• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
Noktalama işaretlerinde kimi çok bonkör, kimi cimri, birde harf cimrileri var, yerden tasarruf olsun mu diyorlar acaba:KK70::KK70:

İsraf etmeyelim, cimri de davranmayalım, biraz okunur olsa yeter:KK70:
Harf tasarrufuna karşıyım Allah vermesin şasi gibi olmak istemiyorum okurken öyle oluyor ama anlamaya çalışmak ayrı çaba :)

Harf tasarrufuna karşıyım Allah vermesin şasi gibi olmak istemiyorum okurken öyle oluyor ama anlamaya çalışmak ayrı çaba :)
Geçenlerde bir topik vardı efide, harf ve noktalama tasarrufunda çığır açardı, Nasıl okursan oku anlaşılmıyordu:-) Allah Rızası için 10 kere okuduktan sonra anlayabilmenin verdiği mutlulukla konuyu düzenledim:KK70:

1. asude_bahar ya hiç biyerde yorumunu görmedim ki ama şimdi bana iki kelam ederse belki oyumuda veirim :KK70:
  2. braindamage hmm güzel yorumları var ama hiç dikkat etmedim türkçeyi nasıl kullanmış ama kötü değil onu biliyorum ama en güzeli mi acaba:KK66:
  3. domacica ya isim tanıdık ama bilmiyorum kendisini iddialı mı bu kategoride kendisine soralım biz:KK70:
  4. Filozof_Prenses adı gibi çok filozof yorumları var yazılarıda güzel sanki emin olemedim ya şimdi ben:KK70:
  5. marilyn monroe marilyn burda da adaymış ama sohbet ettiğim çok güzel imla noktalama işareti ve türkçe kullanarak yorum yapıyor onu biliyorum hatta laf sokarken bile bir artistik yorumları var güzel türkçeli :KK70:
  6. Mune bu kategori ağır topluymuş ya türkçesi güzel lafım yok oyumu vermesem cımbızlarından nasiplenirmiyim ki :KK70:
  7. Nevreste ya severimçok çok tatlı birisi ama türkçe kategorisindeki adaylara nazaran üzgünüm nevreste yaama bana kargoyla bişeyler yollarsan düşünürüm bak o güzel pasta börek yemeklerinden aramızda kalsın:KK70:
  8. obiviyante tanışamadım iddialı mıdır kendisi :KK70:
  9. pinkstrap pinkoo anca tatlı sevimli yardımsever kategorsine yakışırsın sen ama seni bu kataegoride es geçiyorum bzimle değilsin :KK70:
  10. Sibelim84 tanımıyorum tanışalım mı :KK70::KK70:
oyumu kullanmadım daha hadi bakalım kim daha iddialı acaba gözlemleyeceğim :KK53::KK53:

1. asude_bahar ya hiç biyerde yorumunu görmedim ki ama şimdi bana iki kelam ederse belki oyumuda veirim :KK70:
  2. braindamage hmm güzel yorumları var ama hiç dikkat etmedim türkçeyi nasıl kullanmış ama kötü değil onu biliyorum ama en güzeli mi acaba:KK66:
  3. domacica ya isim tanıdık ama bilmiyorum kendisini iddialı mı bu kategoride kendisine soralım biz:KK70:
  4. Filozof_Prenses adı gibi çok filozof yorumları var yazılarıda güzel sanki emin olemedim ya şimdi ben:KK70:
  5. marilyn monroe marilyn burda da adaymış ama sohbet ettiğim çok güzel imla noktalama işareti ve türkçe kullanarak yorum yapıyor onu biliyorum hatta laf sokarken bile bir artistik yorumları var güzel türkçeli :KK70:
  6. Mune bu kategori ağır topluymuş ya türkçesi güzel lafım yok oyumu vermesem cımbızlarından nasiplenirmiyim ki :KK70:
  7. Nevreste ya severimçok çok tatlı birisi ama türkçe kategorisindeki adaylara nazaran üzgünüm nevreste yaama bana kargoyla bişeyler yollarsan düşünürüm bak o güzel pasta börek yemeklerinden aramızda kalsın:KK70:
  9. pinkstrap pinkoo anca tatlı sevimli yardımsever kategorsine yakışırsın sen ama seni bu kataegoride es geçiyorum bzimle değilsin :KK70:
oyumu kullanmadım daha hadi bakalım kim daha iddialı acaba gözlemleyeceğim :KK53::KK53:
Sana katılıyorum kategori ile uzaktan yakından alakam yok:70:

Kedi haberini okudunmu Monroe yeminlen uykum kaçtı.. O kadar uzuldumki keşke bakmasaydim.. Çok etkiledi beni oglumunda kedisi var ve şu haber mahvetti beni.
Okudum ve insanlığımdan tiksindim. Benim de 4 tane kedim var. Biz gözümüz gibi bakarken, millet halleniyor bir de. Elin de mi yok be adam, kendi elinle gör işini, ne girersin hayvanın günahına.
Neyse konu dışından gitmeyelim şindi :rolleyes:

Okudum ve insanlığımdan tiksindim. Benim de 4 tane kedim var. Biz gözümüz gibi bakarken, millet halleniyor bir de. Elin de mi yok be adam, kendi elinle gör işini, ne girersin hayvanın günahına.
Haklisin o kadar etkilediki aglattı beni pislik herif.nereye yazdigimi bilemedim.

En'ler anketlerinde konu dışından gitmezsiniz sorun yok;)
Az evvel bölüme girdim, o konuyu göz ucuyla gördüm, içeriği okumayı ruhum kaldırmadığı için tıklamadım:(

Deadline, bu konuda biraz iddialıyım aslında, birçok insan beni fark etmemiş olsa da... :KK22::oops::KK23:

(Yalnız bu konuda övünüyorum diye seneye beni "en kendini beğenmiş" üye olarak aday gösterirler ise şaşırmayacağım. :-) )

Back