Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var belli ki :)Ney ney neeeyy Kabataş'a inanan mı var halaEfenim ondan sonra "niye bizle dalga geçiyonuz"
Kabatas olayı olmus arkadaşlar . Kesin bilgi yayalım
Milleti kin nefrete tesvik icin bu yalani ortaya atanlari ve hala bunu surdurenleri Allaha havale ediyorum. Görüntüleri gorduk yahu neyin kafasini yasiyorsunuz?Zaten delil olmadan kimsenin suçlanamayacağının en iyi örneği Kabataş olayını yaşayan kadin... o kadınla ilgili ettiğin iğrenç laflar için seni ve senin gibi dusunenleri Allahın adaletine havale ediyorum. Çünkü bu dünyada adalet yok, o büyük gün pek yakındır... iyi geceler
Sus kiz ne demek yalan oldu tabiki bilnem kacinci paralel evrende. Asabiyim ben kizarimen asabi üye adayım,yalan olduğu ıspatlandığı halde hala kabataşa inanan insanlar mı var
niye rahatsız oldunuz ki?Atılabilir.Konularda üste çıkamacına ortaya bi Kabataş atılıyor hep niyeyse
ee dokunuyor azcık o konu onlarada.niye rahatsız oldunuz ki?Atılabilir.
niye rahatsız oldunuz ki?Atılabilir.
Ne demek delil yok goruntuler biz de diyen cumhurbaskanina yalanci mi diyorsunTamam işte, delil olmadığı için kadin kendini ispatlayamadi diyorum ben, hala ayni yerdeyim. Ama ben, Vicdanen, kalben o kadının doğru söylediğini düşünüyorum. Ve sen o kadına ettiğin laflar için pişman olacaksın (bence). Bu benim fikrim, senin fikrin de ortada. Gerçek elbet ortaya çıkacak. Can Dündar'ın da ne olduğu ortada... niye sizli-bizli konuşuyorsun anlamıyorum; aslında aynı şeyi yapıyoruz. Sen inanmak istediğin şeye inanıyorsun, ben de inanmak istediğim şeye... off neyse ya, sana cevap vermicem
forumun eskisini bilmiyorum ama sizin güruhun da haksız haksıza demek gibi bir erdemi yok.Forumu takip ediyorsan denk gelmissindir illaki. Ne zaman konu aleyhlerinde olsa 'Kabataş ve Habur' konuşulmaya başlanır. Başka malzeme yok ellerinde. Temiz pilavı gibi...
Malzeme mi? Yahu bu iki olay skandalin dik alasidir. Bakma bu memlekette unutuldu gitti. Resmen en tepeden millet birbirine dusman edilmeye calisildi bundan ala skandal mi olur?Forumu takip ediyorsan denk gelmissindir illaki. Ne zaman konu aleyhlerinde olsa 'Kabataş ve Habur' konuşulmaya başlanır. Başka malzeme yok ellerinde. Temiz pilavı gibi...
Valla yazık,kızıyorum ama acıyorum da bi taraftan.İnsanın göz göre göre yalan olduğu ispatlanmış birşeye sırf sevdiği lider söyledi diye inanması gerçekten ibretlik bir durumvar belli ki :)
sen ne kadar tıp doktoru değilsen derken .yok Zeynep. konu tam olarak bu.
sen ne kadar "Tıp Doktoru" isen, bu kadın da o kadar tacize uğradı. tacizde tecavüzde esas olan kadın beyanıdır. tecavüze uğradım diyen kadından, tacize uğradım diyen kadından kanıt da delil de istenmez.
kimse de o kadıncıktan delil istemedi zaten.
Kabataş'ın orta yerinde üzerime işediler sıçtılar dediğinde inandırıcılığını kendisi kaybetti, daha akla yakın bir yalan söyleseydi ifadesini gerçek kabul ederdik, inan.
üstelik ortada kamera görüntüleri vardı, kadın kocasıyla buluşup yürüyüp gidiyor...
daha ne delili ne ispatı.
kalben inanıyormuş.
peh
ben de oturma organımla inanıyorum oldu mu?