Türkiye, cihatçı terörü besliyorsa Batı’dan neden gık çıkmıyor?

ben de zaten az evvel bunu dedim ama minimuma indirebiliriz .

Ben öyle bi muamele yapmadım ya, yapmam... ama Can Dündar vatan haini bence. Vatana ihanetle yargılansın.
sen direk infaz etmişsin.
Tuncay Özkan^lar Mustafa Balbay lar da sözde darbeci idi.
NE oldu?
Can Dündar lar da çıkacak.
Bu sefer kim kandırmış olacak bilmiyorum. Cemaat mi yine?

Kabataş bacısına ne oldu?
Toplumu galeyana getirmek için iğrenç bir yalan uydurdu.
İstanbul'un orta yerinde vızır vızır kalabalığın içinde nasıl olduysa üzerime yarı çıplak 100 herif işedi diyecek kadar alçaklaştı.
İnsanları galeyan getirmek ve teröre teşvik etmekten yargılandı mı?
Delil delil diyorsunuz ya .
Hani deliliniz ha.
KAbataş gibi bir yerde üstelik binlerce türbanlı kadının geçtiği bir yerde bir kişi bile akıllı telefonuna kaydedemedi mi?

HANİ DELİL HANİ DELİL

diyorum ya sizin demokrasiniz kendinize.

Zaten delil olmadan kimsenin suçlanamayacağının en iyi örneği Kabataş olayını yaşayan kadin... o kadınla ilgili ettiğin iğrenç laflar için seni ve senin gibi dusunenleri Allahın adaletine havale ediyorum. Çünkü bu dünyada adalet yok, o büyük gün pek yakındır... iyi geceler

zeynepcim delil istiyoruz
kötü bir şey istemiyoruz
deminden beri delil diye delleniyordun.

Allaha havale edecek bir şey yok.
Herkes zaten yalanladı o kadını .
Bir kere de dürüst olsanız .
Yok işte size bu nedenle bir türlü güvenemiyoruz.
kendinize dokununca bu dünyada adalet yok dersiniz.
Can dündar tutuklanınca yaşasın adalet dersiniz.

pardonda yalan olduğu ortaya çıkan bir şey içinmi Allaha havale ediyorsun insanları. şok
iğrenç lafta etmedi. bunlar o kadının dedikleriydi ve yalan olduğu ortaya çıktı.

pardonda yalan olduğu ortaya çıkan bir şey içinmi Allaha havale ediyorsun insanları. şok
iğrenç lafta etmedi. bunlar o kadının dedikleriydi ve yalan olduğu ortaya çıktı.
ederler .kendilerine herşeyi reva görürler.Ucları kendilerine dokundu mu kıyameti kopartırlar.

ederler .kendilerine herşeyi reva görürler.Ucları kendilerine dokundu mu kıyameti kopartırlar.
hayır yazında ne varda sana kızdı anlamadım.
ahada yazdığından farklı birşey yokki burada.
TEKMELERLE DÖVÜLDÜM

AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun gelini Zehra Develioğlu, darp raporuyla, Çağlayan Adalet Sarayı’nda görevli Cumhuriyet Savcısı Nihat Karpınar’a suç duyurusunda bulunmuştu. Aynı gün de Star Gazetesi’nden Elif Çakır’a yaşadıklarını anlatmıştı: “Ne olduğunu anlayamadığım bir anda üzerleri çıplak, elleri deri eldivenli, başları bantlı 70-100 kadar adamın ortasında kaldım. Bir kadın ‘Ne geldiyse bu ülkenin başına bunların başörtüsü üzerinden geldi, vurun şuna’ deyince, bir adam arkamdan tekme tokat vurmaya başladı. Bir taraftan ‘Bu ülkenin gerçek sahibi biziz anladınız mı ulan’ diye bağırıyorlar, bir taraftan tekmeliyorlardı. Kendime geldiğimde üzerim idrar kokuyordu. Kalktım bebeğimi bulmaya çalıştım.”

