Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

sezen canım senı sıkıştırmıyorum ama yarını sabırsızlıkla beklıyorum.

banada banada banadadelikafaduldendelikafadulden

Sevgili Pinar

Akliniz hem karisik hemde aydinlik cikmis,2 kisi arasinda kalmissiniz sanki.
Yasaminda planlanladigin hiç bir şeyin planladigin zamanda gerceklesmemesi canini SIKIOYOR: Belki baskalari yüzünden belki de kendi yetersizliklerini ve sinirini kabul etmekte zorlandigin için sizi sabirli olmaya zorlayan bir sürecin icinde bulunuyorsun.

Bana kalirsa hic birseyi zorlama ve akisina birak..Bu konuda cok sabirsizsin.

İlişkide oldugun insanların seninle alakalı farkli ve aciklamadiklari düşünce ve duygulara sahip olabileceklerini görerek, büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsin..
Hani nasil desem bir insan sana karsi serttir ama senin hakkinda cok iyi düsünür yada tersi cok iyi gibi görünür ama kötü düsünür..
kumraldan esmere dogru, koyu renk gözlü biri var cok kendine güvenen biri sanki bu kisiden güc alacaksin..

Sen hane ici ile pek alakali biri degilsin.
Daha cok disa dönük bir yasam icindesin,kirilgansin hemen parlarsin ama sonrada pismanlik duyarsinki bunu önümüzdeki günlerde yasamissin...Ve cok Lider bir yapin var herseyi yönetmeyi seviyorsun ama bazende cok bunaliyorsun...

Ferah bir sürece gireceksin maddi olarak suan bir tek sen degil aileden bir cok kisi birseyin ödemesi ile kafa yoruyorlar...Her firsatta dile getirdigin birsey var ve bu insanlari artik cok rahatsiz ediyor diyeyim ben,cok israrcisin,giderse gitsin diyemiyorsun yada biterse bitsin amaannn diyemiyorsun...Illa kavga ediceksin gürültü kiyamet kopacak ondan sonra rahat edeceksin..

Insanlarin bakislarina cok dikkat et ve kendini koru,fiziksel olarak kendine cok cekiyorsun bir takim insanlari ama iyi görünmüyor benden demesin...

Iliskin hakkinda bir yorum yapamiyorum cünkü kafa karisik iki kisi arasinda kalmissin.
Iki kisi derken ikiside sevgili anlaminda degil.misal biri sevdigin kisidir ötekide bu iliskinin olmasini istemeyen yakin cevrenden kisilerdir..

Sana sonra daha tedayli bakarim canim olurmu?

benimde falıma bakar mısınız ? :)

Eklentiler

• $dsc05975wd.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $dsc05976l.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $dsc05978.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $dsc05977.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $dsc05980.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 54
devamı :)

Eklentiler

• $dsc05981.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $dsc05982ec.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 47
malencım sımdıden agzına saglık dıyorum yorumlarını merakla beklıyorum

Eklentiler

• $Görüntü001.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $Görüntü003.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 55
  • $Görüntü012.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $Görüntü024.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 43
devamı da bunlar net mı bılemıyorum ama cektım

Eklentiler

• $Görüntü040.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $Görüntü047.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $Görüntü048.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 56
yaa ana sen anayfada sohbet yani chat bölümü vardı ne oldu bilen var mı

Sana bahsettigim resimler..Ama bak bu benim ilk göz agrim ilk yaptigim resim..:):)

ılk kez yapılan tabı bır baska olur ılkı bıle guzel anlamlı bı tablo bence daha neler yaptın kımbılır evıne de asıyorsun degılmı cok hos olur kendı tablonların

ılk kez yapılan tabı bır baska olur ılkı bıle guzel anlamlı bı tablo bence daha neler yaptın kımbılır evıne de asıyorsun degılmı cok hos olur kendı tablonların

Suan ev tablo kayniyor ve benim bölümüm yagli boya degil,grafik dizayn ve desing..
Ama birkere yapayim dedim basladim ve normal firca kullanmiyorum pek,bildigin Dis fircasi ile yapiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…