- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
yunan değil türk, ayrıca mesele yabancı olması benzemesi vs değil sanki türke benzemek kötü bir şeymiş gibi konuşması
Ben kökenimden aşırı derecede memnunum, zaten insan olmak güzel olmak vs milliyetle ilgili değil ama arkadaşımın türke benzemek kötü ben avrupalılara benziyorum avrupalıyım çok güzelim havaları beni sinir ediyor, türke benzemek kötü mü yani?
Söyledikleri özellikler hoşuna gidiyor demek ki hava olarak algılıyorsun :) biraz kıskanıyor olabilir misin?
şundan bahsetmeye çalışmış türklerin büyük çoğunluğu koyu göz koyu saç ya
sarışın renkli göz olan kendini yabancı sanmaya başlamış
ve bunu üstünlük olarak görüyor
buda ona karşın komplekse girmiş
niye öyle diyesin geldi kızın anlattığı bu arkadaşı türke benzemeyebilirheil hitler
diyesim geldi
türk dediğin boy boy tip tip belli bir rengi falan da yok ki
ben has be has türk kızı tipiyim kara kaş kara gözMerhaba ablalarım
Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.
Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.
Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse
Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?
Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım
Nasıl toplama yani?Belli bir Türk tipi mi var ki Türkler toplama bir millet : D
ben de memnunum canım o açıdan demedim
iki kültür bir arada güzel oluyor :)
Ama ben Türk hissediyorum ve Avrupada da Türküm diyorum
ama Türk olmak artık safi ırkla ilgili bir şey değil
Çok karma bir milletiz yani bir Fransız bir İngiliz olmak gibi değil
Ama merak ettim neymiş arkadaşının Türk tipi dediği şey
Çünkü hakkaten çok karma renkler var bizde
ama işte o anlattığın konudan senin kendine özgüvenin olmadığı kompleksli olduğun çıkıyorniye fotoğraf koyuyorum anlamadım? ben güzel miyim çirkin miyim diye sormadım ki? arkadaşımın tavrına sinir olduğumu ve buna bir son vermek istediğimi anlatmak istiyorum sadece.
ben has be has türk kızı tipiyim kara kaş kara göz
ama çok beğenirler haha itiraf ettim
kaç yıldır burada çirkinim diye geziyorum bak sana özel
ayrıca seni güzel yapan pozitif enerjin ve özgüvenin aklında olsun fıstık
Hahaha süperdi :)))))ama işte o anlattığın konudan senin kendine özgüvenin olmadığı kompleksli olduğun çıkıyor
belki bir iki iltifat alırsın da kendine gelirsin dedim
canim bence kiskandrmak icin degil amac su kendine guveni yok oyle tatmin edyor kendini. ki bnde kendini begenmslerden nefret ederim. hani nye kendmi ovim baskasi beni ovsm bnnde bi arkadsm var hep der face paylasr ay ne kadr guzelm.bn ya kahretsn gbsne .d ama tipiyle bi insani yargılamam asla dedgi kadrda yoktur yani.Merhaba ablalarım
Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.
Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.
Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse
Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?
Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım
Bildiğin kara kaşlı kara gözlü bir hatunum, eşim de klasik esmer türk adamı ama ingiliz abileri türk olduğumuza inandırmak için kırk takla atmıştık bir seyahatte. İnsanların bakış açıları, güzellik algıları değişebiliyor. İnsan kendinde hoş bulduğu bir ayrıntıyı da dile getirebilir hatta kendini iyi hissetmek adına bunu sık sık da yapabilir. Karşı tarafta bir kıskançlık durumu yoksa normal şartlarda kafaya takılmaz. Ksen kendini bi yokla bakalım neden kafaya takıyorsun bunu bu kadar?
Arkadaşım madem bu kadar rahatsızsın kes muhabbeti sen de alla alla :)Bir insanın günde yüz kere kendini övmesi, karşısındakini çaktırmadan yermeye çalışması normal ve karşıdakinin bunu kafaya takması anormal yani? Ben daha 17 yaşındayım tabi ki de bazı takıntılarım özgüvensizliklerim olabiliyor yaşım dolayısıyla ama bu bahsettiğim insan benden 3 yaş büyük 20 yaşında üniversite okuyan bir kız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?