Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tatil etmiyolar diye de kiziyordu dun millet hemen biliyosun siyasete vardiriyolar isi ...
Valla haklisiniz cocklara okul yok ama calisan anneler ne yapacak Allah herkesin yardmcisi olsn ulkece kurtulalim biran evvel bu musibetten

Siyasi bir tarafı yok ki, adamlar yoğunluğu azaltmak için tatil ilan ettiler
Hadi gidin evlerinize otogara koşun demediler :) amin canım inşallah

Bende aynı sizin gibiyim 2.5 aylık bir oğlum var az burayı okudum içime bir sıkıntı düştü eşimi uyandırdım kalk içime bir sıkıntı düştü diye

Market raflarını boşaltanlar sadece tüketiciler değil maalesef, fırsatçı satıcılar da boşaltıyor. Tekrar zamlı şekil de koymak için :/
Biz ekstra hiç bir şey almadık eve. Gerek duymuyorum.

Bende aynı sizin gibiyim 2.5 aylık bir oğlum var az burayı okudum içime bir sıkıntı düştü eşimi uyandırdım kalk içime bir sıkıntı düştü diye
Ben de okudum bir başka konuyu.
Darlandım ne yalan söyleyeyim.
Marketlerin talan edildiğini, fiyatların artış gösterdiğini,yaşça büyük insanların risk grubunda olduğunu görünce gerilmedim desem yalan olur.
Ama hemen markete koşmak aklıma gelmedi. İhtiyacım varsa gerektiği kadar alıp çıkıyorum.
İnsanlardaki panik hali ürkütüyor aslında insanı.
Sakin olmalıyız bence. Panik yapmanın bir faydası yok.
İçinize sıkıntı düşmesin.
Rabbim beterinden korusun hepimizi.

Corona tehlikesi geçmeden asteroid çarpma ihtimali,yaklaşan çekirge istilası ve meteorolojinin yaptığı çamur yağacak uyarısı....

Nasil bir sene bu 2020 anlamıyorum her sey üst-üste geliyor

Millet evinde durmayacaksa bu tatillerin önemi de yok. Üni öğrencisini anlarım. Ailesinin yanına gitsin yurt ortamına göre ev daha hijyenik, beslenmesi evinde daha sağlıklı olur. Ama mesela okul yok ya millet tatile oraya buraya giderse yine amacına ulaşmaz bu tatiller. Öğretmenim ve tatil beklemiyordum açıkçası. Günlük okullar dezenfekte edilip Haftasonları da temizlense ayrıntılı çocuklar baya bilinçliydi. Gerçekten hiç olmadığı kadar çocuklar ellerini yıkayıp sınıfı havalandırdılar. Okul koridorlarımız kolonya kokuyordu mis gibi hepsinin yanında evlerinde ne varsa katı sabun sıvı sabun kolonya ıslak mendil vardı. vaka sayısı çok değilken alınmış önlemler hemen telaşlandırmasın bizi. Hiç tedbir alınmıyor diyorduk şimdi tedbir alınıyor acaba durum çok mu kötü diyoruz. Çocukları çok etkileyen bir virüs olmadığı söyleniyor ama çocuklar büyüklere bulaştırabilirdi. İnşallah vaka sayımız artmaz, hasta olanlarımız da iyileşir. Gerekirse ben kendi adıma Temmuz’da ağustosta da okula gider ders işlerim.

Market raflarını boşaltanlar sadece tüketiciler değil maalesef, fırsatçı satıcılar da boşaltıyor. Tekrar zamlı şekil de koymak için :/
Biz ekstra hiç bir şey almadık eve. Gerek duymuyorum.
Onların ekmeğine bal sürüyoruz.
İnsanlar da stok yapıyor karantina ihtimaline karşı.
Ama abartmasak keşke bu durumu.
Bize dönüşü yine kötü olacak.
Bir kaç zaman sonra hayat biraz daha normale döndüğünde başka dertlerimiz çıkacak bunu da unuturuz.

Siyasi bir tarafı yok ki, adamlar yoğunluğu azaltmak için tatil ilan ettiler
Hadi gidin evlerinize otogara koşun demediler :) amin canım inşallah
Ahh gulum gelde anlattt once tatil etmiyolar yahu etseler ya falan filann deniyordu smdi ne derler baska bisey derler de herseyi siyasete getiren bi kesim varya neyse
Cok izleyemedim haberleri de 1 hafta tatil sonra uzaktan egitim deniyor okullar dha uzun sureli kapali ozman dmi

Herhalde öyle olacak. Umarım fazla yayılmadan önüne geçilir de gerek kalmaz hiçbir şeye.

Vaka var demek bircok yerde anlamadm

Herhalde öyle olacak. Umarım fazla yayılmadan önüne geçilir de gerek kalmaz hiçbir şeye.
Insallahh ya konusan doktorlari izliyorum 2 aksam dir cok korkunc bi durum tablosu cizmiyorlar ama bilemiyorum insallah yayilmaz ya valla korkuyorum kizim asiri dskun bana bisey olsa napar dusunemiyorum 14 gun karantinaya filan bile alinsam bensiz nasil durur hic ayri kalmadk

Niye hemen enseyi kararttın dur bakalım ya :)

Devlet tedbir alıyor kulp takıyorlar, almasa Allah korusun mazallah... Gerçekten insanoğlu ne istediğini bilmiyor... Okullarda tatil verilmedi, eğitime ara verildi bu arada, bu hazır fırsat bulmuşken gezelim, memleket ziyaretleri yapalım diye de anlaşılmamalı...

Okulların tatil edilmesinin siyasetle bağlantısı yok.Adamlar üzerine düşeni yaptı yayılmasını engellemek için eğitime ara verdi ama insanlar ne için okulların tatil edildiğinin bilincinde değilse hükümet sana ne yapsın?İlla ki sokağa çıkma yasağı mı uygulasın?İnşallah tatili fırsat bilip çocuğunu alan avm ye koşmaz yarın öbür gün

Birde koronadan korunma muskasi satilmaya baslanmiski
Ne siz sorun ne ben soylimm
Indirimli fiyati 29.90
Baska iyi Bir hoca yazip uflersede 39.90
Allahim sana geliyorummmmmmmmm
Tobeler olsun

Eğer şu ana kadar yayılmadıysa bu virüs çoğu yere, şimdi gitmeleri daha iyi aslında. En azından ciddi anlamda yayılma olduğunda evlerinde olurlar. Böyle düşünmüşlerdir muhtemelen tatil verenler de, tahmin etmişlerdir böyle yığılma olacağını. Bence henüz o kadar yayılmadığı için bu virüs böyle bir karar alındı, çok da iyi yapıldı. Heryere bulaştıktan sonra zaten anlamı yok tatilin.

Aynen oyle daha bakanımız acıklamadan bir çok sehır duymuştum.Kim o yarasamı yılanmı neyı yedıyse arkadas tabı hasta olurlar mok bulsalar yıcekler

Bugün düzenli kullanmam gereken ilacı dördüncü eczanede buldum.
İstifçilik yapan birileri varsa eğer bunu okuyan, lütfen ama lütfen ihtiyacınızı edinin sadece. Bayılıyoruz kaos olsun millet birbirinin etini dişlesin olayına vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…