- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
Anlatma, kim seni zorluyor? Siz de beni deli ediyorsunuz. Ne tartışıyorduk nereye geldiksen anlamıyorsun . var ya deli edersin adamı. neyse doğumuna az kalmışta. bir süre girmezsin artık yoksa gerçekten sana laf anlatacağız diye bizi delirteceksin
kalben inanmış. neye inandın. üstü çıplak kafada bandana deriler içinde 100 adamın üstüne işemesinemi. kabataşta hemde. meydanda.Yahu nerden nereye geldik. Kadının da zaten İSPATI yoktu iddiasında. Ben sadece kalben inandım, benimki şahsi bi fikir; bunu tartışmıyorduk ki. Delile gerek varmiymis yokmuymus onu tartışıyorduk.
Yahu nerden nereye geldik. Kadının da zaten İSPATI yoktu iddiasında. Ben sadece kalben inandım, benimki şahsi bi fikir; bunu tartışmıyorduk ki. Delile gerek varmiymis yokmuymus onu tartışıyorduk.
ya kadının dediğini yazıyorsun. iğrenç diyor o yazdıklarına. kadının dediklerine iğrenç diyor farkında değilsen bizim kalben inandıklarımıza bir saygı duymayı öğren .delil lazım delil lazım deme .Biz de delil istemeyelim oldu mu?
iğrenç dediğin o sözcükler bahse konu kadına ait ayrıca.
kimi neyle suçlayacağınızı öğrenin artık
yahu işemişler bebek arabasını parçalamışlar yerlerde sürüklemişler ve işim ilginci olay Belgrad Ormanında değil.Kabataş ta.Bir tane bile insan evladı görmemiş ne hikmetse .kalben inanmış. neye inandın. üstü çıplak kafada bandana deriler içinde 100 adamın üstüne işemesinemi. kabataşta hemde. meydanda.
sana bunun üzerine denecek şey yok. pes
Ya mesele benim neye inandığım DEĞİL. tekrar hatırlatıyorum; iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlü mü değil mi? Kabataş olayında iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlü diyorsunuz, konu başka olunca delile gerek yok diyorsunuz. Yani farklı olaylarda farklı şeyi savunuyorsunuz; çifte standart yapıyorsunuz. Ben her iki olayda da iddia sahibi iddiasını ispatlamali diyorum yani her iki olayda da aynı şeyi söylüyorum.kalben inanmış. neye inandın. üstü çıplak kafada bandana deriler içinde 100 adamın üstüne işemesinemi. kabataşta hemde. meydanda.
sana bunun üzerine denecek şey yok. pes
ve sen bunu yazdın diye sana iğrenç diyor. olayı anlatıyorsun diye iğrenç diyor. valla dellendim artık. kimlere laf anlatmaya çalışıyoruz buradayahu işemişler bebek arabasını parçalamışlar yerlerde sürüklemişler ve işim ilginci olay Belgrad Ormanında değil.Kabataş ta.Bir tane bile insan evladı görmemiş ne hikmetse .
Nasıl kalpse bu
o yüzden mi beni allaha havale ettin?Ya mesele benim neye inandığım DEĞİL. tekrar hatırlatıyorum; iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlü mü değil mi? Kabataş olayında iddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlü diyorsunuz, konu başka olunca delile gerek yok diyorsunuz. Yani farklı olaylarda farklı şeyi savunuyorsunuz; çifte standart yapıyorsunuz. Ben her iki olayda da iddia sahibi iddiasını ispatlamali diyorum yani her iki olayda da aynı şeyi söylüyorum.
biz iğrenç oluruz zaten.ve sen bunu yazdın diye sana iğrenç diyor. olayı anlatıyorsun diye iğrenç diyor. valla dellendim artık. kimlere laf anlatmaya çalışıyoruz burada
Atlantistengelenkadin senin kalben inandığın şeye de delil lazım, benimkine de delil lazım. Oldu mu? Baştan beri bunu söylüyorum. Konumuz Kabataş olayı değil, esas konuya donebilirseniz sevinecegim.sen bizim kalben inandıklarımıza bir saygı duymayı öğren .delil lazım delil lazım deme .Biz de delil istemeyelim oldu mu?
iğrenç dediğin o sözcükler bahse konu kadına ait ayrıca.
kimi neyle suçlayacağınızı öğrenin artık
Sen de çok haklı olduğunu düşünüyorsan, sen de Allaha havale et; bu kötü bi laf değil ki... sanki Allah cezanın versin mi dedim; Allahın adaletine havale ediyorum dedim; ne var bunda; sen hakliysan senin hakliligin ortaya çıkar...o yüzden mi beni allaha havale ettin?
sanki iftira attım .
hayret ya
çevir kazı yanmasın.
zeynep hamilesin galiba .doğuracağım filan yazıyorsun.Allah selamet versin tamam mı ?Sen de çok haklı olduğunu düşünüyorsan, sen de Allaha havale et; bu kötü bi laf değil ki... sanki Allah cezanın versin mi dedim; Allahın adaletine havale ediyorum dedim; ne var bunda; sen hakliysan senin hakliligin ortaya çıkar...
Sana da akıl fikir...zeynep hamilesin galiba .doğuracağım filan yazıyorsun.Allah selamet versin tamam mı ?
siz önce kendi çamurunuzu bir temizleyin.Yalancılık iftira savuuulur hale gelmiş. KAbataş bacısını bile savunuyorsunuz utanmadan hala.Çamura yatmak ne demek şuan anladım. Ben şok
Zaten delil olmadan kimsenin suçlanamayacağının en iyi örneği Kabataş olayını yaşayan kadin... o kadınla ilgili ettiğin iğrenç laflar için seni ve senin gibi dusunenleri Allahın adaletine havale ediyorum. Çünkü bu dünyada adalet yok, o büyük gün pek yakındır... iyi geceler
yok Zeynep. konu tam olarak bu.Atlantistengelenkadin senin kalben inandığın şeye de delil lazım, benimkine de delil lazım. Oldu mu? Baştan beri bunu söylüyorum. Konumuz Kabataş olayı değil, esas konuya donebilirseniz sevinecegim.