Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
Türkçe'yi en kullanamayan üye yarışması yapılsa ne kapışma olurdu ama... :)
Zira, bir çok üye noktalama işaretlerinden ve paragraflardan habersiz. :)

Ausencia nın olmaması haksızlık olmuş valla, giriş gelişme sonuç bile yapıyor daha ne olsun, nasılsa aday gösterilir diye ben göstermediydim

Giriş , gelişme , sonuç mu yapıyorum ya ? Hiç farkında değilim

Ama kelimelerin doğru yazımına takıntılıyım , hatta yazarken kırmızı çıkıyor ya yanlış yazım diye ; feci gıcık oluyorum ona

Bu konuda çok iddialıyım aslında ama aday değilim.Hatta birinci belli ikinci kim?

Bu konuda çok iddialıyım aslında ama aday değilim.Hatta birinci belli ikinci kim?
Birinci olmak isterdim ama ben de senin gibi fazla tanınmıyorum. (sen de aday gösterilmemişsin ya. )

AAA! ŞİMDİ FARK ETTİM. SEN BANA OY VERMİŞSİN.

Birinci olmak isterdim ama ben de senin gibi fazla tanınmıyorum. (sen de aday gösterilmemişsin ya. )

AAA! ŞİMDİ FARK ETTİM. SEN BANA OY VERMİŞSİN.
Zaten genelde herkes tanıdığına oy veriyor canım.Ben çok dikkatliyimdir yazı yazarken.Bu konuda mütevazi olamayacağım.Aday değilim ama seni destekledim.Sen de çok dikkatlisin bence.

Zaten genelde herkes tanıdığına oy veriyor canım.Ben çok dikkatliyimdir yazı yazarken.Bu konuda mütevazi olamayacağım.Aday değilim ama seni destekledim.Sen de çok dikkatlisin bence.
Genellikle mütevazı bir insanım ama bu konuda (ve bir konu daha var) pek mütevazı olamıyorum.
Türkçe'yi güzel konuşmaya , yazmaya dikkat ediyorum / edilmesini teşvik ediyorum.
Çevremdeki insanlar "Sana yazarken iki kere kontrol edip yazıyoruz." falan diyorlar...
Adım TDK'ya çıktı.

Bu konuda övünmek hakkımız canım.Türkçeyi güzel yazmalıyız bence.Bazen dört beş satır yazı okuyorum ne nokta var,ne büyük ne de küçük harf.Çok sinir o cümleleri okumak.

TDK'ye çıktı olacakmış artık
Türkçede ka harfi yokmuş, ke varmış

KPSS sorusuymuş valla ben bilmem
SGK'ya yazan şık yanlıştı geçen bir arkadaş paylaştı burada
Değişmiştir o zaman canım, bir Türkçe öğretmeninden duymuştum. (bir - iki sene önce... tabii her şey zırt pırt değiştiği için...)

Sağ ol sayende bu konu kafamda netlik kazandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…