Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

şimdiden teşekkür etttm:1hug:

Eklentiler

• $Goruntu(3641).jpg
    $Goruntu(3641).jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $Goruntu(3642).jpg
    $Goruntu(3642).jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kızlaaarrr
Ben de geldim fincanımla birlikte....
Hanginiz bakarsa farketmez benim için
bakmanız bile mutlu olmam için yeterli.
Teşekkürler şimdideeeen....

ImageShack -

malencim benimkine bakma canım.sezen abla yorumlasın.çünkü geçenki falıma sen bakmıştın bu sefer o baksın olurmu kuzum senin bi dediğin şeyi merakla bekliom zati:)sezen abla gelince bakar artık.sora bi fala iki kişi bakmaz diyip bakmıo:)
bide sorcak oluom hep güzel sanatlar yazıo hangi dalı malencim???

Olur benim icin sorun degil zaten seninkine gecen baktigim icin ötekilerine bakacaktim bu gecezemuszemus
Grafik Desing,Grafik dizayn canim dalim-

ışteeeee malen geldiiiii

Malencim saygısızlık ettiğimi düşünmezsen eğer
benim falıma önce bakman mümkün mü???
Lütfeeeeeeeeen
noluuuuuuur
Şaka bi tarafa yarın işe gideceğim için erken kalkıyorum
Akşama kadar da nete girmem mümkün gözükmüyor
Nedense içimde bir merak var
Kaç gündür de sol gözüm seğirip duruyor
-Sağ gözüm sağlığıma sol gözüm varlığıma deyip dolanıyorum ortalarda-
O yüzden beni öne almam mümkünse mutlu olurum.
değilse inşallah başka zaman öğreniriz artık

Gelelim sana:)
Falin hem aydinlik cikmis hem biraz karisik....

Iki küs gördüm bunlar cok inatci tipler,biri tamam dese öteki hayir diyor,biri kabul etse öteki kabul etmiyor öyle tipler yani...

Karsinda bir cocuk var ve etrafin cok aydinlik cikmis.
Cok laf kalabaligi olmus,her laf sizin haneye dolusuyor birileri tarafindan ama duyma aldirma.Zaten senli bir durum söz konusu degil ama annenmi bilemiyorum o cok kafayi takiyor laflara ve annen yine birinin ayriligina cok icerlenmis..

Planlanan yollar var ve acik aydinlik.Sendede hasta biri cikmis zayif biri bu kimse ferah ama..

Cok kismetlisin ve zorda darda kalmiyorsun...
M harfi cikmis icinde basina olabilir ismin,bir konusma gececek ve sen cok sasiracaksin aldigin habere...

Uzakta kim varsa yakinda gelecek ve dolu dolu geliyor..

Esin esmer orta boylu hafif sakalli biri egerki bu senin esin ise oda cok kismetli bir adam ve adagi cikmis..

Bu adamin elinden yakin zamanda kocaman birsey gitmis,iflas olur,araba yada ev bilemiyorum tam..bir kayip var yani ortada...

Bu ara birseyden cok süphe edeceksin yada ediyorsun ama aydinlik.Sandigin gibi degil yani..

Hane icin okadar temiz okadar temiz cikmiski iyi muhafaza ediyorsun ama tepende bir yilan var ama hane icine giremiyor ancak serilmis bakiyor...

Bu aralar geceleri uyku arasinda aniden uyanmalar yasiyorsun bilinc altin cok dolu ondan kaynakli...

Haberlerin var ve dedigim gibi cok kismetlisin sen tek basina yapmayacagin sey yok bir okadarda güclü bir yapin var...
Bir hafta icinde bir kararin degisecek bunuda diyeyim...

Bukadar The End..kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlaaarrr
Ben de geldim fincanımla birlikte....
Hanginiz bakarsa farketmez benim için
bakmanız bile mutlu olmam için yeterli.
Teşekkürler şimdideeeen....

ImageShack -

Qwwww Cok sorunlusun be canim sen,uyumuyormusun dinlenmiyormusun hic sen,ne bu yorgunluk beyginlik ve agirlik senin üstünde?

Kafan dolu ama neyi düsündügünü birde sen bilsen,karma karisik cikmissin ve kalbin aciyor sanki,umut bagladigin neyse olmamis ve seni cok üzmüs bu sey..Dikkat et hasta olma....

Bu aralar icinde tuhaf bir heyecan var ha oldu ha olacak dedigin sey neyse gayet acik cikmis,aslinda sen kendini cok sansli say cünkü kalbin okadar temiz cikmiski gerisini bosver..

