Qwwww Cok sorunlusun be canim sen,uyumuyormusun dinlenmiyormusun hic sen,ne bu yorgunluk beyginlik ve agirlik senin üstünde?
Kafan dolu ama neyi düsündügünü birde sen bilsen,karma karisik cikmissin ve kalbin aciyor sanki,umut bagladigin neyse olmamis ve seni cok üzmüs bu sey..Dikkat et hasta olma....
Bu aralar icinde tuhaf bir heyecan var ha oldu ha olacak dedigin sey neyse gayet acik cikmis,aslinda sen kendini cok sansli say cünkü kalbin okadar temiz cikmiski gerisini bosver..
Tuttugun dallar hep kisilmis bir yerde bir hata var ama biraz kendinle konus bakalim neymis o hata....Ev icinde aslinda pekte tatsizlik yok aksine aydinlik ama karsindaki insan cok vurdum duymaz,hani ev yansa ne oluyor demeyen biri,senin bu adamla cok isin var ben diyeyim....
Bide bu kisinin kanindan olan bir genc adam cikmis,bu kisinin sorunlarida sizin hane icinde olacak,,
Sen kendi tarafindan biraz uzaksin sanki yakinda bir kalabalik cikmis...
Bir kadin ile agiz dalasiniz var ama okadar umursanacak birsey degil bu...
Bak bir sürü karinca cikmis bunlar bereket,eliniz buaralar darda sanki ve aydinliga cikacaksiniz....Senin bir sorunun daha var buda karsi taraflara tam olarak kendini ifade edememe,cok iyi niyetlisin ve hersey bu yüzden oluyor...Kusuru hep kendinde ariyorsun buda iyi degil..
Seninde ismin basinda yada icinde B harfi olan biriyle konusmaniz var,bir bayan bir erkek evinize gelecek,kadinin tavirlarina sinirleneceksin....
Yani merak etme kötü bisey yok sen kendini cok dinliyor ve oturup kuruyorsun ondan ani heyecan yapiyorsun....
Canım ağzııııınaaa sağlık
gözlerine sağlık yazan ellerine sağlık
herşeyden önce gönlüne sağlık....
Herşeyi aynı anda düşünürsem böyle oluuuur:)
napayım mizacım böyle çok tezcanlıyım herşey hemen olsun istiyorum
Eh herşeye aynı anda yetişmeye çalışırsan da böyle oluyooo laelaelaelaelae laelaelaelaelae
o umursamaz benim koçişim ve ben onu çok seviyorum
bu halime de böyle koca giderdi en iyi :dance:
Rabbim dağına göre kar veriyo işte...
bile bile aldım sorma...:roflol:
O B harfli kişide eşim çenem durmazki zaten Şeniz
Kanındakide iş ortağıdır kesin...
Haklısın elimiz biraz darda ama şükür, bunu bulamayanda var
Rızık Allah'tan, bu kadar veriyorsa şükretmek lazım
İnşallah genişler canım
Eh, fazla para göz çıkartmaz hani sengözlerimebaksanab
kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş, iyi niyetliyimdir
Altta kötülük aramam bu yüzden de Rabbim hep yanımdadır
Hiç üzüntümü yerde bırakmamıştır.
zararını çektiysemde iyi niyetli olmanın kazancını da gördüm
kalabalıkta bayram kalabalığıdır,
Kayınvalidemlerin yanına gidicez bayrama
ben korkarım kaynanamdan canım
kötülüğünden değil, güçlü kadındır yani ondan çekinirim.
Aman aman laf dalaşı olmasın
Bu arada bebek yok mu? mafoldumben :ecrin_bebek:
Tekrar tekrar teşekkür ederim