Tatil etmiyolar diye de kiziyordu dun millet hemen biliyosun siyasete vardiriyolar isi ...
Valla haklisiniz cocklara okul yok ama calisan anneler ne yapacak Allah herkesin yardmcisi olsn ulkece kurtulalim biran evvel bu musibetten
Bende aynı sizin gibiyimBir ben mi tasasızım, rahatım bu konuda?
Sıkıntı bende değildir umarım.
Markette herkes birbirinin ne aldığına bakıyordu.
Aldıklarıma bakıp gülenler oldu.
Merak ettim cidden makarna,bakliyatlar fiyatlar ne, ne derecede tükenmiş?
Herşey normal görünüyordu.
Kolonya almış getirmiş babam.80 derece olduğunun altını özellikle çizdi.
Bana kalsa o da gelmezdi aklıma.
Tv izlemiyorum,sosyal medya hesaplarım kapalı.
Wp'den gelen korku filmi senaryolarını aratmayacak ses kayıtlarına gülüp geçiyorum.
Deprem daha çok korkutmuştu mesela beni.
Ülkece koronayı makarna yapıp yeriz biz.
Market raflarını boşaltanlar sadece tüketiciler değil maalesef, fırsatçı satıcılar da boşaltıyor. Tekrar zamlı şekil de koymak için :/Bir ben mi tasasızım, rahatım bu konuda?
Sıkıntı bende değildir umarım.
Markette herkes birbirinin ne aldığına bakıyordu.
Aldıklarıma bakıp gülenler oldu.
Merak ettim cidden makarna,bakliyatlar fiyatlar ne, ne derecede tükenmiş?
Herşey normal görünüyordu.
Kolonya almış getirmiş babam.80 derece olduğunun altını özellikle çizdi.
Bana kalsa o da gelmezdi aklıma.
Tv izlemiyorum,sosyal medya hesaplarım kapalı.
Wp'den gelen korku filmi senaryolarını aratmayacak ses kayıtlarına gülüp geçiyorum.
Deprem daha çok korkutmuştu mesela beni.
Ülkece koronayı makarna yapıp yeriz biz.
Ben de okudum bir başka konuyu.Bende aynı sizin gibiyim2.5 aylık bir oğlum var az burayı okudum içime bir sıkıntı düştü eşimi uyandırdım kalk içime bir sıkıntı düştü diye
Onların ekmeğine bal sürüyoruz.Market raflarını boşaltanlar sadece tüketiciler değil maalesef, fırsatçı satıcılar da boşaltıyor. Tekrar zamlı şekil de koymak için :/
Biz ekstra hiç bir şey almadık eve. Gerek duymuyorum.
Ahh gulum gelde anlattt once tatil etmiyolar yahu etseler ya falan filann deniyordu smdi ne derler baska bisey derler de herseyi siyasete getiren bi kesim varya neyseSiyasi bir tarafı yok ki, adamlar yoğunluğu azaltmak için tatil ilan ettiler
Hadi gidin evlerinize otogara koşun demediler :) amin canım inşallah
Ahh gulum gelde anlattt once tatil etmiyolar yahu etseler ya falan filann deniyordu smdi ne derler baska bisey derler de herseyi siyasete getiren bi kesim varya neyse
Cok izleyemedim haberleri de 1 hafta tatil sonra uzaktan egitim deniyor okullar dha uzun sureli kapali ozman dmi
Acaba Tek miTek bir vaka icin bu kadar abartmayi hic anlamicam sanirim.
Vaka var demek bircok yerde anlamadmİnsanları corona değil bu panik öldürecek zaten
Şu dönem de sosyal medya vs her türlü iletişim aracına kendimi kapatasım var. Herkes panik, herkesin bir teorisi var herkes ülkemiz de virüs hangi ilde çıkmış çook emin, herkesin bir tanıdığı söylemiş ama ne hikmetse hepsi farklı şehirler
Insallahh ya konusan doktorlari izliyorum 2 aksam dir cok korkunc bi durum tablosu cizmiyorlar ama bilemiyorum insallah yayilmaz ya valla korkuyorum kizim asiri dskun bana bisey olsa napar dusunemiyorum 14 gun karantinaya filan bile alinsam bensiz nasil durur hic ayri kalmadkHerhalde öyle olacak. Umarım fazla yayılmadan önüne geçilir de gerek kalmaz hiçbir şeye.
+1 :)Bir de ben. Ne kadar gereksiz abartildi ya.
Insallahh ya konusan doktorlari izliyorum 2 aksam dir cok korkunc bi durum tablosu cizmiyorlar ama bilemiyorum insallah yayilmaz ya valla korkuyorum kizim asiri dskun bana bisey olsa napar dusunemiyorum 14 gun karantinaya filan bile alinsam bensiz nasil durur hic ayri kalmadk
Tobeler olsunBirde koronadan korunma muskasi satilmaya baslanmiski
Ne siz sorun ne ben soylimm
Indirimli fiyati 29.90
Baska iyi Bir hoca yazip uflersede 39.90
Allahim sana geliyorummmmmmmmm
Okulların tatil edilmesinin siyasetle bağlantısı yok.Adamlar üzerine düşeni yaptı yayılmasını engellemek için eğitime ara verdi ama insanlar ne için okulların tatil edildiğinin bilincinde değilse hükümet sana ne yapsın?İlla ki sokağa çıkma yasağı mı uygulasın?İnşallah tatili fırsat bilip çocuğunu alan avm ye koşmaz yarın öbür gün
Aynen oyle daha bakanımız acıklamadan bir çok sehır duymuştum.Kim o yarasamı yılanmı neyı yedıyse arkadas tabı hasta olurlar mok bulsalar yıceklerİnsanları corona değil bu panik öldürecek zaten
Şu dönem de sosyal medya vs her türlü iletişim aracına kendimi kapatasım var. Herkes panik, herkesin bir teorisi var herkes ülkemiz de virüs hangi ilde çıkmış çook emin, herkesin bir tanıdığı söylemiş ama ne hikmetse hepsi farklı şehirler