ben direk gördügümü yaziyorum:ecrin_bebek:
Gute Morgen meine schatz wie gehts dir?
Ich bin krank abla ya:sinifsinif:...Fallara elimden geldigince baktim hafta sonu ama ablam sunu belirtelim,bakilan fallarin üstünden bir hafta gecmeden tekrar baktirmasin sevgili bayanlarimiz...Cünkü hep ayni seyler cikiyor..
mir gehts gut, mein schatz..gute besserung meine süsse..evet cnm aynen katiliyorum en az bir hafta gecmesi lazim..birde tekrar yazayim lütfen baskalari adina fal baktiranlar evlimi bekarmi belirtsinler..bu arada neyin var cnmm..hayirdir..önemli birsey degildir umarimm:teselli:
Enfeksion var ya abla üsütmüsüm basim agriyor.okula falanda gidemem valla bugün..
Sicak sicak icecekler iciyorum geceden beri..gecer pek önemli bisey degil.
şimdiden teşekkür ederim...
süper bi konu olmuş bu ya:))hepinizim ağzına sağlık..
bende fal baktırmak istiormD
ozamn yarın sabah kahvesini içip akşam fotoları yüklerim:sm_cool:
bende isterim bende :) çektim resimleri akşam eklicem tamam :)
Ne güsel bakmayıda seviyosunuz sanırım, genelde bakanlar hep mırın kırın ederler.yalvar yakar bakarlar ya.
mirin kirin ettikten sonra fala bakmanin bir anlami kalmaz cnmm..zamanimiz ve vaktimiz oldugu sürece kimseyi geri cevirmeyiz..ama sabirli olacaksinizyerimsenibenopuyorumnanaktan
umarım bakarsın ...şimdiden teşekkür ederim.
evet baktı ama ben aynı olmayacağını düşünüyorum şuanda.çünkü değişen bırtakım seyler oldu.ve ben ılerısınde ne olabılecegını merak etmeye başladım.buyuzden özellikle iş ve aşkla ılgılı bırseyler görebılırsen soylersen sevınırm...