- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
- Konu Sahibi tezgahtarnebahat
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha böyle bişeymi geçmiş burdan , ay dur yorumlarıda okuyayımda biraz güleyim . ThanksDuygusuz_ bu konuyu okuda neşen yerine gelsin ve diğer konularını da okumanı tavsiye ederim
Evet bende sonradan gördüm çok eğlenmişler ve nebahat baya laf sokmuşHahaha böyle bişeymi geçmiş burdan , ay dur yorumlarıda okuyayımda biraz güleyim . Thanks
Genelde konuyu yazıp bırakırlar Nebahat maşallah herkese laf yetiştirmiş ama çabuk banlanmışya :)Evet bende sonradan gördüm çok eğlenmişler ve nebahat baya laf sokmuş
üye adına açtığı başlığa ne demeliGenelde konuyu yazıp bırakırlar Nebahat maşallah herkese laf yetiştirmiş ama çabuk banlanmışya :)
Nebahat manyak çıkmış ayol , diğer konularını aradım ama kapatmış , 1 günde çözmüş arkadaş siteyi nasıl olduysa :)üye adına açtığı başlığa ne demeli
gel kızım
Ayy pardon çok özür dilerim. Evcil dostuma sesleneyim derken konu açıvermişim. Yetkililer silebilir mi lütfen yanlış oldu. Gecenin üçü kusura bakmayın.www.kadinlarkulubu.com
Benim anladığım iyi analiz etmiş açılan konuları okumuş üyenin birisi diş fırçasıyla mutfak fayans aralarını fırçalıyorum yazmıştı başka bi konuda onu bile burda ironi olarak yazmışNebahat manyak çıkmış ayol , diğer konularını aradım ama kapatmış , 1 günde çözmüş arkadaş siteyi nasıl olduysa :)
Aynen Zeyzey in konusunu hatırlıyorum bende , kimler geziyor aramızda bilmiyoruzki .Benim anladığım iyi analiz etmiş açılan konuları okumuş üyenin birisi diş fırçasıyla mutfak fayans aralarını fırçalıyorum yazmıştı başka bi konuda onu bile burda ironi olarak yazmış
Açtığı konuları göremezsin zaten profiline tıklayınca mesajlarından buldum bende
Yok canım nasıl görelim isme tıklayınca mesajlara tıklayıp okudum üyenin profili herkese açıksa sende görür okursun ama kapalıysa prolarda göremezAynen Zeyzey in konusunu hatırlıyorum bende , kimler geziyor aramızda bilmiyoruzki .
Pro olduğun için diğer konularını gördüğünü düşünmüştüm bende :)
Haha ciddimisin , ben görebildiğinizi sanıyordum vallahi :) Ben tıkladığımda profil müsait değildir yazdıda emin oldum bide senin görebildiğineYok canım nasıl görelim isme tıklayınca mesajlara tıklayıp okudum üyenin profili herkese açıksa sende görür okursun ama kapalıysa prolarda göremez
Prolarda göremez
Haha ciddimisin , ben görebildiğinizi sanıyordum vallahi :) Ben tıkladığımda profil müsait değildir yazdıda emin oldum bide senin görebildiğine