• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'de en fazla yoksul İstanbul'da

vay be herkes fakirse kim alıyor bu evleri kizaam diye çok güzel bir soru sorayım

burada da 150 den başlıyor.

benim emlakçı bir arkadaşım var onun dediğine göre araplar alıyor.
Binayı komple kaç daire ise alıyorlar

offf senin durumun daha kötü pelin yaw :KK53: en azından bizim hiç yok diyoruz bir de olup ilgisizlikten kaybetmek tam dram :KK43:

valla sorma yaa birde 15 sene arsanın vergisi ödenmiş.
o zamanlar da ordaki arsalar için adamlar birbirlerini kesmişler. Dayımlar filanda korkmuşlar :(

vay be herkes fakirse kim alıyor bu evleri kizaam diye çok güzel bir soru sorayım

burada da 150 den başlıyor.
Ülkede zengin ve fakir arasındaki gelir uçurumu hergün daha da artıyor.
Yalan mı bilmem ama İstanbulda 43milyon euro ya yalı satıldığını söylemişti bir taksici.
Duyunca uçukladım yeminle.:KK53:

Ülkede zengin ve fakir arasındaki gelir uçurumu hergün daha da artıyor.
Yalan mı bilmem ama İstanbulda 43milyon euro ya yalı satıldığını söylemişti bir taksici.
Duyunca uçukladım yeminle.:KK53:
43 milyon euro yazarken bile yoruldum kaç para ediyo gı bu:KK70:

milletin parası benim cenemi yordu :)

benim ağır misafirler yani sevgili k.validemler yola çıkmış hakkınızı helal edin artık Allah büyük :KK70:

Oysa ki ben Mune Mune nin cımbızına bile ragziydim.

görüşmek üzere

:KK48:

Benim Fatihte 80 metrekare oturdugum daireye 350 bin veren var. Dusun ya balkonum bile yok ve bina cok eski. Moda camlica falan dusunemiyorum bile
:-):-)

Kakao kendi evini aldigi icin artik ev fiyatlarini bilmiyo takip etmeyi unutmus ondan bence :-))) valla surda bi yer yapildi 1 arti 1 800bin tl insan bu fiyata ev nasil alsin resmen uctu her sey. Insallah duser..

Mesela benim tokiden ev sahibi olan teyzeme sorarsan ultra altın çağ der :) kadın da haklı ak parti zamanindan önce yiyecek ekmeği bulamiyordu, bizim yardimlarimizla geçiniyodu. Hic bir geliri yokken tokiden ev sahibi oldu. Bir de iş buldu. Gel de benim teyzeme Erdoğan kötü de hadi. Ben bir kere eleştirme gafletinde bulundum dayak yiyordum :))
geçen sene biz de bebeğimizi kaybettik.üstelik ne emekler verilmiş,neler yaşamış ne acılar çekmiş bir bebekti.artık kendini kurtardı dediğimiz anda,kılı kırk yararak bulunmuş çok iyi bir özel hastanede.
altın çağda da yaşanıyor bunlar.içim yanıyor,burnumun direği sızlıyor.acısı daha ilk günkü gibi.:KK15:

geçen sene biz de bebeğimizi kaybettik.üstelik ne emekler verilmiş,neler yaşamış ne acılar çekmiş bir bebekti.artık kendini kurtardı dediğimiz anda,kılı kırk yararak bulunmuş çok iyi bir özel hastanede.
altın çağda da yaşanıyor bunlar.içim yanıyor,burnumun direği sızlıyor.acısı daha ilk günkü gibi.:KK15:

Allah rahmet eylesin. O aci hic eksilmez hep ilk günkü gibi taze kalır.

Orda benim anlatmak istediğim baskaydi ama konu bambaşka yerlere geldi. O zamanlar doktorlar hem özelde hem de devlette calisabiliyorlardi. Ve benim babam kardeşimi devlete goturdugunde nöbetçi doktor ortada yoktu, sadece hemsirelere telefonla talimat veriyordu.

Babam daha sonra lanet olsun deyip ozele götürdü. Ozelin kapısından girince son nefesini vermis zaten kardeşim. Sonra bir doktor geliyor ve babam o an acisiyla devletteki doktoru şikayet ediyor. Doktor babama devletteki nöbetçi doktor bendim diyor ve orda film kopuyor. Daha sonra babam mahkemeye verdi doktoru. Hala
mahkeme devam ediyor. Meğer doktorun torpili varmış, siyasilerden birinin kardesiymis.

