Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

kizlar sizden bir ricam var..baskalari adina baktirdiginiz fallarda evlimi bekarmi:???bunu lütfen bildiriniz..:hulya:

ben direk gördügümü yaziyorum:ecrin_bebek:

Gute Morgen meine schatz wie gehts dir?
Ich bin krank abla ya:sinifsinif:...Fallara elimden geldigince baktim hafta sonu ama ablam sunu belirtelim,bakilan fallarin üstünden bir hafta gecmeden tekrar baktirmasin sevgili bayanlarimiz...Cünkü hep ayni seyler cikiyor..

Gute Morgen meine schatz wie gehts dir?
Ich bin krank abla ya:sinifsinif:...Fallara elimden geldigince baktim hafta sonu ama ablam sunu belirtelim,bakilan fallarin üstünden bir hafta gecmeden tekrar baktirmasin sevgili bayanlarimiz...Cünkü hep ayni seyler cikiyor..

mir gehts gut, mein schatz..gute besserung meine süsse..evet cnm aynen katiliyorum en az bir hafta gecmesi lazim..birde tekrar yazayim lütfen baskalari adina fal baktiranlar evlimi bekarmi belirtsinler..bu arada neyin var cnmm..hayirdir..önemli birsey degildir umarimm:teselli::nazar:

mir gehts gut, mein schatz..gute besserung meine süsse..evet cnm aynen katiliyorum en az bir hafta gecmesi lazim..birde tekrar yazayim lütfen baskalari adina fal baktiranlar evlimi bekarmi belirtsinler..bu arada neyin var cnmm..hayirdir..önemli birsey degildir umarimm:teselli::nazar:

Enfeksion var ya abla üsütmüsüm basim agriyor.okula falanda gidemem valla bugün..
Sicak sicak icecekler iciyorum geceden beri..gecer pek önemli bisey degil.

Enfeksion var ya abla üsütmüsüm basim agriyor.okula falanda gidemem valla bugün..
Sicak sicak icecekler iciyorum geceden beri..gecer pek önemli bisey degil.

kendine dikkat gülüm,havalarda cok kötü,bizim burada cok soguk..gözünü seveyim ADANANINopuyorumnanaktan

süper bi konu olmuş bu ya:))hepinizim ağzına sağlık..
bende fal baktırmak istiorm:KK70:D

Ne güsel bakmayıda seviyosunuz sanırım, genelde bakanlar hep mırın kırın ederler.yalvar yakar bakarlar ya.

Ne güsel bakmayıda seviyosunuz sanırım, genelde bakanlar hep mırın kırın ederler.yalvar yakar bakarlar ya.

mirin kirin ettikten sonra fala bakmanin bir anlami kalmaz cnmm..zamanimiz ve vaktimiz oldugu sürece kimseyi geri cevirmeyiz..ama sabirli olacaksinizyerimsenibenopuyorumnanaktan

sezencım malenın başı çok ağrıdığı için o akşam yarım bakabıldı aslında çok fazla bırsey soylemedı dıye senınde bır bakmanı ıstıyorum senın ıcın uygun olursa tabı ben resımlerı eklıyorum.umarım bakarsın.yorumların benım ıcın gercekten önemli.ama bakmam dersende canın sağolsun.olmazsa tam olarak baksın dıye bır falcıya falan gıtmeyı düşünüyorum buyuzden bakarsan sevınırım.

(mesajı parçalı olarak yollayacağım kapasite tek mesajda izin vermiyor )

Eklentiler

• $SDC10648.jpg
    $SDC10648.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $SDC10649.jpg
    $SDC10649.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $SDC10658.jpg
    $SDC10658.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $SDC10661.jpg
    $SDC10661.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $SDC10664.jpg
    $SDC10664.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 48
.....

Eklentiler

• $SDC10665.jpg
    $SDC10665.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $SDC10666.jpg
    $SDC10666.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $SDC10668.jpg
    $SDC10668.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 45
  • $SDC10669.jpg
    $SDC10669.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $SDC10709.jpg
    $SDC10709.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 42
umarım bakarsın ...şimdiden teşekkür ederim.
evet baktı ama ben aynı olmayacağını düşünüyorum şuanda.çünkü değişen bırtakım seyler oldu.ve ben ılerısınde ne olabılecegını merak etmeye başladım.buyuzden özellikle iş ve aşkla ılgılı bırseyler görebılırsen soylersen sevınırm...

Eklentiler

• $SDC10727.jpg
    $SDC10727.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 36
  • $SDC10730.jpg
    $SDC10730.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 33
umarım bakarsın ...şimdiden teşekkür ederim.
evet baktı ama ben aynı olmayacağını düşünüyorum şuanda.çünkü değişen bırtakım seyler oldu.ve ben ılerısınde ne olabılecegını merak etmeye başladım.buyuzden özellikle iş ve aşkla ılgılı bırseyler görebılırsen soylersen sevınırm...

cnm tabiki bakarim..ama biraz sabir edersen iyi olur..esim 1 hafta evde.ama mutlaka bakarim bir firsatini yakalarsam..endise etme sen ok..tatlimopuyorumnanaktan

X