Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Okulların tatil edilmesinin siyasetle bağlantısı yok.Adamlar üzerine düşeni yaptı yayılmasını engellemek için eğitime ara verdi ama insanlar ne için okulların tatil edildiğinin bilincinde değilse hükümet sana ne yapsın?İlla ki sokağa çıkma yasağı mı uygulasın?İnşallah tatili fırsat bilip çocuğunu alan avm ye koşmaz yarın öbür gün
Bencede tedbir amaçlı yapıldı iyiki yapıldı çocuklar gencler onemlı bence

Bugün düzenli kullanmam gereken ilacı dördüncü eczanede buldum.
İstifçilik yapan birileri varsa eğer bunu okuyan, lütfen ama lütfen ihtiyacınızı edinin sadece. Bayılıyoruz kaos olsun millet birbirinin etini dişlesin olayına vallahi.
Çok severler kımse kımsenın umrumda degıl ki!!!

Çok severler kımse kımsenın umrumda degıl ki!!!
Malesef evet. Hani ilaç zaten elli kapsül. Bir buçuk aydan fazla gidiyor. İlelebet evde mi saklanacaksınız nedir yani?
Makarna, kolonya, selpak, maske vs.
Özellikle maske gerçekten ihtiyacı olan hastalar var ve ya bulup fiyatı yüzünden alamıyorlar ya bulamıyorlar.
İstif yapan halk da normal zamanlarda kişisel temizliğini yapmaktan aciz sanırsın pür-i pak herkes normalde.
Çıldırıcim...

Yarin anneme gidecektim haftabasi konustuyduk ta su durumda gitmemek dha mantkli galba

Malesef evet. Hani ilaç zaten elli kapsül. Bir buçuk aydan fazla gidiyor. İlelebet evde mi saklanacaksınız nedir yani?
Makarna, kolonya, selpak, maske vs.
Özellikle maske gerçekten ihtiyacı olan hastalar var ve ya bulup fiyatı yüzünden alamıyorlar ya bulamıyorlar.
İstif yapan halk da normal zamanlarda kişisel temizliğini yapmaktan aciz sanırsın pür-i pak herkes normalde.
Çıldırıcim...
Ben coronanın pis insanlara zarar vereceğini düşünmüyorum.Vallaha onlar öldürür coronayı:):)Eczacılardada var madem bitecek neden istıf yapmalarına ızın verıolar!!!

Ben coronanın pis insanlara zarar vereceğini düşünmüyorum.Vallaha onlar öldürür coronayı:):)Eczacılardada var madem bitecek neden istıf yapmalarına ızın verıolar!!!
Elindekini 1 liraya 3 ayda bitirmek var, 15 liraya bir günde bitirmek var.
Ahlak yok ki.

Okulların tatil edilmesinin siyasetle bağlantısı yok.Adamlar üzerine düşeni yaptı yayılmasını engellemek için eğitime ara verdi ama insanlar ne için okulların tatil edildiğinin bilincinde değilse hükümet sana ne yapsın?İlla ki sokağa çıkma yasağı mı uygulasın?İnşallah tatili fırsat bilip çocuğunu alan avm ye koşmaz yarın öbür gün
Yaa dimi oturun evinizde kitap okuyun. Ama yok illa o iğrenc avm ortamina girecekler. Nasil zevk aliyorlar avmlerden hic aklim almiyor benim.

Kızlar toplu iş yetinde çalışıorum.Haberleri izledikçe resmen alerjik reaksiyonlarım ataga gecti.Alerjik astımım var bu arada.Allah korusun.Rabbim yar ve yardımcımız olsun bu yıl ne kadar kötü başladı.Doğal afet , hastalık, deprem allah sonumuzu hayır etsin.
Ayyyy bu kadar ölümden korkmayın ya

Yaa dimi oturun evinizde kitap okuyun. Ama yok illa o iğrenc avm ortamina girecekler. Nasil zevk aliyorlar avmlerden hic aklim almiyor benim.
Herkesin zevki başka bende severim avm ortamını bence işinize bakın

okullara tatil vermişler,bazı iş yerleride evden çalışmaya başlamış sanırım.keşke adliyelere de bir el atsalar.Son durum ne bilmiyorum ama genel olarak çok kötü durumda adliyeler ödenek olmadığı için tuvalet kağıdı ve sabun sıkıntısı oluyordu korktum şimdi inşallah bu eksikleri giderirler:KK43:

okullara tatil vermişler,bazı iş yerleride evden çalışmaya başlamış sanırım.keşke adliyelere de bir el atsalar.Son durum ne bilmiyorum ama genel olarak çok kötü durumda adliyeler ödenek olmadığı için tuvalet kağıdı ve sabun sıkıntısı oluyordu korktum şimdi inşallah bu eksikleri giderirler:KK43:
Yaninizda goturun en iyisi.
Akademiye de vermediler. Biz de evden calisabilirdik. Ogrenciler de yok akademik calismalarimiz pek ala evden de yapilir.

İtalyada da dueum boyle seyretmıs. Sımdı unıler tatul olunca herkes seyahat edecek. Otobus ortamında yayılması daha yuksek klımalarla daha hızlı ıl er lıyormus virüs. Bilemıyorum. İtalyada ilk vaka goruldukten dokuz gun sonra galıba cok vaka gorulmus. Bızde sımdı bir tane ılması boyle kalacagı anlamına gelmıyor. Bilinçli davranıp toplu alanlardan elımızden heldıgınce uzak kalalım. Hıjyen onlemlerımızı alalım. Umursamayınca virüs kaybolmuyor cunku.

Yaninizda goturun en iyisi.
Akademiye de vermediler. Biz de evden calisabilirdik. Ogrenciler de yok akademik calismalarimiz pek ala evden de yapilir.
Ben normal zamandada götürüyorum zaten ama götürmeyenler ne olacak?virüs olunca söz konusu bireysel çabayla bir yere kadar olur ancak.giren çıkan belli değil malum adliye o yüzden endişelendim açıkcası.1 ayım kaldı evde sonra işe başlayacağım ve sürekli gideceğim için aklıma geldi.evden çalışma imkanı varsa vermeleri gerekirdi bence ne kadar az insan evden çıkarsa o kadar iyi özellikle büyük şehirlerde mutlaka toplu taşımanın yükünü azaltacak önlemler lazım yoksa mahvoluruz yani.

Ben bapıcam asıl oğlum 1haftadır grip raporluydu zaten yollamadım küçük kızımda var ve immun yetmezlik var yani bağışıklığım yok istanbulda tedavi görüyorum hadi çocuklar çabuk atlatıyomuş ama napıcam bilmiyorum yinede önlemimi aldım.

104 yaşındaki hasta bile iyileşmiş diye duydum Çin' de.
Panik olmayın stres insanı hasta eder ve bağışıklığınız düşer.
Yeterli olan önlemleri alarak güçlü ve sakin kalmalıyız.
10 gün sonra herşey daha da netleşir sanırım
Umudum enfekte sayısının artmaması.

Konuyla bağlantısız olacak ama cuma namazı için diyanetten bir açıklama yapıldı mı?Kapalı ve kalabalık ortam çoğunluğu yaşlı insanlar

X