Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    132
  • Anket Kapalı .
Bana verilen bir oyun sahibi gelecek, ben ona sümüklü lav mı içireceğim? Sen gel de ben sana gerçek balkan hazinesinin kapılarını açacağım

Bence hiç kullanmamaktan iyidir, ya. Forumdaki o kadar Türkçe katliamından sonra iyi geliyor.
tabi kullansınlar ne güzel ayrı bir dikkat içinde okuyorum tırnak içi cümleleri falan ciddileşiyorum :)benim gibi üşengeçlere örnek oluyor ama üşengeçliğim geçmiyor

Anam marilyn burada da var

Ben daha bir çok yerde oy kullanmamışım meğer

Bak bu kategoride birinciliğim var marilyn geçmiş yıllarda Buraya da vakıftım bir zamanlar yani .

Şaka bir yana seninle bu atışmaların mesnetini bilmeyenler için , az daha kendimi översem ; 2016 övüngeç kesin benim

ben varken şansın yok canım

tabi kullansınlar ne güzel ayrı bir dikkat içinde okuyorum tırnak içi cümleleri falan ciddileşiyorum :)benim gibi üşengeçlere örnek oluyor ama üşengeçliğim geçmiyor
Sen de Allahtansın böyle efide boşver, biz ne Türkçeler gördük ki aslında yoktular, senin yazdıkların okunuyor. Ben Sanskritçe yazan biliyorum bu forumda.

Şubat 2015'ten beri feci çalıştım öyle böyle değil
Ciddi ciddi bu hızla atışmaya devam edersek seneye en övüngeç üye kategorisinde kapışacağız

Kendimi övmek gibi olmasın o kategoride yazılmışlığım vardı bir zamanlar Kendini beğenmek güzel şey ya , oradan bak olaya

Yazan çıksın merak ediyoruz , kara murat benim desin

Bir an kendimden şüphe ettim, ben mi yazdım acaba diye. Seni değil, Kakao'yu yazmışım ama neden yazdım şu an hiçbir fikrim yok Kafam güzelse demek listeyi hazırlarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…