Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

kizlar bu hafta basim kalabalik..firsatim oldugu zaman bakacagim..esim bu hafta evde..beni biraz idare edin..beni anlayacaginizi umuyorum canlarim..hepinizi öptümm..

Buyrun....

Eklentiler

• $Fotoğraf-0156.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoğraf-0157.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf-0158.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf-0159.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $Fotoğraf-0162.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 45
Sezen abla ben Malen,in arkadasi Demet hatirladinmi beni?
Tsk ederim gecen baktigin fal icin..Simdi bende üye oldum burada olacagim..

hosgeldin canimin ici..sefalar getirdinŞeniz

Hosbulduk ablacim senden cok bahsetti Malen bende dayanamadim geldim:)
Fal beni cok etkiledi neredeyse hepsi dogru..Ee artik bir zaman sonra falima bakarsin demi sekerim..Malen,de güzel bakiyor ama beni tanidigi icin bakmam sana diyor-:CüvCüv:

Hosgeldin Balim Canim..seviyorum senikaydirigubbakcemile5

Sevgili Neslsah falin gercekten cok ilginc

Iki kisi arasinda sürekli bir sorun yasaniyor ama bu sorunlar hep birinden dolayi kaynaklaniyor....E harfin cikmis,simin icindede olabilir bu E harfi sen bu kisinin tepesindesin,ya seni cok düsünen biri yada baglantin olan biri,Bu kisi birseylere adim atmaya calisiyor ama sürekli sorunlar yasiyor...

Bu aralar kafan kalabalik,bir adam ile sorunlar yasiyorsun,sanki adam sana takmis kafayi her konuda sürekli üstüne geliyor...sen degilsen aileden yada cevrenden biride olabilir bu kisi...

Bir gelin cikmis cok belirgin hemde ama gelinin arkasinda bu isin olmasina karsi cikan biri var,istemiyor..Gelin ise arada kalmis ama sonu temiz olacak..

Cok kalabalik bir ailenmi var bilemiyorum ama kimsenin yaptigi birbirine uymuyor ve bu belirsizlik senin canini SIKIYOR...

Uzun sacli esmermisin sen?
Saclarin hafif dalgali ve sirtinda,karsinda kalcali orta boylu toplu bir kadin var,sen bu kadin ile bir konusma yapacaksin ve kafani dayamissin onun gögsüne,bu kadin birseyini yitirmis sanki ve cok üzüntü cekmis..

3 Kardessiniz galiba ve bu kadinin etrafindasiniz egerki degil diyor isen sevgilin yada nisanlin var ise bu kadinin Esi yok yaninda ve bu 3 cocuk onun lafindan cikmiyor...

Ama sunuda diyeyim cok güzel zamanlar yasayacaksin,hersey biranda degisecek ve rahatlama var,bu aralar evet biraz yorun yasamissiniz ama gecici...
Bu ev olur bir mal olur bilemem ama ortada ve bu sizin elinize gececek catisi tamamlaniyor...

Birindende öyle nefret etmissinki yüzünü görmek istemiyorsun sirtini dönmüssün..
Ama o kisi ile ilgili haberleride duymak istiyorsun...

Benden bukadar senden cok aile icin cikmis falda,sen herkesi kafana sokmussun bence birazda kendine zaman ayir..

Özel mesaj olarakta atmışsın, ellerine ağzına saglık ilgin için teşekkür ederim.:) Sana cevap attım malen hanım a.s.vereliniortak

sezencim
malenimin baktığı faldan sora bide sana baktırmak için kapadım fincanımı.malenimin dediklerini bir bir bekliom zaten.
sende bakarmısın bitanem.ekliyorum resimleri

Sezencim ne diyecegimi sasirdim dogrusu, bu kadar cikar bi fal artik.. dun ve bugun hersey ustume geliyo gibi hissettim dedigin gibide gidip kurtulmak istiyorum . Annem o kadar uzerime geldiki artik sabrimi siniyor diye dusunmeye basladim ve bugun benimle konusmamasini rica ettim =)). Hayatimda ciddi degisiklikler yapmayi dusunuyorum ve bunun icinde basladim bile.. zamanin olursa bidaha bakmani rica edicem senden =).

Bide nedense butun bunlar olurken ben disardan kendimi izliyor gibi oluyorum ve duzelicegini hatta bazi sorunlarin hayatimdan tamamen cikacagina emin gozuyle bakiyorum. Artik bazi seyleri ciddiye almanin zamani geldi sanirim, fazla gevsek davranmanin neticesi bunlar cunku.

Son düzenleme:
Kizlar falllara gece bakicam oldumu.Sezen ablada yok esi tatilde oldugu icin giremiyor...Hepinize bakmaya calisicam..

malencim benimkine bakma canım.sezen abla yorumlasın.çünkü geçenki falıma sen bakmıştın bu sefer o baksın olurmu kuzum senin bi dediğin şeyi merakla bekliom zati:)sezen abla gelince bakar artık.sora bi fala iki kişi bakmaz diyip bakmıo:)
bide sorcak oluom hep güzel sanatlar yazıo hangi dalı malencim???

banada banada banadadelikafaduldendelikafadulden

Eklentiler

• $Goruntu(3647).jpg
    91 KB · Görüntüleme: 48
  • $Goruntu(3651).jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $Goruntu(3652).jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $Goruntu(3643).jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $Goruntu(3639).jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…