- 28 Eylül 2019
- 40
- 102
- 3
- 32
- Konu Sahibi tezgahtarnebahat
-
Hanfendi burada aciz bir durumda yardım çığlığı atarken, kendinizce komiklikler yapmaya çalışmanız ne kadar etik?Bizim Ahmetlerdeki Ahmet sen oluyorsun galiba..? Kendi ayağınla karıştırmış olmayasın
Yardım çığlığı mı?Hanfendi burada aciz bir durumda yardım çığlığı atarken, kendinizce komiklikler yapmaya çalışmanız ne kadar etik?
Gece gece,diş fırçası ve çamaşır suyu ile mutfak fayanslarının beyaz derzlerini temizlemeye çalışan annemin bu konuya neden dahil olduğunu anlamadım fakat yine de teşekkür ederim nadide yorumunuz için.Oğlum isin yok mu la senin? Sende var bi i....lik heralde kadinlarin arasinda gezinip duruyosun kucukken anan hamamda cok gezdirdi sanirim seni
Bu saatte mutfak derzlerini dis fircasi ile temizleyen bi kadindan normal bi erkek evlat cikmaz zatenGece gece,diş fırçası ve çamaşır suyu ile mutfak fayanslarının beyaz derzlerini temizlemeye çalışan annemin bu konuya neden dahil olduğunu anlamadım fakat yine de teşekkür ederim nadide yorumunuz için.
Lütfen biraz sakin olur musunuz? Bi melisa çayı falan iyi gelebilir, ya da önce kırmızı bindallıya sonra beyaz gelinliğe mi ihtiyacınız var?Mune şu gereksizi ait olduğu yere şutlar mısın, iki gram aklını buralarda harcıyo yazık
Erkek olduğumu nasıl anladın,anlatsana biraz.Bu saatte mutfak derzlerini dis fircasi ile temizleyen bi kadindan normal bi erkek evlat cikmaz zaten
O hatun evli yanlis yerden yuruyon aslanim bu gidisle sana da beyaz kefen iyi gelicekLütfen biraz sakin olur musunuz? Bi melisa çayı falan iyi gelebilir, ya da önce kırmızı bindallıya sonra beyaz gelinliğe mi ihtiyacınız var?
2 ihtimal var yaa liseli ergensiniz yada unv.de arkadas ortaminiz yok sıkıldınız buraya sardiniz diger ihtimalse bangir bangir erkeksinizErkek olduğumu nasıl anladın,anlatsana biraz.
Ne kadar misafirperversiniz fakat nedense aslanım derken kolunu omzuma atmış devremle sohbet ediyormuş gibi hissettim. Dilerseniz sizi de buraya alabiliriz. Dikim kesim işlerine pek hakim değilim ama var örnekleri.O hatun evli yanlis yerden yuruyon aslanim bu gidisle sana da beyaz kefen iyi geliceko degilde erkek milleti kadinsal muhabbetlerden pek hoslanmazz bak diyorum sana sende var bi i..nelik bi baktir hormonlara kestir gel kapi acik sana
Senin gibi zekasızın verdiği tavsiye de bel altı olurdu zaten çalışan başka bi tarafın olduğunu da zannetmiyorum. Yok türk kadınına bk atmalar yok burdakilerin kültürüne, ülke yararına kadınlarından, üyeler yararına da siteden uzak durabilirsin mesela elindeki peçeteyle beraber seni def edebilirmiyiz artıkLütfen biraz sakin olur musunuz? Bi melisa çayı falan iyi gelebilir, ya da önce kırmızı bindallıya sonra beyaz gelinliğe mi ihtiyacınız var?
peki neden hiç eşinden sıkılmış 32 yaşında evli bir adam ihtimalini mümkün görmüyorsunuz.2 ihtimal var yaa liseli ergensiniz yada unv.de arkadas ortaminiz yok sıkıldınız buraya sardiniz diger ihtimalse bangir bangir erkeksiniz
elimde sigaram vardı yahu. peçete faslını kaçırdın.Senin gibi zekasızın verdiği tavsiye de bel altı olurdu zaten çalışan başka bi tarafın olduğunu da zannetmiyorum. Yok türk kadınına bk atmalar yok burdakilerin kültürüne, ülke yararına kadınlarından, üyelerin yararına da siteden uzak durabilirsin mesela elindeki peçeteyle beraber seni def edebilirmiyiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?