Ben o mesajda kendime göre bir degerlendirme yapıp cift mesaiyi kaldirmanin hükümetin yaptığı en iyi iş olduğunu soyledim. Bu bana göre böyle tabii, yasadiklarimdan dolayı böyle düşünüyorum.

Allah kimseye evlat acısı yasatmasin egem. Çok zor

Allah rahmet eylesin. O aci hic eksilmez hep ilk günkü gibi taze kalır.

Orda benim anlatmak istediğim baskaydi ama konu bambaşka yerlere geldi. O zamanlar doktorlar hem özelde hem de devlette calisabiliyorlardi. Ve benim babam kardeşimi devlete goturdugunde nöbetçi doktor ortada yoktu, sadece hemsirelere telefonla talimat veriyordu.

Babam daha sonra lanet olsun deyip ozele götürdü. Ozelin kapısından girince son nefesini vermis zaten kardeşim. Sonra bir doktor geliyor ve babam o an acisiyla devletteki doktoru şikayet ediyor. Doktor babama devletteki nöbetçi doktor bendim diyor ve orda film kopuyor. Daha sonra babam mahkemeye verdi doktoru. Hala
mahkeme devam ediyor. Meğer doktorun torpili varmış, siyasilerden birinin kardesiymis.

Ben o mesajda kendime göre bir degerlendirme yapıp cift mesaiyi kaldirmanin hükümetin yaptığı en iyi iş olduğunu soyledim. Bu bana göre böyle tabii, yasadiklarimdan dolayı böyle düşünüyorum.

Allah kimseye evlat acısı yasatmasin egem. Çok zor
biz de mahkemeliyiz o hastane ile.daha sonuçlanmadı.pek bir ümidim de yok ya.:KK43:

amin Allah kimseye o acıyı yaşatmasın.:KK43:
ben geçen sene hastalandım ama ne hastalık.ayağa kalkamıyorum,nefes alamıyorum,sürekli istifra ediyorum .en son bir akşam işten gelince beni acile götürdüler.doktora derdimi anlatamıyorum,sesim tamamen kısık.şöyle bir baktı,üşütmüşsün dedi,antibiyotik yazdı gönderdi.
ben aylarca iyileşemedim.halen öksürük var.
neyse bir zaman sonra bir arkadaşla karşılaştık.aynı şikayetlerle hastaneye gitmiş ona da üşütme demişler.yalnız onların ailede bir kişi aynı şekilde hasta imiş ve domuz gribiymiş.ikna olmamış başka şehirde özel hastaneye gitmiş.(bizim burada özel hastane yok.)ona da domuz gribi teşhisi konmuş ve ona göre tedavi olmuş.
yani ilgilenmeme her zaman var.

biz de mahkemeliyiz o hastane ile.daha sonuçlanmadı.pek bir ümidim de yok ya.:KK43:

amin Allah kimseye o acıyı yaşatmasın.:KK43:
ben geçen sene hastalandım ama ne hastalık.ayağa kalkamıyorum,nefes alamıyorum,sürekli istifra ediyorum .en son bir akşam işten gelince beni acile götürdüler.doktora derdimi anlatamıyorum,sesim tamamen kısık.şöyle bir baktı,üşütmüşsün dedi,antibiyotik yazdı gönderdi.
ben aylarca iyileşemedim.halen öksürük var.
neyse bir zaman sonra bir arkadaşla karşılaştık.aynı şikayetlerle hastaneye gitmiş ona da üşütme demişler.yalnız onların ailede bir kişi aynı şekilde hasta imiş ve domuz gribiymiş.ikna olmamış başka şehirde özel hastaneye gitmiş.(bizim burada özel hastane yok.)ona da domuz gribi teşhisi konmuş ve ona göre tedavi olmuş.
yani ilgilenmeme her zaman var.

Doğru söylüyorsun canım. Doktorların insafina kaldik. Ne diyeyim allah vicdanli insanlarla karsilastirsin herkesi.

Mahkemelere de güvenim yok hiç. Biz 99 senesinde mahkemeye verdik hala sonuclanacak. Artık sonucunu bile takip etmiyoruz. Unuttuk davayı falan.

Back