- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmegi fazla kaçırdın gülüm sen bugünKazen abi, filmin sonunda sevenler kavuşuyor haberin olsun
Kazen abi bizim babamızdır kıyamaz bizeEkmegi fazla kaçırdın gülüm sen bugün
Kazen abi bizim babamızdır kıyamaz bize
Evet senin sayende ve o güzel lezzetli görünen emeğin sayesindeucukgenclik kırmızılanmışsın hayırlı olsun
Hayırlı olsun proluğunuz kızlar@Findikfaresi123 @Tinnycat @beyazinci @Tuanna_ @Dilkenn @rukiyets delidunya @acemianne92 @Ozzybal
tebrikler ... oy verip PRO üye olmaya hak kazandınız ...
Gerçektenmi ben kendin aldın sandımEvet senin sayende ve o güzel lezzetli görünen emeğin sayesinde
Merhaba pro üye olmuşum ama bilgim yok ne demek oluyorTeşekkür ederiz. Hayırlı olsun
MerhabaMerhaba pro üye olmuşum ama bilgim yok ne demek oluyor
Teşekkür ederimMerhaba
Hayırlı olsun
Avantajları bunlar ;
- İmza alanını kullanabilirler,
- Forumda gizli olarak dolaşabilirler,
- Mesajlar arası bekleme yapmazlar,
- Kendi açtıkları konuyu açıp kapatabilirler
- Özel mesajda konferans yapma hakları vardır,
- Yeni forumun neler yapabildiğini tanıdıkça ek özellikler getirilecektir.
Bu linkte imza alanımız varTeşekkür ederim
İmza alanı kullnablrler derken acarmısnz?
Ah ah gülüm bizde istiyoruz da olamıyoruz sımsıkı sarıl ona benim yerimedeMerhaba pro üye olmuşum ama bilgim yok ne demek oluyor
Nevo yaaaMerhaba
Hayırlı olsun
Avantajları bunlar ;
- İmza alanını kullanabilirler,
- Forumda gizli olarak dolaşabilirler,
- Mesajlar arası bekleme yapmazlar,
- Kendi açtıkları konuyu açıp kapatabilirler
- Özel mesajda konferans yapma hakları vardır,
- Yeni forumun neler yapabildiğini tanıdıkça ek özellikler getirilecektir.
Canm ben 1 yıllk üyeyim öyle fazla bilgim yok suan komik duruma mı düştüm anlamadım burda yatıp kalkmıyorum öyle topik açıyorum topiklere bakıyorum yorum vs yapıyorum. Baktım ki pro üye olmuşum birdenAh ah gülüm bizde istiyoruz da olamıyoruz sımsıkı sarıl ona benim yerimede
Yok canım yok komik duruma düşmedin konu benle alakalı bişey,ben çok istiyorum olamıyorum da arkadaşlarla onun muhabbetini yapıyoruz hayırlı olsun canım sende katıl aramızaCanm ben 1 yıllk üyeyim öyle fazla bilgim yok suan komik duruma mı düştüm anlamadım burda yatıp kalkmıyorum öyle topik açıyorum topiklere bakıyorum yorum vs yapıyorum. Baktım ki pro üye olmuşum birden
Sağol kuzumYok canım yok komik duruma düşmedin konu benle alakalı bişey,ben çok istiyorum olamıyorum da arkadaşlarla onun muhabbetini yapıyoruz hayırlı olsun canım sende katıl aramıza