Gazeteci Balçiçek İlter de Develioğlu ile görüşüp izlenimlerini yazdı: “Cesur bir kadın tanıdım o gün... Kalabalık bir grup tarafından darp edilen, tacize uğrayan, bebeği ve kendisi için ölümüne korkan, olur da şikayette bulunursa sokakta tekrar başına bir şey gelir mi kabusu gören... Morluklarını da gördüm.”

o pislik gazetecilerin hiç birine de bir şey olmadı.
Onlar gazeteci filan değil.
ahlaksız yalaka takımı.
delil var mıydı o gazeteciler o kadını desteklerken.Bizzat morlukları gördüm deyip kuyrukları sıkışınca da utanmadan kandırıldık olayın rehavetine kapıldık dediler. İnsanda biraz utanma biraz haysiyet olur.

Yıllardır kendisini okuyan, yazdıklarını takip edenlerin hayal kırıklığına uğradıklarını belirten Hürriyet yazarı İsmet Berkan, 'Kabataş yalanı' için özür diledi.
İsmet Berkan, "Bir bahane arıyor, bahanelerin arkasına sığınmaya teşebbüs ediyor veya 'ama'lı, 'fakat'lı cümleler kuruyor değilim; hatamın farkındayım." diyerek birçok kişinin güvenini sarstığı ve onları hayal kırıklığına uğrattığı için çok üzgün olduğunu ve özür dilediğini ifade etti.

buda yalan için dilenen özürler

Tamam işte, delil olmadığı için kadin kendini ispatlayamadi diyorum ben, hala ayni yerdeyim. Ama ben, Vicdanen, kalben o kadının doğru söylediğini düşünüyorum. Ve sen o kadına ettiğin laflar için pişman olacaksın (bence). Bu benim fikrim, senin fikrin de ortada. Gerçek elbet ortaya çıkacak. Can Dündar'ın da ne olduğu ortada... niye sizli-bizli konuşuyorsun anlamıyorum; aslında aynı şeyi yapıyoruz. Sen inanmak istediğin şeye inanıyorsun, ben de inanmak istediğim şeye... off neyse ya, sana cevap vermicem

arkadaşım yukarıyı okuyormusun sen. bize havanda su dövdürme. bunun yalan olduğunu uydurulduğunu gazeteciler yazdı gerçek çıktı.olayı yazan gazeteciler bunlar. boru değil. özür dilediler.
ya sana siyahı gösteriyoruz bak bu siyah diyoruz sen hala beyaz diyorsun. laf anlamamak böyle olmalı

Son düzenleme:
Ya bi de kendimi tutamiycam; boş boş konuşuyorsun; sanki bem bu kadın için delile gerek yok dedim! Bu kadın da ortaya delil koymaliydi, delili olmadığı için kadının iddiası kabul edilmedi, ben yine aynı şeyi söylüyorum... bana öyle delleniyordun gibi bi laf edemezsin sen; dellenen birinin kim olduğu belli! Farklı olaylarda farklı fikirler beyan eden sensin. Hem delil olmasa da olur diyorsun hem de bu kadının delili yok diyorsun; kendi kendinle çelişiyorsun. Cevap vermeye degmezsin. İki yorumun alt alta konuldugunda bile çelişen şeyler söylüyorsun... ama laf anlatmakla da nlasan neyse dicem de o da yok

sen anlamıyorsun . var ya deli edersin adamı. neyse doğumuna az kalmışta. bir süre girmezsin artık yoksa gerçekten sana laf anlatacağız diye bizi delirteceksin

Yahu nerden nereye geldik. Kadının da zaten İSPATI yoktu iddiasında. Ben sadece kalben inandım, benimki şahsi bi fikir; bunu tartışmıyorduk ki. Delile gerek varmiymis yokmuymus onu tartışıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…