Türk kızının merhaba sorusuna vereceği cevaplar nelerdir?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
+merhaba
-sen kimsin?

+ merhaba.
- ee?

+merhaba?
- o kim?

- merhaba
+ ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum

ve en önemlisi:
+merhaba
-merhaba

Onu anladım Luk.

İşaretlediğim yerde dedim. Niye ''en önemlisi'' denmiş?

Sus kizim bana cevap verme.

Merhaba diyen yok herhalde ironi yapilmis bence. Bende whatsup tan yazanlara merhaba demeden direk kimsin derim. Bu tavrimiz Turk erkeklerinin sapikligiyla dogru orantili.

Sus kizim bana cevap verme.

Merhaba diyen yok herhalde ironi yapilmis bence. Bende whatsup tan yazanlara merhaba demeden direk kimsin derim. Bu tavrimiz Turk erkeklerinin sapikligiyla dogru orantili.

Kazen gibi sen de bana üfler misin yoksa?

O zaman lobelia olur manolia.

Merhaba diyene merhaba derim. Türk kızıyım.

Bunları yazanlar da gerizekalılar, kendi milletlerini küçümsemek için ellerinden geleni yapıyorlar çünkü.

Manolia daha iyi olur sanki.

Tanimadigim insana merhaba demem. Once bir kendini tanitsin. Ortalik sapik dolu. Ne amacla ekledikleri belli.

Neyse... Ciktim ben ugrastirma beni.

Manolia daha iyi olur sanki.

Tanimadigim insana merhaba demem. Once bir kendini tanitsin. Ortalik sapik dolu. Ne amacla ekledikleri belli.

Neyse... Ciktim ben ugrastirma beni.

Ok. Bir daha ki sefer adım manolia.

Vallaha ben merhaba derim, baktım niyeti bozuk o zaman da güle güle derim.

C u later honey.

Aslında, örneğin yolda hiç öyle merhaba demez bazı tipler, direkt tanışabilir miyiz diyorlar.

Kestirmeden gidiyorlar.

Hatta üniversite zamanımda bir tinerci çocuk dikildi önüme, normal bir hayat sürse fiziken çok gösterişli birisiydi. ''Beni hatılıyor musun?'' deyip duruyor, ''hayır'' diyorum hala ''beni hatırlıyor musun?'' diyor. Sanırım o beni hatırlıyor. Hayal mi görüyordu artık nedir? Bir süre takip etti, sonra kaybettirdim izimi. Bu anım geldi aklıma şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…