- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.101
Ünlü olmasa da Çoğumuzun çevresinde gezmesinden, eğlencesinden geri kalmayan, sakınmayan kişiler, aldırış etmeyen kişiler var. Belki de Şeyma Şubaşı da oldu hafif atlattı bilemeyiz. Dün bir okuldan bir arkadaşla veli toplantısında konuştum. Aşı konusunu açtı , sadece 1 doz oldum ben, yaz tatilinde 10 gün koku kaybım oldu, muhtemelen atlattım dedi, test yaptırmamış memlekette olduğundan. Kimi de özellikle yaptırmıyor 14 gün karantinada özgürlüğü kısıtlanmasın diye.Ya benim merak ettiğim başka bir şey daha var ? Aklıma gelen en spesifik örnek olduğu için kendisinden örnek vericem ama elbet başka insanlar da vardır böyle . Şeyma subaşı ve çevresindeki bir çok kişi her gün ama her gün dünyanın farklı bir yerinde yüz milletten insanla beraber binlerce kişilik discolarda iç içe dans ediyor, dolaşıp duruyor . ( Aşı daha piyasada yokkenden beri bu vaziyette yaşıyorlar takip eden varsa bilir )
Kendisi bildiğim kadarı ile covid atlatmadı. Aşı olup olmadığını da bilmiyorum. Buna dair bir şey paylaşmadı sanırsam . Yani en azından yakalansa hemen magazine düşerdi diye tahmin ediyorum. Sonuçta magazinsel bir insan . Neden hiç coronaya yakalanmadı ? Yani bu kadar fazla insanla temas etmiş birisi . Hadi o yakalanmadı şans eseri diyelim çevresindeki kimsede yakalanmışa benzemiyor .
Oysa Bizim komşu teyze emmisinin kızının düğününe gitse aşılı da olsa covid olup dönüyor . Bunun sırrı nedir ? Sebebi nedir ? İnsan sorguluyor ?