Evet anlatamıyosun.hayal yok ben anlatamıyorum.
burda günlerdir profil mesajlarında, topiklerde, insanların söylediklerine resmen alay ediliyor.
üstelik söz sahibini alıntılamadan. grup oluşturularak bi nevi arkasından dedikodu yapılıyor.
ben burda desemki türkiye dört dörtlük kimsenin bi sıkıntısı yok ozaman bana bu verilerle gel kabul
ben neden insanların altın çağı yaşıyoruz dediklerine açıklama getiriyorum,yaşadıımı gördüğümü aktarıyorum diyorum ki bu bu sebeplerle insanlar altın çağı diyor, bu verileri onlara sunsan bişi değişmez yaşadıklarını biliyor insanlar. insanlar farklı şeyleri değerlendirip böyle diyorlar diyorum sen bana ekonomik veri sunuyosun.
evet farkındayım. o sebeple susuyorum.Evet anlatamıyosun.
Tamam.evet farkındayım. o sebeple susuyorum.
evet farkındayım. o sebeple susuyorum.
Valla sare herkes herkesin yazdigiyla dalga geciyor burada. Ama sen sanirim sadece "bazilarini" görüyorsun .hayal yok ben anlatamıyorum.
burda günlerdir profil mesajlarında, topiklerde, insanların söylediklerine resmen alay ediliyor.
üstelik söz sahibini alıntılamadan. grup oluşturularak bi nevi arkasından dedikodu yapılıyor.
ben burda desemki türkiye dört dörtlük kimsenin bi sıkıntısı yok ozaman bana bu verilerle gel kabul
ben neden insanların altın çağı yaşıyoruz dediklerine açıklama getiriyorum,yaşadıımı gördüğümü aktarıyorum diyorum ki bu bu sebeplerle insanlar altın çağı diyor, bu verileri onlara sunsan bişi değişmez yaşadıklarını biliyor insanlar. insanlar farklı şeyleri değerlendirip böyle diyorlar diyorum sen bana ekonomik veri sunuyosun.
evet "işime" öyle geliyorValla sare herkes herkesin yazdigiyla dalga geciyor burada. Ama sen sanirim sadece "bazilarini" görüyorsun .
evet "işime" öyle geliyor
Biz pembe gözlükleri takmayi dünden beri altın çağ cümlesi için kullanırken sanki bir çocuğun kaybı için kullanmisiz gibi pembe gözlükleri mi taktım geldim Acını yine de gördüm gibi bi şey yazmış ya.pes.
Bu taraftan bakinca da oyle gözüküyor zatenevet "işime" öyle geliyor
Ne siyasi tartışmalar ne şu ne bu umrumda değil şu anda bu üye gelip açıklama yapacak kim vefaat eden bir minik ile dalga geçti yada ablasının acısı ile dalga geçti.bunu açıklayacak çok ciddiyim.ben nickimin msjini bile o profil yazısını gördükten sonra okudum yine bile bağlantı kurmadım.bu kadar olmaz artık.Işte, çevir kazı yanmasın...
hiç alakasız şeyle suçlayıp kendilerince birileri üstünden ahkam kesmek.
Önce Tarafsızlık maskesini takıp sonra bahsettiğin mevzuyu alt edemeyince anlamıyorsun deyip başlıyorlar Saldırmaya.
Bunun Sloganı da bu olsun:
'İşimize geldiği gibi davranmayı sizden öğrenecek değiliz!'
Ben de sen yazinca okudum. Sacmaligin daniskasiNe siyasi tartışmalar ne şu ne bu umrumda değil şu anda bu üye gelip açıklama yapacak kim vefaat eden bir minik ile dalga geçti yada ablasının acısı ile dalga geçti.bunu açıklayacak çok ciddiyim.ben nickimin msjini bile o profil yazısını gördükten sonra okudum yine bile bağlantı kurmadım.bu kadar olmaz artık.
Orada dalga gecilen ülke süper denilmesi idi sinirim alt üst oldu ya.
Boşver. Depresif in de dediği gibi olayı içselleştirmek bu.Ne siyasi tartışmalar ne şu ne bu umrumda değil şu anda bu üye gelip açıklama yapacak kim vefaat eden bir minik ile dalga geçti yada ablasının acısı ile dalga geçti.bunu açıklayacak çok ciddiyim.ben nickimin msjini bile o profil yazısını gördükten sonra okudum yine bile bağlantı kurmadım.bu kadar olmaz artık.
Orada dalga gecilen ülke süper denilmesi idi sinirim alt üst oldu ya.
Karanfil Allah aşkına var mı bir dalga bi şey? Nickimden de Özür diliyorum kardesini bir kaç kez yazdığım için basi sag olsun ama o msja sessiz kalmam ben.bugüne kadar böyle bir durum yaşamadım kk da.ya kızın profiline gitmis yazmış.yok böyle bi şey.Ben de sen yazinca okudum. Sacmaligin daniskasi
Yok tabiki . Bir de ona hic yakistiramadim.Karanfil Allah aşkına var mı bir dalga bi şey? Nickimden de Özür diliyorum kardesini bir kaç kez yazdığım için basi sag olsun ama o msja sessiz kalmam ben.bugüne kadar böyle bir durum yaşamadım kk da.ya kızın profiline gitmis yazmış.yok böyle bi şey.
Bak ezan okunuyor Allah şahit ben nickimin o vefaat msjini bile daha 20 dk önce falan okudum.ki yine de dalga geçmeli bir msj görmedim.
Hayal demiş ki hala gerçeği gormeyip altın cag diyorlar bende o zaman tak pembe gözlükleri diyorum ki dunden beri bin kez yaptık bu espiriyi ve bu üye gidip o msji yazmis.olaya bak.zihniyete bak.Yok tabiki . Bir de ona hic yakistiramadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?