merhaba millet.HAKLISINIZ isyanlarinizda.basim karisikti biraz,kusura bakmayin,yarindan itibaren INSAALLAH aranizda ve basinizdayim,ve daha istikrarli bir sekilde.size sahsi tecrubemden 1sey anlatmak istiyorum.
ben universeiteye kadar inceciktim,hatta bana safinez der ,dalga gecerdi kuzenlerim,hiic istahim yoktu,universiteye dahil olduktan sonra,bakuye geldim ve universitemizin yurdunda kalmaya basladim,anneye bagli cocuk oldugumcin moral olarak coktum,arti tip fakultesinin inanilmaz zorlugu,sinavlarda gecirdigim heyecanlar,ta o zamanlardan bende doyum hissinin kayb olmasi baslamisti,annemle bunu annemin yemeklerini ozlememe,evden uzak olmama,iyi beslenememe bagliyorduk,3.sinifta evlendim ve evliligimin ilk yillari kaynanam ve esimle cok anlasmazliklarimiz oldu.daha nisanliyken baslamisti aslinda.neyse.yilaar,yillar,ben hep zorluklar gordum,ve de doymak bilmedim,arada bir depresyon tehsisiyle tedavi olmusdum o zaman 3 ayda 12 kilo vermisdim,ve gecenlerde yine doktora gittim ve bana distimik bozukluk_(depresyonun daha hafif ama kronik sekli) tehsisi konuldu.9 gun oldu ilaca basliyali.etkisini 2 haftadan sonra gorecegimi soyledi doktor ama ben yillardir ilk defa bu birkac gunde doyma duyusu nedir anladim arkadaslar,acikma duyusunu bile bilincli bir sekilde algilayar oldum,esimle ,oglumla sofraya oturmayi basardim.ama sunu belirteyim,yazzzin cok siki spor yaparken de biliyorsunuz ki harika diyet yapiyordum,okudum ki spor depresyona birebrmis,o yuzden ben yazin hem mutluydum,hem pms olmuyordu(adet oncesi sendrom,sinirlilik)hem de yemek yemeye biliyordum,fakat ec hissediyordum.belki erken simdi bunu soylemek icin ama,INSAALLAH ilaclarin etkisini tam olarak gorurum,ama tok olma duyusuna hasretmisim ben megerse.doktora soyledigim sikayetlerden biri buydu:bir anda kendimi mutfakta bisey yerken buluyorum,ne yedigim ve niye yedigim hakta dusunmuyorum bile,sanki bir bosluk doldururcasina,ama ayni duygularla mutfaktan ayriliyorum ve bana kalan aldigim kaloriler oluyor,doktorum,o boslugun hastaligim oldugunu soyledi,sizi bu konuda bilgilendirmek istememin sebebi su ki boyle duygunuz varsa mutlaka uzmana bas vurun,ben 7,8 tildir bu haldeyim,hayatimin bir parcasi olmus megerse bu hastalik,o yuzden universitede basarili olamamisim,o yuzden her isimi yarim birakmisim,her seyin sebebi 1 tekmis.
(
14:ELHAMDULILLAH ki bulundu