Türkiye, cihatçı terörü besliyorsa Batı’dan neden gık çıkmıyor?

Yahu nerden nereye geldik. Kadının da zaten İSPATI yoktu iddiasında. Ben sadece kalben inandım, benimki şahsi bi fikir; bunu tartışmıyorduk ki. Delile gerek varmiymis yokmuymus onu tartışıyorduk.
kalben inanmış. neye inandın. üstü çıplak kafada bandana deriler içinde 100 adamın üstüne işemesinemi. kabataşta hemde. meydanda.
sana bunun üzerine denecek şey yok. pes

Yahu nerden nereye geldik. Kadının da zaten İSPATI yoktu iddiasında. Ben sadece kalben inandım, benimki şahsi bi fikir; bunu tartışmıyorduk ki. Delile gerek varmiymis yokmuymus onu tartışıyorduk.

sen bizim kalben inandıklarımıza bir saygı duymayı öğren .delil lazım delil lazım deme .Biz de delil istemeyelim oldu mu?
iğrenç dediğin o sözcükler bahse konu kadına ait ayrıca.
kimi neyle suçlayacağınızı öğrenin artık

ya kadının dediğini yazıyorsun. iğrenç diyor o yazdıklarına. kadının dediklerine iğrenç diyor farkında değil

kalben inanmış. neye inandın. üstü çıplak kafada bandana deriler içinde 100 adamın üstüne işemesinemi. kabataşta hemde. meydanda.
yahu işemişler bebek arabasını parçalamışlar yerlerde sürüklemişler ve işim ilginci olay Belgrad Ormanında değil.Kabataş ta.Bir tane bile insan evladı görmemiş ne hikmetse .
Nasıl kalpse bu

Ya mesele benim neye inandığım DEĞİL. tekrar hatırlatıyorum; iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlü mü değil mi? Kabataş olayında iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlü diyorsunuz, konu başka olunca delile gerek yok diyorsunuz. Yani farklı olaylarda farklı şeyi savunuyorsunuz; çifte standart yapıyorsunuz. Ben her iki olayda da iddia sahibi iddiasını ispatlamali diyorum yani her iki olayda da aynı şeyi söylüyorum.

yahu işemişler bebek arabasını parçalamışlar yerlerde sürüklemişler ve işim ilginci olay Belgrad Ormanında değil.Kabataş ta.Bir tane bile insan evladı görmemiş ne hikmetse .
Nasıl kalpse bu
ve sen bunu yazdın diye sana iğrenç diyor. olayı anlatıyorsun diye iğrenç diyor. valla dellendim artık. kimlere laf anlatmaya çalışıyoruz burada

o yüzden mi beni allaha havale ettin?
sanki iftira attım .
hayret ya

Atlantistengelenkadin senin kalben inandığın şeye de delil lazım, benimkine de delil lazım. Oldu mu? Baştan beri bunu söylüyorum. Konumuz Kabataş olayı değil, esas konuya donebilirseniz sevinecegim.

o yüzden mi beni allaha havale ettin?
sanki iftira attım .
hayret ya
Sen de çok haklı olduğunu düşünüyorsan, sen de Allaha havale et; bu kötü bi laf değil ki... sanki Allah cezanın versin mi dedim; Allahın adaletine havale ediyorum dedim; ne var bunda; sen hakliysan senin hakliligin ortaya çıkar...

zeynep hamilesin galiba .doğuracağım filan yazıyorsun.Allah selamet versin tamam mı ?

Atlantistengelenkadin senin kalben inandığın şeye de delil lazım, benimkine de delil lazım. Oldu mu? Baştan beri bunu söylüyorum. Konumuz Kabataş olayı değil, esas konuya donebilirseniz sevinecegim.
yok Zeynep. konu tam olarak bu.
sen ne kadar "Tıp Doktoru" isen, bu kadın da o kadar tacize uğradı. tacizde tecavüzde esas olan kadın beyanıdır. tecavüze uğradım diyen kadından, tacize uğradım diyen kadından kanıt da delil de istenmez.
kimse de o kadıncıktan delil istemedi zaten.
Kabataş'ın orta yerinde üzerime işediler sıçtılar dediğinde inandırıcılığını kendisi kaybetti, daha akla yakın bir yalan söyleseydi ifadesini gerçek kabul ederdik, inan.
üstelik ortada kamera görüntüleri vardı, kadın kocasıyla buluşup yürüyüp gidiyor...
daha ne delili ne ispatı.
kalben inanıyormuş.
peh
ben de oturma organımla inanıyorum oldu mu?

Delil diye diye dellenecekler yahu ne delilmiş hayret bişey konu açıldığndan beri delil de delil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…