- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
Merhaba.Merhabalar,size bir sorum olacak.
Halkın büyük bir kısmı aşı olmayı reddetseydi pandemiye karşı planınız ne olacaktı ? Yani ne gibi bir önlem alacaktınız sağlık sistemini corona belasından kurtarmak için ?
Aşı karşıtlarının bu konudaki görüşünü merak ediyorum.Çünkü aşıdan önce herkes ''pandemi bitsin'' diye diretiyordu.Şimdi aşı sayesinde pandemi bir nebze hafifledi,buna rağmen insanlar bu kez de aşıya karşı.Peki pandemiyi bitirecek çözüm sizce ne idi ?
Sadece merak ediyorum,çünkü etrafımdaki aşı karşıtlarına bu soruyu sorduğumda kimse cevap veremiyor.Sizin fikriniz nedir ?
Bu sorunun cevabını ben değil yine uzmanlar verecek. Eğer ortada bir salgın varsa sadece A planı olmaz, olmamalı. B ve C planı da olmalı. Aşı denilen bu sıvı işe yaramadığına göre alternatif yöntemlere başvurulmalı. Tıpkı tedavi sürecinde denenen ve iptal edilen ilaç kullanımı gibi. PCR denen güvenilmez test yerine eminim daha güvenilir yöntemler vardır tıp dünyasında.
Bu durumu atlatan veya atlatmak üzere olan ülkelerin neler yaptığı araştırılabilir sanırım.