Ben silah mevzusundan mi bahsettim petrol dedim ha silah mevzusuna gelince gerçektir yalandır bilemem ama o tirlarda silah varsa bile isid için değil özgür suriye ordusu yada Turkmenlere gidiyordu ve buna da asla karşı çıkmam adamlar orda neler çekiyor isid amerikadan silah alırken bunlar eli boş işkenceler ile öldürülüyor tecavüze uğruyor Turkiye silah göndermiş ise doğru olanı yapmış ..ben silahlarla alakalı tek tek resim koydum bir açtığım konuda. silahların parçalarının resimlerini. tek tek. silah yapmında kullanılan blorular ve işidin onları tek tek nasıl birleştirip silaha çevirdiğinide koydum. kısaca belgeleri görüp hala yokkkk diyenleri bilirim ben buralarda
Erkek olduğunu söylese somut bisey ispatlanır ama diğeri boyle değil iste var yada yok olan ortada olmayan ispatlanması mümkün olmayan biseyneen yok. şimdi biri bana sen erkeksin dese
hayır değilim derim ve ispatlarım. telde konuşurum. reelde görüşürüm. ama ispatlarım.
farketmez . işide yardım var o borulları işidler silaha çevriyordu diyorum ben.resimdekiler işid teröristleriydi.Ben silah mevzusundan mi bahsettim petrol dedim ha silah mevzusuna gelince gerçektir yalandır bilemem ama o tirlarda silah varsa bile isid için değil özgür suriye ordusu yada Turkmenlere gidiyordu ve buna da asla karşı çıkmam adamlar orda neler çekiyor isid amerikadan silah alırken bunlar eli boş işkenceler ile öldürülüyor tecavüze uğruyor Turkiye silah göndermiş ise doğru olanı yapmış ..
o zaman kadından bunu neden bekliyorsun ispatlanamazsaErkek olduğunu söylese somut bisey ispatlanır ama diğeri boyle değil iste var yada yok olan ortada olmayan ispatlanması mümkün olmayan bisey
Ben silah mevzusundan mi bahsettim petrol dedim ha silah mevzusuna gelince gerçektir yalandır bilemem ama o tirlarda silah varsa bile isid için değil özgür suriye ordusu yada Turkmenlere gidiyordu ve buna da asla karşı çıkmam adamlar orda neler çekiyor isid amerikadan silah alırken bunlar eli boş işkenceler ile öldürülüyor tecavüze uğruyor Turkiye silah göndermiş ise doğru olanı yapmış ..
Hayır bu devletle hükümetle ilgili de değil; normal hayatta da zaten iddiayı ortaya atan ispatiyla hükümlüdür. Dediğin gibi olmayan şeyin olmadığı ispatlanmaz, esas olduğunu iddia eden olanı ispatlamalidir. Yoksa zaten hergün herkes herseyi iddia eder, sonu gelmez. Aha ben de iddia ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Reyhanlı olayında parmağı var, aksini ispatlasinlar... ortaya iddia atmak o kadar kolay ki; konusabilme kabiliyetin olsun yeter... of neyse, felsefi olmaya başladı bu konuHayır sunu anlamıyorlar cnm bu iddiayı ortaya atan ispatlamak zorunda bunun aksini ispatlamak diye bişy yokki .. Devlet el altından petrol alıyormuş isidden o zmn hani ispat ? Almadığını ispatlamak diye bisey mi var ya !! Örnek verip acikladim hala anlamıyorlar..
Allah aşkına bu kadar yorma kendini. Konu sapıyor sonra. Konu böyle dallanip budaklaninca ikinma hissi geliyor bana, dogurcam bu topikteErkek olduğunu söylese somut bisey ispatlanır ama diğeri boyle değil iste var yada yok olan ortada olmayan ispatlanması mümkün olmayan bisey
Aynen canım ya anlamayana ne anlatıyorum ki .. Zaten zihinleri kapanmış bu konular da ne anlatsan boş !!!Allah aşkına bu kadar yorma kendini. Konu sapıyor sonra. Konu böyle dallanip budaklaninca ikinma hissi geliyor bana, dogurcam bu topikte
bak bak içimden geçenide yazarmış:)Aynen canım ya anlamayana ne anlatıyorum ki .. Zaten zihinleri kapanmış bu konular da ne anlatsan boş !!!
Kusura bakma da sabah beri bütün samimiyetimle acikliyorum ısrar ile farklı yöne çekiyorsun demekki seni tınlamamak lazimmisbak bak içimden geçenide yazarmış:)
ne alaka şimdi bu..
bir bakalım. biri dediki şu kişi bunu şu saatte öldürdü.Ne alaka mı?
Iddia ettiğiniz şeyleri Ispatlamanız lazım hukukende. Müeddi ispat eder, zan altında olan değil. Ve iddialarınız hükümeti suçlu yapmaz canım. Kendi aranızda konusup durursunuz.
bir bakalım. biri dediki şu kişi bunu şu saatte öldürdü.
suçlanan kişi kendini o saatte nerede olduğunu ispatla mükelleftir değilmi. şahitlerle birde. al benden sana bir ters köşe örnek
. birine bir suçlamada bulunuyorsan o suçlanan kişi kendini ispatlamak zorundadır. evet. hukuksal bakarsakta öyle. ispatlamak zorunda. çünkü suçlama var.Aynı örneği verdiğinin farkında değilsin galiba arkadaş. Şu kişi öldürdü diye iddia eden kimse iddiasını kanıt sunup ispatlanmadığı yahut ispatlanmadığı müddetçe iddia edilen şahıs nerede olduğunu ispatlamamış olsada suçsuz.
Bilmiyorsan bilmiyorum de hatadan dönmek te erdemdir.
. birine bir suçlamada bulunuyorsan o suçlanan kişi kendini ispatlamak zorundadır. evet. hukuksal bakarsakta öyle. ispatlamak zorunda. çünkü suçlama var.
masum olduğunu ispatlayacak. net. pes ya. bunda anlaşılmayacak şey yok