Lütfen ama arkadaşlarımız inciniyor böyle yazıncaTürkçe'yi en kullanamayan üye yarışması yapılsa ne kapışma olurdu ama... :)
Zira, bir çok üye noktalama işaretlerinden ve paragraflardan habersiz. :)
Ausencia nın olmaması haksızlık olmuş valla, giriş gelişme sonuç bile yapıyor daha ne olsun, nasılsa aday gösterilir diye ben göstermediydim
Deadline, eski mesajlarıma da bakabilirsin. :)Takip edeyim seni bir süre o zaman belki oyumu veririm sana belli mi olur
K KenyaliZehra tabi ki
Birinci olmak isterdim ama ben de senin gibi fazla tanınmıyorum. (sen de aday gösterilmemişsin ya.Bu konuda çok iddialıyım aslında ama aday değilim.Hatta birinci belli ikinci kim?
Zaten genelde herkes tanıdığına oy veriyor canım.Birinci olmak isterdim ama ben de senin gibi fazla tanınmıyorum. (sen de aday gösterilmemişsin ya.)
AAA! ŞİMDİ FARK ETTİM. SEN BANA OY VERMİŞSİN.
Genellikle mütevazı bir insanım ama bu konuda (ve bir konu daha var) pek mütevazı olamıyorum.Zaten genelde herkes tanıdığına oy veriyor canım.Ben çok dikkatliyimdir yazı yazarken.Bu konuda mütevazi olamayacağım. Aday değilim ama seni destekledim.Sen de çok dikkatlisin bence.
Bu konuda övünmek hakkımız canım.Genellikle mütevazı bir insanım ama bu konuda (ve bir konu daha var) pek mütevazı olamıyorum.
Türkçe'yi güzel konuşmaya , yazmaya dikkat ediyorum / edilmesini teşvik ediyorum.
Çevremdeki insanlar "Sana yazarken iki kere kontrol edip yazıyoruz." falan diyorlar...
Adım TDK'ya çıktı.
Harfleri yutmalar, yanlış telaffuzlar (ve tabii ki yanlış yazmalar) da cabası.Bu konuda övünmek hakkımız canım.Türkçeyi güzel yazmalıyız bence.Bazen dört beş satır yazı okuyorum ne nokta var,ne büyük ne de küçük harf.Çok sinir o cümleleri okumak.
Aynen canım.Harfleri yutmalar, yanlış telaffuzlar (ve tabii ki yanlış yazmalar) da cabası.
Genellikle mütevazı bir insanım ama bu konuda (ve bir konu daha var) pek mütevazı olamıyorum.
Türkçe'yi güzel konuşmaya , yazmaya dikkat ediyorum / edilmesini teşvik ediyorum.
Çevremdeki insanlar "Sana yazarken iki kere kontrol edip yazıyoruz." falan diyorlar...
Adım TDK'ya çıktı.
Gelen Kutusu , o netlik kazanmadı ya... :) Bazı kalıplarda izin veriyor TDKTDK'ye çıktı olacakmış artık
Türkçede ka harfi yokmuş, ke varmış
KPSS sorusuymuş valla ben bilmemGelen Kutusu , o netlik kazanmadı ya... :) Bazı kalıplarda izin veriyor TDK
Değişmiştir o zaman canım, bir Türkçe öğretmeninden duymuştum. (bir - iki sene önce... tabii her şey zırt pırt değiştiği için...)KPSS sorusuymuş valla ben bilmem
SGK'ya yazan şık yanlıştı geçen bir arkadaş paylaştı burada
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?