Tuttugun dallar hep kisilmis bir yerde bir hata var ama biraz kendinle konus bakalim neymis o hata....Ev icinde aslinda pekte tatsizlik yok aksine aydinlik ama karsindaki insan cok vurdum duymaz,hani ev yansa ne oluyor demeyen biri,senin bu adamla cok isin var ben diyeyim....
Bide bu kisinin kanindan olan bir genc adam cikmis,bu kisinin sorunlarida sizin hane icinde olacak,,

Sen kendi tarafindan biraz uzaksin sanki yakinda bir kalabalik cikmis...

Bir kadin ile agiz dalasiniz var ama okadar umursanacak birsey degil bu...
Bak bir sürü karinca cikmis bunlar bereket,eliniz buaralar darda sanki ve aydinliga cikacaksiniz....Senin bir sorunun daha var buda karsi taraflara tam olarak kendini ifade edememe,cok iyi niyetlisin ve hersey bu yüzden oluyor...Kusuru hep kendinde ariyorsun buda iyi degil..

Seninde ismin basinda yada icinde B harfi olan biriyle konusmaniz var,bir bayan bir erkek evinize gelecek,kadinin tavirlarina sinirleneceksin....

Yani merak etme kötü bisey yok sen kendini cok dinliyor ve oturup kuruyorsun ondan ani heyecan yapiyorsun....

ImageShack -

direkt albümün linkini koydum diğer türlü çok büyük çıkıyor.

Sira Sana geldi senin msj görmemisim oyüzden özür canim...

Bir kalp var daha tamamlanmamis ama temiz gözüküyor..
O kalbin altindada cok temiz güzel kocaman bir kus cikmis insallah bu kus yuvaniz olur..
Birine küsmüssün sen ve lafi gercekten seni cok kirmis,konusacaksin ama sen burnunun ucunda konusacaksin pek oralai olmayacaksin...

Bacagi kirilan yada incilip yatan biri var kimse cözemedim..

S harfin cikmis konusmaniz var,birseylere baslamak istiyorsun ama neresinden basliyayim diye plan yapiyorsun....Baslada neresi olursa lsun gec kalma bana kalirsa..

Bir göz yasi akmis ama tek birseye akmamis bu parca parca olmusBir yol var ama bana göre biraz zor canim suanda oluru yok..Beklemen lazim....

Cevrende istemedigin ve sürekli gördügün biri var takinti olmus her kimse bu kisiye dikkat et....Görüsmeler hareketlilikte var bu aralar..

Valla bakamiyorum fazla Szen abla yardim et beynim döndü:zemuszemus

Qwwww Cok sorunlusun be canim sen,uyumuyormusun dinlenmiyormusun hic sen,ne bu yorgunluk beyginlik ve agirlik senin üstünde?

Kafan dolu ama neyi düsündügünü birde sen bilsen,karma karisik cikmissin ve kalbin aciyor sanki,umut bagladigin neyse olmamis ve seni cok üzmüs bu sey..Dikkat et hasta olma....

Bu aralar icinde tuhaf bir heyecan var ha oldu ha olacak dedigin sey neyse gayet acik cikmis,aslinda sen kendini cok sansli say cünkü kalbin okadar temiz cikmiski gerisini bosver..

Tuttugun dallar hep kisilmis bir yerde bir hata var ama biraz kendinle konus bakalim neymis o hata....Ev icinde aslinda pekte tatsizlik yok aksine aydinlik ama karsindaki insan cok vurdum duymaz,hani ev yansa ne oluyor demeyen biri,senin bu adamla cok isin var ben diyeyim....
Bide bu kisinin kanindan olan bir genc adam cikmis,bu kisinin sorunlarida sizin hane icinde olacak,,

Sen kendi tarafindan biraz uzaksin sanki yakinda bir kalabalik cikmis...

Bir kadin ile agiz dalasiniz var ama okadar umursanacak birsey degil bu...
Bak bir sürü karinca cikmis bunlar bereket,eliniz buaralar darda sanki ve aydinliga cikacaksiniz....Senin bir sorunun daha var buda karsi taraflara tam olarak kendini ifade edememe,cok iyi niyetlisin ve hersey bu yüzden oluyor...Kusuru hep kendinde ariyorsun buda iyi degil..

Seninde ismin basinda yada icinde B harfi olan biriyle konusmaniz var,bir bayan bir erkek evinize gelecek,kadinin tavirlarina sinirleneceksin....

