- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
Zaman zaman trkiyeye geldimde yada oncedende rastliyodum. Avrupa muhtesem ,trkiye neredeyse gozlerinde tas devrini yasiyor.
Avrupada hicmi zam yapilmiyor ,yol tamirati ,trafik,olmuyor dktrda beklenmiyor yada dktr ihmali olmuyor... Vsr..vsr .Daha bicok sey......zannediyolarda. avrupaya bu sevda trkiyeye bu haksiz tavir bilemem.
8 yildir burdayim. Modasindan ,mobilyasina ne bileyim tibbi cikan yeniseyleri uygulanmamasina kadar hersey ama hersey hic degismedenayni. Bunuda trkiyeye geldikce yenilikleri gordukce daha iyi anliyorum.
Surekli zam ustune zam baze biseye yude yuzun ustunde ama maaslarda bi artis yok. Konu sahibi arkadasinda dedigi gibi bide maasin neredeyse yarisi vergi. En basiti dktrdan randevu alsaniz . Sizdenonce randevu almadan gelen varsa beklersiniz sirada 2,3 saat
Artik nezaman sira gelirse sansa. hersey bitarafa yine konu sahibinin dedigi gibi birde yabancilar ozellikle turkler taaaaa3. Sinif insaniz
Onlarin gozunde ,yok olmaz bole bisey deselerde kanunlarinda.
Ama trkiye kosar adim ilerliyo ,bir suru yenilikler ,haklar veriyo halkina. Asil avrupa yerinde sayiyor hatta geriye gidiyor
1. kusak donmesede 2. ,3. Kusaklar trkiyeye geri donus yapiyolar ve her gecen gun bu sayi artiyo darisi benim ,konu sahibinin ve bunu isteyen gurbetcilerin basina....
ciddi misiniz siz? ilerlemekten anladığınız mobilya moda mı?
kadın doktorlar, erkek hastalara bakMAMAya başladı.
içkili diye ambulansa alınmaz oldu hastalar. (112 ambulansı)
4+4+4 getirdiler, 105 bin öğrenci okuldan alındı gitme zorunluluğu yok diye.
ne mutlu türküm diyene demek ırkçılık oldu, faşistlik oldu. kürtçe, arapça... başka dillerde konuşmak ise özgürlük ve rengimiz oldu.
yapılmış olan yollar bozulup bozulup yeniden yapılıyor ki "belediye çalışıyor" diye göz boyansın.
her kış kar için tuz dökerler o tuz yolu bozar, haydi dünyanın parası dökülür o yollara.
engelliler için yapılan yol eğimlerinin önüne arkasına ağaç-direk dikerler, geçemez tekerlekli sandalye.
daha ne sayayım ben size?
ha maşallah modamız yerinde, yerinde olmasa da yurt dışı sitelerinden sipariş verilebilir. hey allahım yaaa