ayisigi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.464 188 103 10 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayisigi88 #1 kızlar telefona şarkı alıcam ama uzun zamandır şarkı dinlemediğim için yeni çıkan şarkıcıları şarkıları pek bilmiyorum benim bildiklerimde çok eski şarkılar hatta çoğu şarkının ismi bile aklıma gelmiyo sizin bildiğiniz güzel slow şarkılar var mı?
kızlar telefona şarkı alıcam ama uzun zamandır şarkı dinlemediğim için yeni çıkan şarkıcıları şarkıları pek bilmiyorum benim bildiklerimde çok eski şarkılar hatta çoğu şarkının ismi bile aklıma gelmiyo sizin bildiğiniz güzel slow şarkılar var mı?
tuciiii35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2013 82 2 28 İstanbul 10 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayisigi88 #2 Ebru Gündeş-Tükeneceğiz.Levent Yüksel-Karaağaç.Sezen Aksu-Hasret,Sezen Aksu-Köprü,Ahmet Kaya-Yakarım Geceleri
Ebru Gündeş-Tükeneceğiz.Levent Yüksel-Karaağaç.Sezen Aksu-Hasret,Sezen Aksu-Köprü,Ahmet Kaya-Yakarım Geceleri
H Hicran_N Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2012 67 0 36 İstanbul 11 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ayisigi88 #3 Soner arıca "seviyorum".. İlhan irem "samanyolu".. Esinti..