Yani merak etme kötü bisey yok sen kendini cok dinliyor ve oturup kuruyorsun ondan ani heyecan yapiyorsun....

Canım ağzııııınaaa sağlık
gözlerine sağlık yazan ellerine sağlık
herşeyden önce gönlüne sağlık....

Herşeyi aynı anda düşünürsem böyle oluuuur:)
napayım mizacım böyle çok tezcanlıyım herşey hemen olsun istiyorum
Eh herşeye aynı anda yetişmeye çalışırsan da böyle oluyooo laelaelaelaelae laelaelaelaelae
o umursamaz benim koçişim ve ben onu çok seviyorum
bu halime de böyle koca giderdi en iyi :dance:
Rabbim dağına göre kar veriyo işte...
bile bile aldım sorma...:roflol:
O B harfli kişide eşim çenem durmazki zaten Şeniz
Kanındakide iş ortağıdır kesin...
Haklısın elimiz biraz darda ama şükür, bunu bulamayanda var
Rızık Allah'tan, bu kadar veriyorsa şükretmek lazım
İnşallah genişler canım
Eh, fazla para göz çıkartmaz hani sengözlerimebaksanab
kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş, iyi niyetliyimdir
Altta kötülük aramam bu yüzden de Rabbim hep yanımdadır
Hiç üzüntümü yerde bırakmamıştır.
zararını çektiysemde iyi niyetli olmanın kazancını da gördüm :nazar:
kalabalıkta bayram kalabalığıdır,
Kayınvalidemlerin yanına gidicez bayrama
ben korkarım kaynanamdan canım
kötülüğünden değil, güçlü kadındır yani ondan çekinirim.
Aman aman laf dalaşı olmasın

Bu arada bebek yok mu? mafoldumben :ecrin_bebek:

Tekrar tekrar teşekkür ederim

ama çok keyifli değil mi hiç tanımadığın insanları aydınlatmak hihoyyyt
Yani ben alırdım bu keyfi....
Tabi kafam yerindeyse
Bakamayınca bi de üzülürdüm.
Kimi fallar nedense ağır oluyor

kurban olayim...kizlarrrr SIKISTIRMAYIN maleni...ancak cuma günü dönerim size...firsatini buldugum an girip bakacagim..ama dar zamanda olmuyor kizlarr..sabir biraz daha..:eek:

ama çok keyifli değil mi hiç tanımadığın insanları aydınlatmak hihoyyyt
Yani ben alırdım bu keyfi....
Tabi kafam yerindeyse
Bakamayınca bi de üzülürdüm.
Kimi fallar nedense ağır oluyor

Bebek aslinda diyecektim ama üzmek istemedim seni..Biraz tedavi var ama hayirlisi ile bir kiz cocugun olacak buda icime dogan sey..Düsük olmus sanirim bir tane ama merak etme tez zamanda hersey yoluna girecek..

Sezen ablam valla fallar sirada bekliyor bu garilarda cok sabirsiz ya:)
Bir tane kaldi oda Pinar galiba onada gece bakayimda ciksin aradan kalabaliklasmasin..

Bebek aslinda diyecektim ama üzmek istemedim seni..Biraz tedavi var ama hayirlisi ile bir kiz cocugun olacak buda icime dogan sey..Düsük olmus sanirim bir tane ama merak etme tez zamanda hersey yoluna girecek..

Sezen ablam valla fallar sirada bekliyor bu garilarda cok sabirsiz ya:)
Bir tane kaldi oda Pinar galiba onada gece bakayimda ciksin aradan kalabaliklasmasin..

Teşekkür ederim canım
Tekrar ağzına sağlıııık

Çok sancılı adet olmam dışında bi sorun yok
Ne bende ne de eşimde...
ama olmadı 9 aydır :gitme:
bekliyoz yollarını...
bi olsun adını NAZLIm koyucam zatiiii :emir_bebek: :emir_bebek:
Artık rabbimden hayırlısı...
Olsunda...
Düşüğüde bilmiyom canım
Her ay o kadar sancılı olurumki kızlığımdan beriiii
Kalan yok da düşeni de bilmiyom artık
İnşallah bi arda sezen Ablaya baktırırım.
En az bi hafta sonra görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan

kurban oldugum ALLAH, isteyen herkese bebek versin..:Saruboceq::sinifsinif:

AMİİİİİİİN canım benim AMİİİİİİİN :Saruboceq:
Cümle Ümmet-iMuhammed2den isteyen çabalayan herkese, içinde bana da versin Yüce Rabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

X