• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
Türkçe'yi mümkün olduğu kadar düzgün kullanmak boynumuzun borcu olmalı, gelecek nesillere mirasımızdır Türkçe.
Burası altı üstü site, dilekçe yazmıyoruz, kendi aramızda görüşüyoruz deniyor lakin harfleri yutmak, noktalama işaretlerini kullanmamak ne kadar olağanlaşırsa o kadar yozlaşır dilimiz.

Diline sahip çıkmayan millet yok olmaya mahkumdur.

Türkçe'yi mümkün olduğu kadar düzgün kullanmak boynumuzun borcu olmalı, gelecek nesillere mirasımızdır Türkçe.
Burası altı üstü site, dilekçe yazmıyoruz, kendi aramızda görüşüyoruz deniyor lakin harfleri yutmak, noktalama işaretlerini kullanmamak ne kadar olağanlaşırsa o kadar yozlaşır dilimiz.

Diline sahip çıkmayan millet yok olmaya mahkumdur.
:KK9:Yazdıkların karşısında saygıyla eğiliyorum Mune abla...:KK52:
K KenyaliZehra oyumu sana verdim canım. ( öpücüklü ifadelerle) :)
:KK60:
Severim seni! :KK200:

Benden 10 yaş küçüksün elbette gençsin, daha dur bakalım, orta yaşlı sınıfına atlaman için daha çok var, Allah sağlıklı uzun ömürler versin:KK15:
Amin ablacığım , sağ ol. :KK200::KK60: Allah hepimize sağlıklı , güzel ömürler versin inşallah :KK37:

Mune Mune seçimlerden sonra ben de Kılışdar gibi seçimin asıl galibi Cehape'dir aman marilyndir diye konuşma hazırlayacağım ona göre :D
Seni yeneceğim Mune :KK53:
Eceline susayan üye mapıs damından bildirdi
:rolleyes::rolleyes:

Mune Mune seçimlerden sonra ben de Kılışdar gibi seçimin asıl galibi Cehape'dir aman marilyndir diye konuşma hazırlayacağım ona göre :KK70:
Seni yeneceğim Mune :KK53:
Eceline susayan üye mapıs damından bildirdi
:rolleyes::rolleyes:
Ben yenmelisin marilynnnnnnnn:KK70:
Türkçe'yi çok güzel telafuz edenler varken benim bu kadar oy almam:KK57: benimde imla, yazım hatalarım oluyor mutlaka.

Ben yenmelisin marilynnnnnnnn:KK70:
Türkçe'yi çok güzel telafuz edenler varken benim bu kadar oy almam:KK57: benimde imla, yazım hatalarım oluyor mutlaka.
Öyle deme Müdürüm, hepimizin oluyor da ben Türkçe Faşisti olduğumdan mutlaka döner düzenlerim yazdığımı hatta 10 dakika içinde müdahale edemediysem sinirim bozuluyor, gözüm falan seyiriyor.
:D

Ben düzgün yazmaya dikkat ederim aslında ama çok yazmıyorum ondan yokum herhalde :KK53:
Oyum Mune'ye. Yazdıklarını okurken sanki karşımda konuşuyormuş gibi geliyor :)

Back