Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

selam saolll ay iyki varsınız buurda yaaa.s.ŞenizŞenizŞeniz

banada bakan olur mu acaba?tesekkurler..

Canim baktim ve yazayim gördüklerimi.

Bu aralar korku telas ani tepkiler hersey mevcut sende.
Öyle sacma seyler doldurmussunki icini neredeyse patlayacaksin ve bu durumun okadar dikkat cekiyorki bir kadin karsinda duruyor ve onunla uzunca konusacaksin...
Icinde bulundugun durum yüzünden hersey birbirine karismis ve bunun sebebi bir erkek,ona güvenmiyorsun güvenini kaybetmissin..Ama bu aralar karsilikli bir konusman olacak temiz bir konusma ve yaptigin SIKINTILAR kuruntularin hepsi gececek..

Evinizde ev halki olmayan bir kisi görüyorum sanki misafir ama sizde kaliyor,
yada sizde kalmak icin gelecek biri var,kendi tarafi ile sorun yasamis bu kisi kimse.
Sen birine cok baglisin ama sanki onun sirti dönük yada küslügünüz var bilemem,cok üstüne varma nekadar üstüne gidersen okadar kaybeden sen olursun...

Bacak kisminda bir iz var senin öyle gördüm,bu aralar aci hissedebilirsin orda,egerki sen degilsen ev icinde bir bayan bacak kisminda bir agri cekecek gecici..Ev toplanmis ev degisimimi var?
Yada yeni esyami onuda cikaramadim,Meraki cok olan bir cevredesiniz...
Sen ileride bulundugun yerde daha uzak bir mesafede olacaksin yollar var..Ama aklini topla sonra karar ver yapacaklarina.
Canim benden bukadar,basim agriyor ancak bukadar bacabildin...

SELAM
Sen nasil desem cok hayal dünyasinda yasayan birisin,ufak seylerden cabuk mutlu olan ama hemen SIKILAN bikan bir yapin var....Biri var ona öyle baglisinki her dedigini yapar duruma gelmissin ve sonra düsünüyorsun niye yapiyorumki..
Simdilik yüzük falan yok ama cok güzel bir aydinligin cikmis,bir kadin ile agiz dalasin var ama aldirma,birinin gözü sürekli sende ve negatif bir eletirik var bu kiside..Örnek birsey giyersin sana cok yakisir ama o ay hic olmamis söyle olsaydi keske deyip senin hevesini kiriyor..

Bu kisiye aldirma,senin enerjin cok iyi etrafinda sevilen birisin,dileklerine gelince aklin 2 dilekte ve bu dilekler arasinda kararsizsin...Zamani var diyorum,yakin bir zamanda bir yol yapacaksin..Herkesten gizledigin birsey var sanki üzerine kapanmissin sakliyorsun,buda seni cok rahatsiz etmis...Dualar cikmis cok dua okuyan birisin ama bu aralar bir kagit yapimi gibi biseyler yapmak isteyebilirsin sana tavsiyem deneme ters teper..
2 ERKEK var seni cok düsünen,bunlar sevgili bakimindan olur,kardesin olur,baban olur bilemiyorum ama sevgileri oldukca büyük...Cok heyecanli sabirsiz birisin ve bu yüzden islerin olacaksada olmuyor,sabretmeyi bilmen gerekli.....Bekledigin sey neyse bu günlerde yine sabirla bekle gelecek...

Kusura bakmayin ya basim agriyor ondan kestirme bakiyorum..mafoldumben

canım ben falımda bı e ve bı a harfı gördüm öncelikle başın agrıyormuş geçmiş olsun.bıde onların ne anlama geldıgını söyleyebılırmısın?
bir kagit yapimi gibi biseyler yapmak isteyebilirsin sana tavsiyem deneme ters teper..

bu ne demek kağıt yapımından kastın ne anlayamadım da ben..

bıde bu ''birinin gözü sürekli sende ve negatif bir eletirik var bu kiside '' dedğin kişi erkek mı bayanmı görebiliyormusun ona göre yorum yapacağım da canım.

çok soru sordum galıba ama aklıma takıldı bu sorular.çok tesekkur ederım yorumun ıcın.

