benim kizim mayisda 2.yasina girecek hala annelik parasi aliyorum
Türkiyeye gitmek isteyen gitsin tabiki ben bunun icin birsey demem Vatanim
benim yazdiklarim sizeydi,almanyada kötü yasam yok hatda rahat bunu anlatmak istedim
dil icin bedava kurslar cok , ögrenmek isteyen gider,kendini gelistirmek kadar güzel birsey varmi
Evet Almanya cok rahat ama Yaslilar icin.. bu yüzden zaten almanyada yasamis bir cok yasli Türkiye - Almanya arasinda giris cikis yapip duruyor.. Yasli insanlar o yasta insanlar icin önemli olan Doktorlar sürekli gidip geldikleri icin burayi tercih ediyorlar..Buranin Saglik sektörü daha kolay öyle sabah gidip aksam cikmiyorsunuz bi doktordan ama dedigim gibi yanlizca yaslilar icin uygun görüyorum.. gencler icin cok pasif burasi ve bu yüzden okumus bircok Genc (Almanlar ve diger Uyruklarda dahil buna ) yurtdisina gidiyor.. Avustralya olsun Kanada olsun.. Biraz Haber izliyorsaniz Almanyanin Genc ve okumus nüfus konusunda aciginin oldugundan Haberiniz vardir zaten.. Cazip ülkeler arasinda türkiye olmayabilir is konusunda diger daha zengin ülkeler Isvicre Norvec veya Avustralya ya nazaran ama biz memleketimize sirt cevirirsek ne zaman kalkinacak bu ülke ? bu arada cok milliyetciyim biliyorum :) haha