Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yani okullar tatil olunca öğretmenler de gitmiyor, siz de gitmezsiniz sanırım
Arayıp sorabileceğiniz kimse yok mu personel işleriyle ilgilenen?
Yarın işe gidicem, belli olur sanırım. Açıklamada akademik ve idari personelin durumunu yök açıklayacak dediler ama bilemedim

Yarın işe gidicem, belli olur sanırım. Açıklamada akademik ve idari personelin durumunu yök açıklayacak dediler ama bilemedim

Çocuklara tatil ettiler ama öğretmenler dışında herkes işe gidiyor, nereye bırakacak millet çocuğunu. :KK43: hem büyükanneler bir süre bakmasın deniyor hem böyle yapılıyor. Herkes yanında götürecek herhalde çocuğu

Ben de şimdi bunu gördüm ve gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Umarım kuluçka döneminde olan virüs taşıyan kimse yoktur, yoksa yarın sabah tüm Türkiye'ye yayılması mümkün. Diyecek söz bulamıyorum insanlardaki cehalete. Daha ne demeleri lazım acaba seyahat etmeyin anlamında :))
Evlerıne gıdıolar demekki

Çocuklara tatil ettiler ama öğretmenler dışında herkes işe gidiyor, nereye bırakacak millet çocuğunu. :KK43: hem büyükanneler bir süre bakmasın deniyor hem böyle yapılıyor. Herkes yanında götürecek herhalde çocuğu
Vallaha özel sektöre demekki corona yok tövbeler olsun

Evlerıne gıdıolar demekki

Şu an evlerine gidebilecekleri bir zaman değil ki. Amaç zaten kalabalığı önlemek, eğer hastalığı taşıyan birileri varsa yayılmasını engellemek. Bu insanlar otogarda kalabalığa girip otobüslere binip yine kalabalıkla şehir değiştiriyorlar. Burada kalan sokakta kalmıyor, burada da evleri var otursunlar işte evlerinde.

Şu an evlerine gidebilecekleri bir zaman değil ki. Amaç zaten kalabalığı önlemek, eğer hastalığı taşıyan birileri varsa yayılmasını engellemek. Bu insanlar otogarda kalabalığa girip otobüslere binip yine kalabalıkla şehir değiştiriyorlar. Burada kalan sokakta kalmıyor, burada da evleri var otursunlar işte evlerinde.
Canım ne dıyeceksin işte corona çok yanlış bi ülkeye geldi.Hay ben o virüsü çıkaranın.

Evet ben yanımda götürücem mesela yarın mecburen. Anlamadım bu işten hiçbir şey.

Kamu kurumları da aynı, memurlar da işe gidiyor
Sadece öğretmenler okullar tatil olduğu için gitmiyorlar
Özel sektörle ilgisi yok aslında yani
Vallaha çocuklar ıcın bemce çok mantıklı bir karar.Neden bılıomusunuz orada yayılması daha kolay.Allah korusun yawrucukları

Yurtlarda kalan öğrenciler tatil edilince evlerinw gidiyordur ki bence doğrusu bu olur. Çok fena yayılır yoksa yurtlarda. Hijyen koşulları yemekhaneler falan da fena

Yurtlarda kalan öğrenciler tatil edilince evlerinw gidiyordur ki bence doğrusu bu olur. Çok fena yayılır yoksa yurtlarda. Hijyen koşulları yemekhaneler falan da fena

Tabii ailelerinin yanında olmak isteyebilirler onu da anlıyorum ama bu yığılma da hiç iyi olmadı sanki

Birde koronadan korunma muskasi satilmaya baslanmiski
Ne siz sorun ne ben soylimm
Indirimli fiyati 29.90
Baska iyi Bir hoca yazip uflersede 39.90
Allahim sana geliyorummmmmmmmm:kızgın:

Tabii ailelerinin yanında olmak isteyebilirler onu da anlıyorum ama bu yığılma da hiç iyi olmadı sanki
Bunu da sistemli yapabilsek iyiydi ama insanlar panikle hemen yola düşmüş
İnş aralarında hasta olan yoktur yoksa dört bir yana saçılacak

Bir ben mi tasasızım, rahatım bu konuda? 🙂
Sıkıntı bende değildir umarım.
Markette herkes birbirinin ne aldığına bakıyordu.
Aldıklarıma bakıp gülenler oldu. 🤭

