Türkçe'yi mümkün olduğu kadar düzgün kullanmak boynumuzun borcu olmalı, gelecek nesillere mirasımızdır Türkçe.
Burası altı üstü site, dilekçe yazmıyoruz, kendi aramızda görüşüyoruz deniyor lakin harfleri yutmak, noktalama işaretlerini kullanmamak ne kadar olağanlaşırsa o kadar yozlaşır dilimiz.
Diline sahip çıkmayan millet yok olmaya mahkumdur.
K KenyaliZehra oyumu sana verdim canım. ( öpücüklü ifadelerle) :)
Saygı benden Filozof'umYazdıkların karşısında saygıyla eğiliyorum Mune abla...
Severim seni!
Abla, ben gencim yani öyle mi?Saygı benden Filozof'umDiline sahip çıkan gençlerin önünde eğilirim
Benden 10 yaş küçüksün elbette gençsin, daha dur bakalım, orta yaşlı sınıfına atlaman için daha çok var, Allah sağlıklı uzun ömürler versinAbla, ben gencim yani öyle mi?
Amin ablacığım , sağ ol.Benden 10 yaş küçüksün elbette gençsin, daha dur bakalım, orta yaşlı sınıfına atlaman için daha çok var, Allah sağlıklı uzun ömürler versin
burayı daHaydiii kızlar coşturun burayııı
Ben yenmelisin marilynnnnnnnnMune seçimlerden sonra ben de Kılışdar gibi seçimin asıl galibi Cehape'dir aman marilyndir diye konuşma hazırlayacağım ona göre
Seni yeneceğim Mune
Eceline susayan üye mapıs damından bildirdi
Öyle deme Müdürüm, hepimizin oluyor da ben Türkçe Faşisti olduğumdan mutlaka döner düzenlerim yazdığımı hatta 10 dakika içinde müdahale edemediysem sinirim bozuluyor, gözüm falan seyiriyor.Ben yenmelisin marilynnnnnnnn
Türkçe'yi çok güzel telafuz edenler varken benim bu kadar oy almambenimde imla, yazım hatalarım oluyor mutlaka.
Sorma o takıntı bende de varÖyle deme Müdürüm, hepimizin oluyor da ben Türkçe Faşisti olduğumdan mutlaka döner düzenlerim yazdığımı hatta 10 dakika içinde müdahale edemediysem sinirim bozuluyor, gözüm falan seyiriyor.
Hele bazen, 9. dakikada keşfediyorum yanlışı, açıyorum bir heves düzenliyorum, sonra 10 dakika doldu diyor, bir gün oturup ağlayacağımSorma o takıntı bende de var
Ardından geliyorum MarilynMune seçimlerden sonra ben de Kılışdar gibi seçimin asıl galibi Cehape'dir aman marilyndir diye konuşma hazırlayacağım ona göre
Seni yeneceğim Mune
Eceline susayan üye mapıs damından bildirdi
Bence seçim sonuçlarının açıklandığı gece el ele tutuşup toplamda biz daha çok oy aldık diyelimArdından geliyorum Marilyn
Bir konuşma metni de bana hazırlayalım.
aaa, harika fikirBence seçim sonuçlarının açıklandığı gece el ele tutuşup toplamda biz daha çok oy aldık diyelim
böyle yazdığın için olabilir mi?Bnnn. nie yoqumm,. buu lisstede. yhaaa!1!?!!11 :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?