A e harfi sana göre harf bana göre kagit anlamina geliyor canim yani dualar büyü muska gibi biseyler düsünebilirsin bu e ve a harfleri icin... yada ev icinde düsünen biri vardir,bende yapilmasi uygun degil ter teper tutmaz diyorum...Yada senin üzerinde var ise yazilari dagilmis olabilir onu yakip suya atin derim...Yada sana hadi gel sunu deniyelimde diyebilrler uzak dur diyorum

O biri dedigin tam olarak cinsiyetini göremedim ama normal boylu,hafif toplu yani sisman degil,sana negativ eletirik veriyor,renkli gözlüde olabilir bu kisi..sana agirlik veriyor..

canım bunu sormamın sebebı bu aralar bana büyü yada muska yapıldıgından şüphe etmeye başladım aslında bundan dolayı sürekli dua okuyorum ve sanırım falımda da yorumladıgın sekılde çıkmış zaten.
diğer kişiyide ben kendı kafamda buldum.tarıfın ıle cok tesekkur ederım yorumların ıcın.sağol...

Merhaba kızlaaar
Ben de çok severim kahveyi içmeyi
Fal baktırmayı
Bir aralar bakardım kendim hariç ve tutardı ama uzun zamandır bakamıyorum
Bende bi kahve içip koysam bakar mısınız bana da?

Malen bu seferde sen bakarmisin falima canim, biraz farklilik olsun bari =))

neyse halim ciksin falim

keryneia ......Senin Falin..

Canim sen merakla birseylerin olmasini bekliyorsun ve nasil desem sabah aksam aklinda o var....Bu aralar bir haber alacaksin yada almissin ama istedigim sey bu degildi diyorsun seni tatmin etmiyor..Bide cok dikkatimi cekti,birine okadar baglanmissinki nasil desem icine sokacak kadar seviyorsun,benimsemissin ama sonunda üzülme cünkü o baglandigin neyse arkadasin olur,sevgilin olun bilemem ama iki yüzlü ikili oynuyor...

Cok salmissin kendini biraz toparlan,orta boylu balik etli bir kadin ile görüsmen konusman var,cok anac bir yapisi var bu kimse..

Bebek gördüm bastan korkutacak ama sonunda mutlu edecek.
2 yolun var birine gidiyorsun ikincisini ertelemissin yada erteleyeceksin..
Evde senden haric biri daha var ve ikiniz cok kismetlisiniz baliginiz cikmis.
Gögüs kismina yakin biryerde sürekli bir agri sizi var ya senin yada evden yine bir kadinin ama korkacak bisey yok..
1 yere para cikmis,bulundugun yerden uzaklasmayi düsünüyorsun..
Dedigim gibi sevgilin var ise ona pek umut baglama,
Benden bukadar canimm
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=64393

Tatlim bebegi anlamadim benim olmuyacak heralde ben henuz bekarim cunku :S

Sevgilim yok ama eski sevgili mevzusu vardi, gerci cok sacma bisey oldugunu bende biliyorum ama uzun bi sure sonra karsima cikti ve ister istemez, neler yapiyor nasil gidiyor hayati merak ediyor insan , zaten sozlenmis olmus bitmis bisey. Benimkisi tamamen, o mutlu olmus ben henuz o mutlulugu bulamamisim kiskancligi =))).. Kendimi saldigim dogru, nazarmi var bilemiyorum bisey basardigimda yada onemli guzel bi degisim yasadigimda uzerimde fena halde bi agirlik oluyo, bisey yapamayacak hale geliyorum .. Annemde kalp ritim bozuklugu var, ama dedigin gibi onemli biseyi yok, sadece devamli testlere gidiyo, onun disinda cok nadir carpintisi oluyor, ama genel olarak pek bi problem cekmiyor.
Sevgilim yokta iste o eski sevgili mevzusu =))).. Bide kismet bakimindan cok bol ama iste benim istedigim gibi birisi bi turlu cikmiyor , onu birak devamli yasli yasli kisiler cikiyor karsima :S delirmek uzereyim.. neden boyle oluyor anlamis degilim dogrusu.

Son düzenleme:
bu sabah her ne hikmetse hep kötü cikti fallar:sinifsinif:Çok üzgünüm çoook

sezen bende sana baktırmak ıstıyorum.eğer senın ıcın uygun olursa akşam resım eklesem yarın sabah bakabılırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…