Türkiye'de en fazla yoksul İstanbul'da

Anlatılanı hiç anlamıyorsun misty hiç anlamıyorsun.

Hayatimda cok manipule gordum ama bu kadar rezilini ilk kez goruyorum.. kim kimin acisiyla dalga geciyor???? Bunu ortaya atana mi yanayim, buna ciddi ciddi inanana mi yanayim.. bende pislik bir doktor yuzunden 35 haftalik yegenimi sizin altin cagda kaybettim ne olacak simdi? Hadi bakalim bundan sonra da deyin altin cag diye bende topik topik aciyla alay ettiler diye gezeyim.. ayip hemde cok ayip! Kendi tezini savunmaktan aciz insanlarin karsisindakini bu sekilde yenmeye calismasi cok acizce.. hadi bakalim, telefonu sarja taktim alintilari bekliyorum..

Sırf kendi tartışmasını haklı kılmak için sirf kendisi ile dalga geçildiğini anladığı için başka bir uye ve kardesini böyle bir şeye alet ettiğini düşünüyorum şu anda.ciddiyim.

Sırf kendi tartışmasını haklı kılmak için sirf kendisi ile dalga geçildiğini anladığı için başka bir uye ve kardesini böyle bir şeye alet ettiğini düşünüyorum şu anda.ciddiyim.
Elbette oyle yapti baska turlu kendi dusuncesini savunmasi mumkun degil cunku..

Biz gunlerdir alay etmiyoruz Sare hanim.. biz paylasilan haberlerdeki altin cagi arayip bulmaya calisiyoruz.. o haberlere ragmen hala altin cag diyorsaniz siz altinin ne oldugunu bilmiyorsunuz..

Ne hayyal ne ben hiç farkında olmadığımız hatta görmediğimiz bir msj yüzünden milletin acısı ile dalga ediliyor ilan edildik.sirf siyasette altta kalmamak için bunu yaptı sare utanç verici.

Sare sana hakkım asla helal değil asla.günahimi aldın.

Bu konuyla ilgili son mesajim. Benim kimseye birsey ima ettigim yok. Alttan alta devam ediyorsunuz asagilamalariniza alaylariniza. Nickim kardesinin acisindan bahsederken araya girip pembe gozluklerinizi takin diyen ben degilim. Geriye donup bakarsaniz zaten hersey ortada. Bende sizin yaptiginiz gibi topikteki muhabbeti profile tasidim sadece. Kimseyede aciyla alay ediyor demedim. Yine anlasilmyacagimi biliyorum cok uzatmayacagim o sebeple. Eyvallah.

Kimse araya falan girmemis sare hanim kizlar aralarinda sakalasirken o mesaji okumadilar bile adim gibi eminim.. zira benim arkadaslarim hakli cikmak icin durumdan vazife cikartmazlar.. sen iyi niyetli olsan ozelden uyarirdin, onlarda gerekeni yapardi.. ama yakisani yaptin diger turlu sok gecirirdik engelledin sagolasin..

Bir kayıp üzerinden yapıyorsun bunu... Başsağlığı dilerken araya sokuşturuyorsun devam et böyle...

Sana tek diyeceğim var hakkıma girdin suçladin günahimi aldım hakkım helal değil.bitti.

Canim Allah şahit okumadım o msji.bu insan nickimin profiline yazdıktan sonra ne diyo bu diye topige bakınca gördüm.

Iftiraci cidden iftiraci

Canim Allah şahit okumadım o msji.bu insan nickimin profiline yazdıktan sonra ne diyo bu diye topige bakınca gördüm.

Iftiraci cidden iftiraci

ciddiye alip cevap vermeye bile degmezdi aslinda bosuna aciklamaya calismissin kendini.. eskiden bu topigin bir seviyesi vardi simdi o kadar dustu ki gorunmuyor..

Iftiraci cidden iftiraci

Kim kimin ne olduğunu biliyor Kadesa boşver...

Siyasette hıncını alamayıp başkasının kaybı üzerinden laf sokuyorsun. Sonra ima etmedim, ben öyle demedim çevir kazı yanmasın. Fırsatçılığın bu kadarı...

ciddiye alip cevap vermeye bile degmezdi aslinda bosuna aciklamaya calismissin kendini.. eskiden bu topigin bir seviyesi vardi simdi o kadar dustu ki gorunmuyor..
Ofis bu herhangi bir şey değil.hakaret etmemek için tutuyorum kendimi de bu kadın bize göz göre göre iftira atti.bunu bilerek yaptı.

5 yildir kk dayım ben ne böyle bir uye ne böyle bir zihniyet ne de böyle bir davranış görmedim.ve hiç bu kadar sinirlenip üzülmedim.bu kadın bir iftiraci.milletin günahini alan bir zavalli

Adana'da sabancı bütün işletmelerini sattı rahmetli babası
adana'ya sahip çıkardı kızı hayırsız
ve vefasız çıktı, böyle böyle gençler istanbul'a göçüyor ama Antep adana'yı sanayide ve kent düzenlemesinde geçmiş adana gerilemiş , göç epey çok bu illerde,
mersinin sanayi yok büyük oranda gençler işsiz epeyde hırsızlık vakaları var, sanırım istabul'da giyim ucuz ama yiyecek ve ulaşım ve barınma pahalı düzgün bir mesleği olmayan istanbulda aç kalır

Ya kazen mune beni banlayin yoksa ağzımdan bi ton hakaret çıkacak.kendime bunu yapmak istemiyorum.

Adana'da sabancı bütün işletmelerini sattı rahmetli babası
adana'ya sahip çıkardı kızı hayırsız
ve vefasız çıktı, böyle böyle gençler istanbul'a göçüyor ama Antep adana'yı sanayide ve kent düzenlemesinde geçmiş adana gerilemiş , göç epey çok bu illerde,
mersinin sanayi yok büyük oranda gençler işsiz epeyde hırsızlık vakaları var, sanırım istabul'da giyim ucuz ama yiyecek ve ulaşım ve barınma pahalı düzgün bir mesleği olmayan istanbulda aç kalır

Ya kazen mune beni banlayin yoksa ağzımdan bi ton hakaret çıkacak.kendime bunu yapmak istemiyorum.

Kadis sakin ol..Balkona cık bi hava al.Tesadufen okudum, gerek yok..Cık biraz siteden.

Pembe gozluk, altın cag v.s gibi soylemler siyasette carpısan goruslerin soylemleridir.
Burada kimse, bir uyenin acısı uzerinden bu soylemleri edebilecek zihniyette ve vasıfsızlıkta degildir.

VAkti zamanında gezide öldürülen cocuklara icimiz kan aglarken, merhametten, insanlıktan uzak insanlar, bu cocuklar icin "oh olsun" diyebilmistir.

Ya da bilgi ve birikimiyle carpısamayan bazı cirkinler, bel altı vurarak karsısındaki insanın ozel hayatını diline dolayabilmistir.
Bunları gorduk burada.

Ve bu tur davranısları sergileyenler, genelde sizin güruhtan insanlardı. Uzgunum, acı ama gercek.

Hep bana hep bana rabbena tavrınızdan biraz sıyrılabilirseniz, daha objektif bakabilirsiniz olaylara.

@nickimikim7 kardesinin vefat ettigini simdi okudum.
ALlah sizlere omur ve sabır versin, mekanı cennet olsun kardesinin.

Sakinim canım.onlar kendi dediklerini gormez bizim olaydan habersiz iki lafimizi diline dolayip iftira atar.
bir çocuk ve onun ölümü ile daLGA geçeceğime Allah canımı alsın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…