Merak ettim cidden makarna,bakliyatlar fiyatlar ne, ne derecede tükenmiş?
Herşey normal görünüyordu.
Kolonya almış getirmiş babam.80 derece olduğunun altını özellikle çizdi.
Bana kalsa o da gelmezdi aklıma.
Tv izlemiyorum,sosyal medya hesaplarım kapalı.
Wp'den gelen korku filmi senaryolarını aratmayacak ses kayıtlarına gülüp geçiyorum.
Deprem daha çok korkutmuştu mesela beni.
Ülkece koronayı makarna yapıp yeriz biz. 🙂

Bir ben mi tasasızım, rahatım bu konuda? 🙂
Sıkıntı bende değildir umarım.
Markette herkes birbirinin ne aldığına bakıyordu.
Aldıklarıma bakıp gülenler oldu. 🤭

Merak ettim cidden makarna,bakliyatlar fiyatlar ne, ne derecede tükenmiş?
Herşey normal görünüyordu.
Kolonya almış getirmiş babam.80 derece olduğunun altını özellikle çizdi.
Bana kalsa o da gelmezdi aklıma.
Tv izlemiyorum,sosyal medya hesaplarım kapalı.
Wp'den gelen korku filmi senaryolarını aratmayacak ses kayıtlarına gülüp geçiyorum.
Deprem daha çok korkutmuştu mesela beni.
Ülkece koronayı makarna yapıp yeriz biz. 🙂
Fazla gamsız olmak da hata olur bence bu konuda. Hastalanmayacağınıza güvenebilirsiniz ama taşıyıcı olup bir aile büyüğüne bulaştırma durumunuz da olabilir

Ben almanyada yaşiyorum en cok vakasi olan eyalette ve iki ölü haberi var .
Hiç umrumda değil ,panik yapmaya gerek yok
2018 influenza gripten 25.000 kişi ölmüş ama kimse haberdar değil.
Tamam insan elbette dikkat etmeli ,önlemini almali fakat uykumuz kacmasi gerekmiyor.
Bu arda eczanede calişiyorum ve gübde 100 kişini ellinden para aliyorum recete aliyorum birde gelenler hasta zaten .
Napalim yani şimdi kendi kendimizi hapismi yapalim .
Rahat olun kizlar !!@
İnsanları corona değil bu panik öldürecek zaten 🙄
Şu dönem de sosyal medya vs her türlü iletişim aracına kendimi kapatasım var. Herkes panik, herkesin bir teorisi var herkes ülkemiz de virüs hangi ilde çıkmış çook emin, herkesin bir tanıdığı söylemiş ama ne hikmetse hepsi farklı şehirler 🙄

Ölüm sadece koronoda degil. Zaten ölüm nasibinizde koronodan dolayı yazıldıysa o gelir başınıza ama degilse eceliniz korur sizi ölümden. Siz tedbiri aldıktan sonra gerisi Takdiri İlahi. Ayrıca ayagınızın taşa takılıp ölme ihtimaliniz de var veya her an nefesiniz de durabilir. Şu an gündem bu oldugu için takılıyorsunuz ama bu kadar etkiliyor ise bunları izlemeyin.
Allah'ına kurban bacım :KK5:çevreme bunu anlatmaktan dilimde tüy bitti :KK60:

Tatil etmiyolar diye de kiziyordu dun millet hemen biliyosun siyasete vardiriyolar isi ...
Valla haklisiniz cocklara okul yok ama calisan anneler ne yapacak Allah herkesin yardmcisi olsn ulkece kurtulalim biran evvel bu musibetten

Fazla gamsız olmak da hata olur bence bu konuda. Hastalanmayacağınıza güvenebilirsiniz ama taşıyıcı olup bir aile büyüğüne bulaştırma durumunuz da olabilir
Belirtileri taşıdığımı hissettiğim an mutlaka hastanenin yolunu tutarım.
Dışarda, toplulukta tabiki dikkat ediyorum.
Ellerimi yıkıyorum sürekli duşumu alıyorum.
Ama dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyor insanlar.
Her şeyi abartıyoruz.
Marketi talan etmek nedir yahu.
Alamayanlar ne yapsın her şey ateş pahası olduğunda.

Okulların tatil edilmesi cok yerinde bir karar oldu bence.Tüm gün el yikattır , sinifi havalandir havalandirirken acaba hasta edermiyiz gibi dusunceler, öksüren aksıran tıksıran gelmesin anlatimlari , coronayı duyup evham yapmış çocuk psikolojisi , velilerin buyuk bir kisminin cocugumu gondermek istemiyorum ama gondermesem de derlerinden geri kalacak endiseleri vs...Bunlar geride kaldı en azindan.Cocuklarimiz evde guvende olacak.Bundan sonrasi ebeveynlere düşüyor.insallah calisan anneler de en kisa zamanda bir çözüm bulurlar.iran ve italya gibi olmayacagiz insallah.

X