??!2023 e kadar sürecek maalesef sürecek bu bu kötü günler .
virüs zaten hayatına devam edebilmek adına mutasyona uğruyor.
benzer şeyler yani
2023 diye net bir tarih verip bir önceki mesajınızda bilime inanmadığınızı mı yazıyorsunuz?
enteresan
canım bu akşam bir bardak su
benzer şeyler yani
2023 e kadar bu virüs olayı gidecek diye düşünüyorum evet . Enteresan olan nedir ?2023 diye net bir tarih verip bir önceki mesajınızda bilime inanmadığınızı mı yazıyorsunuz?
enteresan
canım bu akşam bir bardak su çekti
Bilimin haberi var mı?2023 e kadar bu virüs olayı gidecek diye düşünüyorum evet . Enteresan olan nedir ?
2023 e kadar bu virüs olayı gidecek diye düşünüyorum evet . Enteresan olan nedir ?
Şey var. Bu videolarda felan sifreciler.Enteresan olan 2023 diye net tarih vermeniz, böyle bir tarih veremezsiniz.
Şunu yazabilirsiniz;
- umuyorum 2023 te bitsin,
- temennim 2023 te bitsin ama
- 2023 yılında bitecek demeniz enteresan...
O zaman öyle yazayım , umuyorum 2023 de bitsin .Enteresan olan 2023 diye net tarih vermeniz, böyle bir tarih veremezsiniz.
Şunu yazabilirsiniz;
- umuyorum 2023 te bitsin,
- temennim 2023 te bitsin ama
- 2023 yılında bitecek demeniz enteresan...
şöyle düşünün Zeki Müren
Tamamen sacmalık ,O zaman öyle yazayım , umuyorum 2023 de bitsin .
Temennim 2023 de bitsin .
En çok temennim , bu yilda yani 2021 de bitsin .