Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

Kızlarr benimde falıma bakar mısınızz?? dertliyim anacım:gitme::gitme:

Eklentiler

• $Goruntu(078).jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $Goruntu(079).jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $Goruntu(080).jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $Goruntu(081).jpg
    97 KB · Görüntüleme: 46
  • $Goruntu(082).jpg
    93 KB · Görüntüleme: 43
Bayramdan sonra bir deneyeyim dedim.Hastaydım bir süredir çok şükür iyileştim şimdi...
Sezencim yada malencim hanginiz müsait olursanız bir ara bakarsanız sevinirim.Öptüm ikinizide .........

Eklentiler

• $IMG0092A.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG0093A.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG0094A.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG0096A.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG0103A.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 36
Ablalarım bu da diğer bi arkadaşımın bu arkadaşım bekar ne zaman isterseniz bakarsınızopuyorumnanaktan

kızlar yorumlarsanız çok sevinirm.çok teşekkür ederim canlarım benimmm

cnm merhaba biraz gec oldu ama kusura bakmayacagini biliyorum..opuyorumnanaktan cnm benim aile icinde biriyle cok kötü bir sekilde darilmissin..yüzyüze bakmak bile istemiyorsun..arkanda 2 kisi duruyor senden yana,teselli ediyorlar sanki..sen nisanlindan ayrilmistin dimi cnm??ama baglarin kopmamis,yada yeni biri var..2 yolun var önleri acik..gözün cok yasli be gülüm..yeter artik aglama..üzülme yarinlar cok aydinlik senin icin..cok nazar var,ev icindede sendede..bu ayrildigin nisanlinin ailesiyle neler yasadin sen,hala aklinda..ama bir baglantin var bunlarla senin,bana sorarsan uzak dur,tabiki becerebilirsen..cünkü kopamamissin..temiz bir para var..bide ilerde evlenecegin insanin maddi durumu cok iyi olacak..su an cok karmasik durumdasin,aklini basina al bence..normal yasantina dön..evdekileride üzme..onlar senden cok üzülüyor cünkü..dileginde gerceklesecek..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sezen ablacığım.ağzına sağlık.dediklerin hep doğru.
aklıma başıma ah bi alabilsem herşey güzel olcakta.bağlar kopmadı dediğin gibi.
bakalım neler olcak.beklim biraz daha.çok saol

sezen ablacığım.ağzına sağlık.dediklerin hep doğru.
aklıma başıma ah bi alabilsem herşey güzel olcakta.bağlar kopmadı dediğin gibi.
bakalım neler olcak.beklim biraz daha.çok saol

birsey degil canimin iciiii...opuyorumnanaktan

kızlar bende kendine bakamayanlardanım banada bakar sanız bende bakarım ama özelde yazın bak diye yoksa takibi zor olur ok....bakan olursa baktım diye haber veririse memnun olurum........

Kizlar kendi konumun icine attim fotolari yorumunuzu bekliyorum lutfennnn umarim rahatsiz etmis olmuyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…