Türkiye'de en fazla yoksul İstanbul'da

Oncelikle uzerinden uzun yillar gecse de aci ilk gunku gibidir diyerek rahmet diliyorum kardesine.Yattigi yer nur olsun.
Sonra da acimasizca bu sekilde yafta yapistiran sareye de hic olmadi diyorum.Hem de hic..Nasil bu kadar kotu dusunulup bu sekilde yorum yapilir.Inanamadim.Hem de kadesaya ki aramizda en naif olanlardan biridir.
Ben de cikip nickim bu mesajindan once gulucuk atmis desem icin ne kadar kotu senin demez misin ?? Surda iktidar tarafindan nickimle beraber en azindan yorumlarini okuyabilecegim 2-3 kisiden biri goruyordum seni.Cidden yanilmisim.Umarim bir gafletle bunu soylemissindir.

Hala devam ediyorsun . Ayıp cok ayıp! Hele sen yapiyorsun yani . Cok saskin ve kızgınım.

Herkes her mesaji okumuyor. Ne demek kardesinin acısını gördünüz de hala pembe gözlük muhabbetine devam ettiniz.Sen kimi neyle itham ediyorsun?

teşekkürler kızlar.

3 çocuğum var onlar üstüne yemin ederim ne nickimin o msjini görüp okudum ne de Allah biliyor bu kadinin uydurdugu turden bir dalga amaçlı yazdım.

teşekkürler kızlar.

3 çocuğum var onlar üstüne yemin ederim ne nickimin o msjini görüp okudum ne de Allah biliyor bu kadinin uydurdugu turden bir dalga amaçlı yazdım.
Niye yemin ediyorsun sunun icin cocuklarinin ustune töbe töbe . Allah biliyor ya gerisi mühim mi?

Insan sinirleniyor haklısın. Yani ben de okumadım o mesaji direkt sareden alıntı yaptım ben de gormezden mi geldim o zaman? Bosver salla gitsin

ayrıca görmeyebilirsin mesajlar ardı ardına düşüyor bazen aradan kaçıyor.bide şu var görsen bile o an insanın aklına gelmez yazmak ne bileyim herşey olabilir.

keşke sare sende böyle bir şey demeseydin...

neyse kızlar..

böyle bir olay ilk kez başıma geldi ilk kez bir çocuk üzerinden bu tip alçak bir iftiraya maruz kaldım hem de siyasette ve topigi meşgul ettim.bunun için hepinizden Özür dilerim.

iyi akşamlar.

teşekkürler kızlar.

Ne alaka yemin ediyorsun ya.
Şu konuyu okuyupta senin veya başkasının kardeş acısıyla dalga geçtiğini düşünecek bir insan olduğunu düşünmüyorum.
Fırsatını bulduk, şunları acımasızlıkla vuralım denmiş ama olmamış, olacak şeyde değil zaten.
Partizanlık uğruna insanlara iftira atmak o kadar kolay değil.Birszcık insanlığı varsa ben Sarenin özür dilemesini bekliyorum.
@nickimikim7 başın sağolsun, Rabbim sizlere sabır versin.

Ben kendimden eminim Matmazel.

canım benim dün benim başıma geleni biliyorsun ... sinirm tepeme geldi geldi gitti...

neyse şuan sinirlisin çık bir hava al balkona sakinleş

Benim bu forumda mesajini okumadan gectigim bir avuc uye var.. eger biri alinti yapmazsa dikkat bile etmiyorum.. ve sen bunlar icin yemin mi ediyorsun kadis hemde yavrularinin ustune? Tobe de hemen..

bende bunu demeye çalıştım ofis ama kadesa haklı olarak kızgın...bence de kadesa töbe de

Hayır öyle olmadı hayalin msji profilime düşünce ha kesin yine millet hersey süper diyor hayal de tepki vermiş diye düşünüp onu alıntılayıp daha ince espirisini yaptigimiz bir sekilde pembe gözlükleri tak yazdım ve konudan çıktım.yani bir msj öncesini veya sonrasını hiç okumadım.tek hayalin msjini okudum.

sonra 1 saat sonradan belki dombik in msjini gördüm profilimde aa nolmus kim vefaat etmiş dedim bir baktım bu kadın olayı en umulmadık yere cekmis.durum bu.

kadecim ne bana nede başkasına açıklama yapmana gerek yok ...

yeterince açıklamada yaptın...yani can sıkma değmez ....

Birkaç saattir dışarıda olduğumdan yazamadım. Öncelikle biz Kadesa ile karşılıklı paslaşmamışız ve yaptığımız kara mizah üstünden yanlış anlaşılmalar ve çarpıtılmalar ile birlikte pek çok itham ile karşılaştık.
@nickimikim7 nickim, başına gelen olaydan zerre haberim yoktu lütfen öyle anlamana mal olacak herhangi bir imam olduğundan şüphen olduysa affola. Başınız sağolsun Allah gani gani rahmet eylesin kardeşin için. Benim bu olaydan haberim dahi yoktu zaten olsa dahi ima edemem. Burada ne kadar kapışsak da hiç kimse için zerre kötü bir ithamım olamaz. Hele ki böyle hassas bir konuda.

Aynen canım.mumkun mu bu ya akıllara zarar bir olay.aklıma geldikçe gerçekten oldu mu bunlar diyorum.

Nickim tekrar Allah rahmet eylesin bugün kardesini çok rahatsız ettik bizi affetsin.

kadesa nin çocukları üzerine yemini görünce kiyamadim içim bir tuhaf oldu yorum yazdım ama nickime baş sağlığı dinlemedim.

İşte bazen okusa da gorsede ki görülmemiş o an yazamiyor.ben gordum yazmadım.

Olabilir bunu başka tarafa çekip bambaşka anlam katılmasa olurdu.

Nickim ozurdilerim...başınız sağ olsun allahım nuruyla nurlandirsin.

Görsem de o yöne çekileceğini hiç düşünmezdim hehalde Matmazel.çünkü fikir zikir meselesi bu.

Adım geçmiş burda şimdi gördüm. Kadesa çocuklarını katma lütfen. Allah muhafaza. Hiç gerek yok hiçbir muhabbette gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…